Termikel Fırın ve Ücretsiz Ürünler - Son 4 Gün Kapatıyorum/satış durdurulmuştur.

Fiyat ve Ürünleri Beğendiniz Mi?

• Ankete Katılan
    30
10 tl ye daha bişi bakım de ne bakim bulamadım.sende şal falan var mı

$1907746_10151940355115924_1798759314_n.jpg tek şal bu 3tl

yok canım elimdeki bütün ürünler 8. sayfadakiler

onların arasından sadece siyah bluz olanların hepsi satıldı

bunların fiyatları ve bedenleri duruyorsa tabi

Eklentiler

• $kazak.jpg
    $kazak.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $kazakk.jpg
    $kazakk.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 62
mavi olan xl mangonun sıfır hiç giyilmedi 5tl 40-42 bedene olur

bej kazak 44 beden
siyah olan 46 beden

mangonun kalıpları dar oluyo dar mı mavi olan peki 38 e bedene salaş mı olur çok bi de siyah kazak 42-44 giyen birine çok mu büyük olur kalıp nasıl

mangonun kalıpları dar oluyo dar mı mavi olan peki 38 e bedene salaş mı olur çok bi de siyah kazak 42-44 giyen birine çok mu büyük olur kalıp nasıl

siyah olan 42 giyen birine baya büyük

mavi olan 38 giyen biri giyer fermuarlı hırka sonuçta ama spor salaş tarz olur içinde kaybolcak kadar değil ama dar giymeyi seven biri tercih etmez

siyah olan 42 giyen birine baya büyük

mavi olan 38 giyen biri giyer fermuarlı hırka sonuçta ama spor salaş tarz olur içinde kaybolcak kadar değil ama dar giymeyi seven biri tercih etmez

krem boğazlı kazaağı alayım fiyat neydi

bi de kırmızı ipli yazlık bady var onu ekleyim tamam.

tamam hayırlısı olsun

özelden bilgilerini yazarsan yarın kargonu yapmaya çalışırım ama olmadı cuma yaparım kargoyu sonra küsmece yok gecikti kargo diye önceden bilgilendiriyorum
yarın da yapabilirim ama aksilik olursa cuma yaparım en geç

tamam hayırlısı olsun

özelden bilgilerini yazarsan yarın kargonu yapmaya çalışırım ama olmadı cuma yaparım kargoyu sonra küsmece yok gecikti kargo diye önceden bilgilendiriyorum
yarın da yapabilirim ama aksilik olursa cuma yaparım en geç

tamam canım.50 beden kombinezon askılar falan var daraltılınca olur mu bozulmaz mı ki ya o takıldı kafama

X