• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

haa, o alttaki ödemi naaptım ben ama biliyomusun ? :)))) gene bantladım 2 gün hiiiç açmadım :))
dün sabah açtım muuuuuuttteeeşeemm süleymaan olmuşummmmm
tabi gene şişermi bilmiyorum
o şişsin ben bantlim.. bakalım kim pesedecekk

Ay canım benim sen ne tatlısın yaa:), Allahü teala senden razı olsun, valla ne kadar herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun
inan burda pekçok arkadaş ameliyat olduktan sonra hiç cevap bile vermiyor msjına, yeni ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olmak isteyen hemen hemen yok,
Bilge beye ameliyat olan adada sen gibi çok iyi, çok yardımcı oluyor bilgileriyle:)

evet, ama sen bastıra bastıra ifade et estetik yönünün senin için çoook daha önemli olduğunu.. hatta ameliyathaneye gittiğinde bile devamlı söyle
birde alt yapıda önemli sanırım yaaa
mesela burun kanatların zaten dar ise yapıldıktan sonra önden de çok muhteşem bişey çıkıyor ortayaa
ince kemikliysen mesela burnunun çok zarif olması muhtemel bişey oluyor
gibi ..gibi..

6 ayı buluyormuş burnun tam şişliklerinin inmesi, son şeklini alması:), o yüzden dahada güzel olacak inşallah burnun canım

Ya ben bir ameliyat olayım varya, herkese yardımcı olmaya çalışacağım inşallah, bu ne ya,online olduğu halde Bilge beyin hastalarına mesaj attığımızda mesaja bile cevap vermek istemiyorlar, ada ve termossos hariç- ki Allah razı olsun onlardan ne çok bilgi edindik-
valla Doktorlarına karşı insanlardaki, bu kadar vefasızlık, pes!

haa, o alttaki ödemi naaptım ben ama biliyomusun ? :)))) gene bantladım 2 gün hiiiç açmadım :))
dün sabah açtım muuuuuuttteeeşeemm süleymaan olmuşummmmm
tabi gene şişermi bilmiyorum
o şişsin ben bantlim.. bakalım kim pesedecekk

rica ederim selmacım
ben de herseferinde yeni birşey öğreniyorum bu forumda
karşılıklı paylaşıyoruz işte

msn ye geçelim kıs , gene döktük ortayaa :))))))))))))))))))

Son düzenleme:
iyiyim yavruş , sen nasılsın , gördüm eski fotolarını harbi değişmişin bebeğim yaa
maşşallaah sanaa

Back