• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

Kızlar bir başlık açayım dedim, güzellik sıralarımızı paylaşırız, cildimize, saçımıza başımıza bakar sohbet ederiz belki diye ama başlığı editler inceleyip ondan sonra karar vereceklermiş, bu saate kadarda ses seda çıkmadı, her halde yediler başlığımın başını
:a015: :umursamaz:

Rüyarüyacım evet sen doğru yorumlamışsın ben Termossos'a yazdım cevabı....
Selmacım, Skyeed'in yazdıklarını okudum çok üzüldüm ona cevap yazacaktım ama kendi sayfasına cevap vereyım dedım, Skyeed bu konu ile ilgili birşey eklememiş......

Burdan SKYEED sana sesleniyorum kesinlikle kızlar haklı, bence hemen Bilge Bey'in yanına gitmelisin ne olur ne olmaz. Görmeli DR böyle tehlikli şeyler yapmamalısın, gidersen belki küçük bir operasyon bile yapabilir nolur ihmal etme derim ben bu çok ciddi bir durum!!!..
GEÇMİŞ OLSUN canım sağlıcakla

arkadaşlar merhaba uzuzn zamandır bilge beye ameliyat olan arkadaşalrı forumdan takip ediyorum...kötü bir yorumda bulunana rastlamadım çok şükürki...bende cesaret edebilirsem 2 ay içinde yıllık iznime denk getirip ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım istanbuldan malatyaya gitme konusunda ama giden ve tecrübelerini bizle paylaşan tüm arkadaşlarımız sayesinde bunu aşıcam sanırım...guclubacismileguclubacismile...ben uzun zmandır üyeyim ancak forumları sizlerin ortak paylaşımlarını nete girecek vaktim olmadığı için sadece okumakla yetiniyorum ne yazıkkı:sinifsinif::sinifsinif: o yüzden ameliyat olan tecrübelerini paylaşan arkadaşlarıma özelden mesajda atamıyorum:2::2: rica etsem bilge beye ameliyat olmuş arkadaşlarım bana bilge beyin telefonunu özelden atabilirmisiniz...bende bir an önce karar verip sizlerle yine bu forumda tecrübelerimi paylaşmak istiyorum ama önce bilge beyle konuşmam gerek...birde bişey sorucam bilge bey liposuction yapıyormu acaba gidersem onuda aradan çıkaryım diyorumdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gerçi bende çok şey istyiyorum galiba:kedi::kedi::kedi::kedi:

Kızlar bir başlık açayım dedim, güzellik sıralarımızı paylaşırız, cildimize, saçımıza başımıza bakar sohbet ederiz belki diye ama başlığı editler inceleyip ondan sonra karar vereceklermiş, bu saate kadarda ses seda çıkmadı, her halde yediler başlığımın başını
:a015: :umursamaz:

Cnm cok iyi dusunmusun, paylasalim gercekten cok iyi olur. O kadar faydali seyler var ki yazisiriz ne guzel:)

canlarım ben bugün uyandım can sıkıntısıyla sonra gittim saclarımı simsiyah yaptım kısacık amelie gibi kestirdim cok güzel oldu bi mutlu oldum sonra gittim doktora burnumu göstermeye istanbuldaki doktoruma adam burnumu görür görmez kaymıs dedi bende elleyince sağ taraftan kemik geliyodu elime ama dısardan kimse anlamıyodu doktor gözü işte hemen anladı baktı dedi doktoruna git göster ama su anda gitme imkanım hiççççççççççç yok bebeği bırakabilceğim kimse yok annemde burda diil..
ki zaten bi daha ameliyata operasyona falan gzüm yemez ki kemik kaymış kaynıcak gitcek böyle.
böyle kalcam ben ama uzaktan cok anlasılmıyo yani bariz güneşli ortamlarda dikkatli bakınca anlaşılıyo kavis olan yeri burnumun sağa kaymış elim gittikce sola dogru itiyorum bilmiorum düzelirmi bilge hocaya gitmeyede yüzüm yok simdi sisken cok beli diil ama ödemer inince ne halde olur nasıl görünür bilemem bide oğlumun attıgı bi kac darbe var tam burnumun ucundan baslamadan yukarı dogru cıkarken yamuk yumuk bi cıkıntı yasar gibi gidiyo elim yukarı dogru anlamadım b nasıl bi iş.foto koymak istiyoum en kısa zamanda ..
hepiniz doktora git diyip beni daha da endişelendirdiniz tabi kendi doktorumda dahil gitmicem bana kalkıp dese tekrar bi operasyon gerek ne derim ben piskolojik bozuklugumla geri dönerim anca ruhum sağlıgım bozulur oturur kalırım böyle idare edicem sanırım burnum yerine saclarımla oyalancam bi vakit.

