yaniii. şu an akpnin birde bakanlık verdiği partiyeLegal bir partiye oy vermek ne zamandan beri suç oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaniii. şu an akpnin birde bakanlık verdiği partiyeLegal bir partiye oy vermek ne zamandan beri suç oldu?
Önce bi evleneydimde öyle ihbar edeydin..Once seni![]()
Daha ciddi konularda da geyik yapan oldu ama nedense senden böyle bir tepki hiç görmedim.geyiğe geldi konu.
bu kadar ciddi bir konu hemde
Birkaç sene önce ankarada su kıtlığı olan dönemde bahçe sulayan, halı ya da araba yıkayan komşusunu ihbar edene küçük altın veriyordu belediye. Eylemi yapana da ceza kesiyordu.
Ablamı biri şikayet etmiş halı yıkadılar diye kapıya zabıta gelmişti. Evin tamamı halı kaplı çıkartıp yıkayabilecek herhangi bir halı olmadığı için geri gitmişlerdi. Ya evde halı olsaydı?
Daha ciddi konularda da geyik yapan oldu ama nedense senden böyle bir tepki hiç görmedim.
Biz iki cümle yazdık diye mi geyiğe çevrildi konu?
yok yokin vino veritas gördüğüm kadarıyla abla ve kardeş ailece suçlusunuz ne su sıkıntısından anlıyorsunuz ne ülke sıkıntısından biriniz ısrafcı biriniz pkk sempatizanı
kesin sizin kodese girmeniz lazım yoksa vay ülkenin haline![]()
düşünsenize kıza yüz vermemiş çocuk al bir telefon pkklı de ver açık adres. çocuk kendini anlatana kadar yaatsın içerde.
bu yasa feci gerçekten. evlerden ırak
aynen. etrafı çevresi. iş bile bulamayacak belki. bir ömür kara leke. bunu görememek ne acıdırhayır o çocuk dışarı çıktığında aklansa bile içeri giriş sebebi pkk lı olduğu için o çocuğun üzerine yapışıp kalıcak artık bir öbür boyu
çamur at izi kalsın![]()
Para ödülü konmamalıydı zaten görenler insansa insanlık namına ihbar ederler.
Türkiye askeri olarak NATO da 3. sırada..
Kendi halkının güvenliğini saklamayacak hale geldi.. Eğer bir yerde sivil halk ölüyorsa ben pkk değil hükümeti suçlarım..
Hadi pkk için Allah belasını versin der geçerim, eee benim halkımı insanımı koruyamayan devlete ne demeli..
İhbar değil isponculuk diyorum ben buna.. doğruda bulmuyorum.. Zaten halkın görebildiği teroristleri önce askeri güçler görebilmeli.. yani erdoğanda biliyor güvenliği sağlayamadığını...İspiyonluğa teşvik ediyor resmen..
İspiyonlanan kişinin gerçekten öyle mi değil mi bilemezsiniz. 2 sene önceye kadar fetullah gülen ve akp iç içeydi.. Paralel devlet diyerek yollarını ayırdılar.. ee belki akp yanlısı birisi çıkıp paralelcileri ispiyon edecek? Adam zaten paralelci diye damgalı, onu infaz etmek için hapse atmak için bundan iyi sebep olamazdı herhalde.. Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.. tıpkı 1980 deki olaylar gibi.. Bir inek bir koyun için, kavgalı adamları şikayet ettiler..
Bir cok hukumet Fransa Amerika vs vsBir hükümet nasil kendi isini kendisi haledemezde, parayla halkini böler yahu ???