- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
yaklaşan ay sonu ve terör estiren ben. malum zaman yaklaştıkça içimden tanıyamadığım bir canavar çıkıyor önüme geleni azarlayıp önüme gelene bağırıyorum. sanki sinirden çatlayacağım ve durmadan bir ağlama isteği. ben bu halimden nasıl kurtulabilirim.
LÜTFEN KONUMU TAŞIMAYIN ADMİNLER
yaklaşan ay sonu ve terör estiren ben. malum zaman yaklaştıkça içimden tanıyamadığım bir canavar çıkıyor önüme geleni azarlayıp önüme gelene bağırıyorum. sanki sinirden çatlayacağım ve durmadan bir ağlama isteği. ben bu halimden nasıl kurtulabilirim.
LÜTFEN KONUMU TAŞIMAYIN ADMİNLER
yaklaşan regl dönemi canım. olmayan sorundan sorun yaratıyorumKonu ne canm
sağol cnm yapaym hemen :)Papatya çayı çok iyi gelecektir ve melisada aynı etkiyi yapar.
niye biz çekiyoruz hep bunun ceremesini. birazda erkekler çekse yageçen hekim arkadaşlardan biri yazdı
sağlıklı bir kadın olmanın gerekleri dedi; hatta o ay sağlıklı bir yumurtlama yaşadığını gösteriyormuş
yapacak bir şey yok; kendini bilip biraz telkin ile hafifi atlatmaya çalışacaksın
niye biz çekiyoruz hep bunun ceremesini. birazda erkekler çekse ya
Eşim 3 ay çekti o halimi burnundan geldi adamın bu ne ya diyor bu nasıl iştirsonrası da hamilelik duygusallığı. Ne çektik bee
doğanın kanununu değiştiremiyoruz; ama Çapa ile bir görüş; belki seni değiştirip erkek yapabilirler :)
Aynı ben. O kadar atarımız giderimizde olsun be. Durduk yere birden sinirlenir olmadık şeye ağlar zırlarım. Sonra Bi bakarım malum dönemden kaynaklıymış. Aman her zaman mantıklı davranmaya da gerek yok bence. Bi kaç gün de bizim kahrımızı çeksinler
Mantikli olan da ölüyor anacim boşver
gül çayı iyi geliyor diyorlar ben bi sefer kullandım sakinleştiriyor sanki sürekli kullanan bi arkadaşım iyi geldiğini söylüyor
papatya diye de yazan oldu ama kalmamış evde oda ancak yarın alabilirim
aktardan sorayım canım :)küçük küçük tomurcuk güller internettende bi araştırabilirsin. adetine yakın kullanmaya başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?