bana yardımcı olucak bir arkadaş yokmu:sinifsinif:

Canım ben Bilgetürk Bey'e ameliyat olmadım ama bir arkadaşım için termessos'dan doktor beyin cep numarasını almıştım, özelden atarım birazdan, liposuction yapıp yapmadığını bilmiyorum, aradığında sorarsın canım.

skyeed , ne yap et git !
bu kadar çile çekmişiz , ''ne demek böyle kaynayıversin ''
bebeğim tabii ki endişelenmen lazım, sen o eğriliği hoş görüyorsun ama benim ve üzlerce kişinin o işkence ameliyatı olma sebebi o eğriliğin ta kendişsi.. nefes almanı etkileyecek..bir dünya hastalığa sebep oluyor bu
astımın ucundan döndüm hayatım ne diyosun sen.. çözüm üretirsin sen , ben eminim..bebişi bırakacak bir yer bul..
doktorla konuştum ben , tekrar ameliyat felan olmayacaksın gidince, üzülme.. yerine oturtacak sadece.. o da masaj yaparken küt oluveriyor
hadi kuşum , bebişi emanet edebileceğin birini bul tez zamanda, gerisi kolay

skyeed , ne yap et git !
bu kadar çile çekmişiz , ''ne demek böyle kaynayıversin ''
bebeğim tabii ki endişelenmen lazım, sen o eğriliği hoş görüyorsun ama benim ve üzlerce kişinin o işkence ameliyatı olma sebebi o eğriliğin ta kendişsi.. nefes almanı etkileyecek..bir dünya hastalığa sebep oluyor bu
astımın ucundan döndüm hayatım ne diyosun sen.. çözüm üretirsin sen , ben eminim..bebişi bırakacak bir yer bul..
doktorla konuştum ben , tekrar ameliyat felan olmayacaksın gidince, üzülme.. yerine oturtacak sadece.. o da masaj yaparken küt oluveriyor
hadi kuşum , bebişi emanet edebileceğin birini bul tez zamanda, gerisi kolay

benim için mi konustn doktorla
korkuyorum operasyon falan der diye.
nasıl kütdiye turtcak ellesem agrı oluyo

skyeed, biliyorum demesi kolay ama, ileride çekeceğin uzun vadeli sıkıntılardansa bence de keşke şimdi gidip görüşebilsen doktorla. en basitinden, ben bu hafta çok ağır bir grip geçirdim ve doktora gitmeyi erteleyip durdum.şimdi antibiyotiklerle zor ayakta duruyorum; önceden gitseydim belki çok daha rahat atlatabilecektim.
ne badireler atlatmışsın, ameliyat olmayı göze almışsın herşeyden önce ki çoğu insan buna cesaret edemiyor.bence bunu düşünüp kendine cesaret ver canım.

