- 8 Ağustos 2010
- 527
- 2
- 68
termossos annenle aynı şeyi düşünmüşüz:))), burnum güzel olsun hemen taşlı parıltılı hızma yapıştırcam burnuma:))),
senin burnunun şekli nasıl şuan canım, burun kanatlarını küçültmiyeceğim demişti ya Bilge bey, gitti yüzüne , nasıl biraz bilgi verirmisin? nasıl olsa bant düşmüştü birkere, burnunun nasıl olduğunu görmüşsündür canım
ben hiç küsmedim ki burnuma.. o 3 oda+1 salon halini sevmişim de bu halini mi sevmicem opuyorumnanaktan
ya aslında yorum yapamıyorum..ama yapılan yorumlar hoşuma gidiyor
en başta eşim.. çok mutlu çok oynanmadığı için..ama daha kibarlaşmış güzelleşmiş dedi ( tırsa tırsa dedi bu kısmı..arıza çıkartıp ''ne ynai daha önce kötüydümü demek istiyorsun'' nağmeleriyle başlayabilitesi yüksek mini bir kıyamet kopartmamdan korkmuştu besbelli )
annem beğendi.. ama o zor anlarda yanımdaydı ya hep.. alçının altından 45 derece açılı bir burun çıksaydı bile onu da beğenirdi.. yaşadığıma dua etmekle meşgul hala kendisi çünkü
arkadaşlarım '' ee hani bişey değişmemiş , mazoşistmisin kızım sen '' şeklinde engin yorumlarını kattılar olaya
kız kardeşim '' bence gayet iyi olmuş abla eskisi iğğğğğreeennççtiiiiii '' şeklinde bir medusa darbesi attı bana
erkek kardeşim bakamıyor bana hala.. çocuk ilk görüntülerimden sonra koptu.. bana her baktığında suratı değişiyor.. içi acıyor resmen ...yavrum benim.. gözlerini kaçırıyor
çünkü onun da aynı sebepten ameliyat olması lazım.onunki daha fena hemde.. burnu innnanılmaz küçük ..çok düzgün ama yavrumun kıkırdağı eğri ve temelli kapamış.. geniz eti varmış gibi sesi , konuması , telaffuzu..
ben aynada güzel görüyorum ama fotod çok şiş ve kanatlı çıkıyor
ama sen beni baz alma canım.. benim ki normal parametrelerde gelişen bir süreç olmadı
nem i , asilemi , skyeed i , eda yı , perna yı xözgeyi felan düşünn onların fotolarına bak