Terörle mücadelede ödül dönemi başladı: Terörist ihbar edene 4 milyon TL'ye kadar ödül

8 yıl yat. aa suçsuzmuş diye çıkar. sanki bu ülkede adalet hep oldu hep adaletliydi sanki insanlarımız

Gerçekten PKK liysa bundan eminse ihbar zaten yapar duyarlı biri o zaman o PKK lı pislik hapiste yatıp bana gore kalabalık yapmasin direk idama mahkum olsun...

buna verdiğin cevap sadece bumuydu. keşke bu düşünceyi örneklerinle çürütseydin. böyle olmuyor
Evet buydu.
Bence oluyor. Çünkü karşımda ben ne dersem diyim şiddetle karşı çıkacak AntiAkpliler var.
Gerek yok açıklama yapmaya.

562450 peki senin tezin nedir hayatim, madem ayni düsüncede degilsin, acik ve net düsüncelerini okumak istiyoruz burada. Eger zahmet olmazsa ...
Zahmet olacak valla o yüzden hiç gerek yok. Düşüncelerim bende kalsın.

başka bir soru ihbar edenin can güvenliği nasıl sağlanacak? kimin ihbar ettiği anlaşılmayacak mı? amerikada tanık koruma falan filan diye kimlik bile değiştiriliyor burada nasıl sağlanacak o güvenlik?

Ben ihbar edeyımde , para pul vermesinler !
Zaten bu iş para için yapılmaz ki!
o hükümeti bu hükümeti yok. Güvenlik , savunma zaafiyetimiz açığa çıkar !

okypetet: 42416424 .!.:
8 yıl yat. aa suçsuzmuş diye çıkar. sanki bu ülkede adalet hep oldu hep adaletliydş insanlarımız

Ahh oky o pasalara canım gitti.onların o kul hakkı ne olucak yazık değil.mi rütbeleri alındı aileleri maddi manevi zorluklar yasadi maaşlarına el kondu neler neler oldu...

Desenize en başta bunlarla mücadele eden kişiler içeri girecek. Bu teröristler adı altında bazılarının çıkarları için yaratılmış bir fırsat yine. Hapishaneleri teröristlerden yana olmayanlar , onlara engel olanlar dolduracak

Birkaç sene önce ankarada su kıtlığı olan dönemde bahçe sulayan, halı ya da araba yıkayan komşusunu ihbar edene küçük altın veriyordu belediye. Eylemi yapana da ceza kesiyordu.

Ablamı biri şikayet etmiş halı yıkadılar diye kapıya zabıta gelmişti. Evin tamamı halı kaplı çıkartıp yıkayabilecek herhangi bir halı olmadığı için geri gitmişlerdi. Ya evde halı olsaydı?

buyur işte. hadi o neyse ya terörist diye alınmak gözaltına. üstüne konuşturmak için işkence. bunun sonucu vahimdir arkadaşlar.

Durumun akp ile bir ilgisi yok ki. Bu 80lerde de böyleydi, 90larda da 200lerde de... Türkiyede adalet hiç bir zaman olmadı. Her zaman suçsuz insanlar tutuklandı, ceza aldı.

Durumun akp ile bir ilgisi yok ki. Bu 80lerde de böyleydi, 90larda da 200lerde de... Türkiyede adalet hiç bir zaman olmadı. Her zaman suçsuz insanlar tutuklandı, ceza aldı.
Bunun farkındayım. Akplide değilim.
Sadece bu konuda düşüncelerim sizden farklı.

1970lerde sakıncali piyade kitabını uğur mumcunun okuyor diye gözaltına alınan insanlar oldu bu ülkede. bir ihbar uğruna evler basıldı ve tutuklandı insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…