Canım ben Bilgetürk Bey'e ameliyat olmadım ama bir arkadaşım için termessos'dan doktor beyin cep numarasını almıştım, özelden atarım birazdan, liposuction yapıp yapmadığını bilmiyorum, aradığında sorarsın canım.

rüyarüyacım kusura bakma canım siteden hiç mesajlaşmadım eski üyeyim ama daha kullanmayı bile bilmiyorum:2:

şimdi açtım özel mesaj ayarlarını tekrara gönderebirmisin rica etsem ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rüyarüyacım kusura bakma canım siteden hiç mesajlaşmadım eski üyeyim ama daha kullanmayı bile bilmiyorum:2:

şimdi açtım özel mesaj ayarlarını tekrara gönderebirmisin rica etsem ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım ya karabiber86 üyesi özel mesaj alamıyor veya almak istemiyor diyor, sanırım belli miktarda foruma yazmadığın için özel mesaj atamıyoruz, tam da bilmiyorum. Yine gönderemedim mesaj.

Canım ya karabiber86 üyesi özel mesaj alamıyor veya almak istemiyor diyor, sanırım belli miktarda foruma yazmadığın için özel mesaj atamıyoruz, tam da bilmiyorum. Yine gönderemedim mesaj.

yok canım sen artık rahatlıkla msj atabılırsın benıım bıldıgım
karsı tarafın ozel mesaj ayarları kapalı sanırım

rüyarüya canım ya senide yordum kaçtır uğraştırdım kusura bakma kontrol panelinden sadece arkdaşlardan ve moderatörlerden kısmı işaretliymiş kaldırdım şimdi...gerçi arkadaşlık teklifimide kabul etmişssin tatlım çok teşkkür ederim opuyorumnanaktan

rüyarüya canım ya senide yordum kaçtır uğraştırdım kusura bakma kontrol panelinden sadece arkdaşlardan ve moderatörlerden kısmı işaretliymiş kaldırdım şimdi...gerçi arkadaşlık teklifimide kabul etmişssin tatlım çok teşkkür ederim opuyorumnanaktan

Estağfirullah canım şimdi gönderiyorum numarayı.

Kızlar iyi gecelerr
yaklaşık 2 saattir bilgisayarın başından kalkmadan ve üşenmeden 42 sayfayı baştan
sona okudum.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve tam bir doktora karar vermiştim ki babam
başka doktorlarda araştırmamı söyledi.
Ve tesadüfen bu forum başlığına girdim ve bilge bey'i duydum.Benim ameliyat olmayı düşündüğü
doktor hakkında da en ufak bir olumsuz yorum yoktu fakat ücret konusu beni düşündürmüştü.
Bilge Bey'in ameliyatları uyguna yaptığını ve ayrıca yaptıranların burunlarından hoşnut olduğunu okuyunca Bilge Bey'i de düşünmeye başlamadım desem yalan olur :)
Birkaçınıza arkadaşlık teklifi gönderdim.umarım kabul edersiniz ve ben de Bilge Bey'in ameliyat sonuçlarını görmek isterim.
Benim nefes alamama ya da başka tip herhangi bir sağlık problemim yok.Sadece estetik açıdan ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ve eğer gerçekten Bilge Bey ameliyatlarını uygun fiyata yapıyorsa ( yanlış hatırlamıyorsam sağlık sorunu gibi gösterip sadece ilaçların fiyatlarını ödüyomuşuz) çok çok iyi ve ailemden destek almadan kendm karşılayabilicem masrafları..
Benim arkadaşlık teklifi göndermediğim ve Bilge Bey'e ameliyat olan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler mi :))
Herkese çok teşekkür ederim..
İsterseniz İstanbul'da ameliyat olmayı karar verdiğim doktorumun yaptığı tasarımı koyabilirim profilime.gerçi nasıl koyacağımı bilmiyorum ama:))
bu siteye sadece forumu okumak için üye olmuştum.Nasıl yükleyeceğimi sizlerden öğrenirim..
Hepiniz çok tatlısınız..:))

cevap yazdıgın yerde gelısmıs cevap ı sec canım
oradan ayaş işareti var onu tıkla
ve oradan resım yukleyebılırsın
ben senı kabul ettım
ama ben bılge beyde amelıyat olmadım belırteyım

Back