8 yıl yat. aa suçsuzmuş diye çıkar. sanki bu ülkede adalet hep oldu hep adaletliydi sanki insanlarımızBu ülke de PKK yla mücadele etmiş paşaları hapse attılar Ergenekonu unutmadık hapiste ölenler oldu sonra ne oldu haziran seçim.öncesi çıktılar. Şimdi bu askerler subaylar niye yattı bir hiç için dimi
Bu ülkede herşey olur
Evet buydu.buna verdiğin cevap sadece bumuydu. keşke bu düşünceyi örneklerinle çürütseydin. böyle olmuyor
Zahmet olacak valla o yüzden hiç gerek yok. Düşüncelerim bende kalsın.562450 peki senin tezin nedir hayatim, madem ayni düsüncede degilsin, acik ve net düsüncelerini okumak istiyoruz burada. Eger zahmet olmazsa ...
kurunun yanında yaşlarda yansın be matmazelciğim. nolacak. arada gidecek onlarda. kalan sağlar bizimdir nasılsa..Gerçekten PKK liysa bundan eminse ihbar zaten yapar duyarlı biri o zaman o PKK lı pislik hapiste yatıp bana gore kalabalık yapmasin direk idama mahkum olsun...
okypetet: 42416424 .!.:8 yıl yat. aa suçsuzmuş diye çıkar. sanki bu ülkede adalet hep oldu hep adaletliydş insanlarımız
duyunca ilk aklıma bu geldi.kızdığı birini doğru olmasa bile ihbar edecek tonla insan var ülkemizdeBir sürü suçsuz günahsız da para uğruna ihbar edilecek, kurunun yanında yaş da yanacak demektir.
buyur işte. hadi o neyse ya terörist diye alınmak gözaltına. üstüne konuşturmak için işkence. bunun sonucu vahimdir arkadaşlar.Birkaç sene önce ankarada su kıtlığı olan dönemde bahçe sulayan, halı ya da araba yıkayan komşusunu ihbar edene küçük altın veriyordu belediye. Eylemi yapana da ceza kesiyordu.
Ablamı biri şikayet etmiş halı yıkadılar diye kapıya zabıta gelmişti. Evin tamamı halı kaplı çıkartıp yıkayabilecek herhangi bir halı olmadığı için geri gitmişlerdi. Ya evde halı olsaydı?
Selocuları ihbar edenleri alırlar önce , hiç kasma . Kimi kime şikayet ediyosunuz.Selocularin hepsini ihbar etcem yakaldim mi affetmiycem
Evet buydu.
Bence oluyor. Çünkü karşımda ben ne dersem diyim şiddetle karşı çıkacak AntiAkpliler var.
Gerek yok açıklama yapmaya.
Zahmet olacak valla o yüzden hiç gerek yok. Düşüncelerim bende kalsın.
bunu yaparsın amaSelocularin hepsini ihbar etcem yakaldim mi affetmiycem
Bunun farkındayım. Akplide değilim.Durumun akp ile bir ilgisi yok ki. Bu 80lerde de böyleydi, 90larda da 200lerde de... Türkiyede adalet hiç bir zaman olmadı. Her zaman suçsuz insanlar tutuklandı, ceza aldı.
Selocularin hepsini ihbar etcem yakaldim mi affetmiycem
Ben selocuyum beni ihbar mı etcen yaniSelocularin hepsini ihbar etcem yakaldim mi affetmiycem
1970lerde sakıncali piyade kitabını uğur mumcunun okuyor diye gözaltına alınan insanlar oldu bu ülkede. bir ihbar uğruna evler basıldı ve tutuklandı insanlarDurumun akp ile bir ilgisi yok ki. Bu 80lerde de böyleydi, 90larda da 200lerde de... Türkiyede adalet hiç bir zaman olmadı. Her zaman suçsuz insanlar tutuklandı, ceza aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?