Terör Estiren Ben

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.340
43.871
798
yaklaşan ay sonu ve terör estiren ben. malum zaman yaklaştıkça içimden tanıyamadığım bir canavar çıkıyor önüme geleni azarlayıp önüme gelene bağırıyorum. sanki sinirden çatlayacağım ve durmadan bir ağlama isteği. ben bu halimden nasıl kurtulabilirim.

LÜTFEN KONUMU TAŞIMAYIN ADMİNLER

Konu ne canm

geçen hekim arkadaşlardan biri yazdı

sağlıklı bir kadın olmanın gerekleri dedi; hatta o ay sağlıklı bir yumurtlama yaşadığını gösteriyormuş

yapacak bir şey yok; kendini bilip biraz telkin ile hafifi atlatmaya çalışacaksın

Papatya çayı çok iyi gelecektir ve melisada aynı etkiyi yapar.

niye biz çekiyoruz hep bunun ceremesini. birazda erkekler çekse ya

Eşim 3 ay çekti o halimi burnundan geldi adamın bu ne ya diyor bu nasıl iştir sonrası da hamilelik duygusallığı. Ne çektik bee

Aynı ben. O kadar atarımız giderimizde olsun be. Durduk yere birden sinirlenir olmadık şeye ağlar zırlarım. Sonra Bi bakarım malum dönemden kaynaklıymış. Aman her zaman mantıklı davranmaya da gerek yok bence. Bi kaç gün de bizim kahrımızı çeksinler

Eşim 3 ay çekti o halimi burnundan geldi adamın bu ne ya diyor bu nasıl iştir sonrası da hamilelik duygusallığı. Ne çektik bee

ay yazık olmuş enişte beye :)

doğanın kanununu değiştiremiyoruz; ama Çapa ile bir görüş; belki seni değiştirip erkek yapabilirler :)

ay yok vallaha dişiliğimden memnunum ben

hahah aynen ya çeksinler canım ne yapalım en fazla ayda 1 hafta :)
Mantikli olan da ölüyor anacim boşver

aman ölümlü dünya dimi ama
gül çayı iyi geliyor diyorlar ben bi sefer kullandım sakinleştiriyor sanki sürekli kullanan bi arkadaşım iyi geldiğini söylüyor

papatya diye de yazan oldu ama kalmamış evde oda ancak yarın alabilirim

aslında buna da şükür deyip kendimizi sakinleştirmeyi bilmeliyiz. o dönemi yaşamayanların durumu daha kötü diye düşünüp şükür edip sağlıklı olduğumuza, kendimizi otokontrol ile dizginleyebilmeliyiz. tamamen işe yaramasa da biraz olsun yarıyor :) bitkisel çaylara katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…