• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terörle mücadelede ödül dönemi başladı: Terörist ihbar edene 4 milyon TL'ye kadar ödül

Birkaç sene önce ankarada su kıtlığı olan dönemde bahçe sulayan, halı ya da araba yıkayan komşusunu ihbar edene küçük altın veriyordu belediye. Eylemi yapana da ceza kesiyordu.

Ablamı biri şikayet etmiş halı yıkadılar diye kapıya zabıta gelmişti. Evin tamamı halı kaplı çıkartıp yıkayabilecek herhangi bir halı olmadığı için geri gitmişlerdi. Ya evde halı olsaydı?

yok yok in vino veritas in vino veritas gördüğüm kadarıyla abla ve kardeş ailece suçlusunuz ne su sıkıntısından anlıyorsunuz ne ülke sıkıntısından biriniz ısrafcı biriniz pkk sempatizanı

kesin sizin kodese girmeniz lazım yoksa vay ülkenin haline:KK70::KK66::KK70:

yok yok in vino veritas in vino veritas gördüğüm kadarıyla abla ve kardeş ailece suçlusunuz ne su sıkıntısından anlıyorsunuz ne ülke sıkıntısından biriniz ısrafcı biriniz pkk sempatizanı

kesin sizin kodese girmeniz lazım yoksa vay ülkenin haline:KK70::KK66::KK70:

Aynen. Zaten evin içine hortumla su sıkıp evde yıkamıştık halıları. Anlamadı akıllılar :KK53:

düşünsenize kıza yüz vermemiş çocuk al bir telefon pkklı de ver açık adres. çocuk kendini anlatana kadar yaatsın içerde.
bu yasa feci gerçekten. evlerden ırak

hayır o çocuk dışarı çıktığında aklansa bile içeri giriş sebebi pkk lı olduğu için o çocuğun üzerine yapışıp kalıcak artık bir öbür boyu

çamur at izi kalsın :KK57:

hayır o çocuk dışarı çıktığında aklansa bile içeri giriş sebebi pkk lı olduğu için o çocuğun üzerine yapışıp kalıcak artık bir öbür boyu

çamur at izi kalsın :KK57:
aynen. etrafı çevresi. iş bile bulamayacak belki. bir ömür kara leke. bunu görememek ne acıdır

Para ödülü konmamalıydı zaten görenler insansa insanlık namına ihbar ederler.

themisim zaten duyarlı biri şüphelendiği birini ihbar etmeli hani dışarlarda bas bas bağırıyoruz ülkem vatanım diye böyle milliyetçi biri parayı pulu düşünmez ihbar eder.

bu para ödülü afrika daki kafa avcıları gibi ona dönücek ne gerek var ki...

bide halk nerden bilicek pkk lı olduğunu alnında mı yazıyor.sabah işine gidip akşam bomba hazırlıyan adamı evinde ne yaptığını nerden bilicem ben

konu komşu olurda bir şeyler dikkatini çeker oda çok zor bi ihtimal.bu yasa gerçekten saçma olmuş.

Türkiye askeri olarak NATO da 3. sırada..
Kendi halkının güvenliğini saklamayacak hale geldi.. Eğer bir yerde sivil halk ölüyorsa ben pkk değil hükümeti suçlarım..
Hadi pkk için Allah belasını versin der geçerim, eee benim halkımı insanımı koruyamayan devlete ne demeli..

İhbar değil isponculuk diyorum ben buna.. doğruda bulmuyorum.. Zaten halkın görebildiği teroristleri önce askeri güçler görebilmeli.. yani erdoğanda biliyor güvenliği sağlayamadığını...İspiyonluğa teşvik ediyor resmen..
İspiyonlanan kişinin gerçekten öyle mi değil mi bilemezsiniz. 2 sene önceye kadar fetullah gülen ve akp iç içeydi.. Paralel devlet diyerek yollarını ayırdılar.. ee belki akp yanlısı birisi çıkıp paralelcileri ispiyon edecek? Adam zaten paralelci diye damgalı, onu infaz etmek için hapse atmak için bundan iyi sebep olamazdı herhalde.. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.. tıpkı 1980 deki olaylar gibi.. Bir inek bir koyun için, kavgalı adamları şikayet ettiler..

Y yesil_zeytin_ haaayyyyyyy düsüncelerine saglik :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Türk toplumunda bu hep böyledir, baska konuda misal verecegim, adam aldatir, cogunlugu o adami suclayacagina vay o .... kocami ayartti olur. Yani suclu hep öteki tarafdir.
Buradada eger bir hükümet beni koruyamiyorsa ben baskasinda suc bulmam, bulamam. Kale icten saglam olmali, disaridan kimse sana zarar veremez.
Hala anlamayan kesimi gercekten anlayamiyorum, her anlatilan masala ne güzelde kaniyorlar.
Düsmanida insan kendisi yaratir dostuda....

Türkiye askeri olarak NATO da 3. sırada..
Kendi halkının güvenliğini saklamayacak hale geldi.. Eğer bir yerde sivil halk ölüyorsa ben pkk değil hükümeti suçlarım..
Hadi pkk için Allah belasını versin der geçerim, eee benim halkımı insanımı koruyamayan devlete ne demeli..

İhbar değil isponculuk diyorum ben buna.. doğruda bulmuyorum.. Zaten halkın görebildiği teroristleri önce askeri güçler görebilmeli.. yani erdoğanda biliyor güvenliği sağlayamadığını...İspiyonluğa teşvik ediyor resmen..
İspiyonlanan kişinin gerçekten öyle mi değil mi bilemezsiniz. 2 sene önceye kadar fetullah gülen ve akp iç içeydi.. Paralel devlet diyerek yollarını ayırdılar.. ee belki akp yanlısı birisi çıkıp paralelcileri ispiyon edecek? Adam zaten paralelci diye damgalı, onu infaz etmek için hapse atmak için bundan iyi sebep olamazdı herhalde.. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.. tıpkı 1980 deki olaylar gibi.. Bir inek bir koyun için, kavgalı adamları şikayet ettiler..

bu yorumuna ne denir bilmiyorum ama bana göre bir şey denemz çok doğru sözler kelimelr

artı şunu ekleyim...bu hükümet durduk yere yasa falan çıkarmaz hemen birden onaylayıpta yürürlüğe sokamaz kimbilir bu yasa adı altın da ne çıkarları var ve ne dolaplar çeviriyorlar...

nato nun 3.kuvvetli rodusuna sahip fakat ordu bile uzun adamdan sorumlu bu kadar ele geçirdi herşeyi

Bir hükümet nasil kendi isini kendisi haledemezde, parayla halkini böler yahu ???
Bir cok hukumet Fransa Amerika vs vs
Hukumet degil devlet olarak
Ay kizlarrr Allah askina neler dusunuyorsunuz suclular yakalandila sucsuz yere yakalanip hayati kayanlar kaldi.:KK14:

birde şunu anlamıyorum başkasının yaptığı hep doğrumudur. bana ne abd den. insan hakları pardon haksızlıkları, konusunda abde bizi bazı yerlerde geride bırakır.
en önemlisi idam var adamlarda.
batının iyi yanları var tamam ama kötü olan yanlarıda var.
kısaca aa bak onlardada var bu demek o yapılan yanlışı doğrulamıyor.
onlardada varsa evet onlarda yanlış yapıyor

Back