Kızlar iyi gecelerr
yaklaşık 2 saattir bilgisayarın başından kalkmadan ve üşenmeden 42 sayfayı baştan
sona okudum.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve tam bir doktora karar vermiştim ki babam
başka doktorlarda araştırmamı söyledi.
Ve tesadüfen bu forum başlığına girdim ve bilge bey'i duydum.Benim ameliyat olmayı düşündüğü
doktor hakkında da en ufak bir olumsuz yorum yoktu fakat ücret konusu beni düşündürmüştü.
Bilge Bey'in ameliyatları uyguna yaptığını ve ayrıca yaptıranların burunlarından hoşnut olduğunu okuyunca Bilge Bey'i de düşünmeye başlamadım desem yalan olur :)
Birkaçınıza arkadaşlık teklifi gönderdim.umarım kabul edersiniz ve ben de Bilge Bey'in ameliyat sonuçlarını görmek isterim.
Benim nefes alamama ya da başka tip herhangi bir sağlık problemim yok.Sadece
estetik açıdan ameliyat olmayı düşünüyorum.
Ve eğer gerçekten Bilge Bey ameliyatlarını uygun fiyata yapıyorsa ( yanlış hatırlamıyorsam sağlık sorunu gibi gösterip sadece ilaçların fiyatlarını ödüyomuşuz) çok çok iyi ve ailemden destek almadan kendm karşılayabilicem masrafları..
Benim arkadaşlık teklifi göndermediğim ve Bilge Bey'e ameliyat olan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler mi :))
Herkese çok teşekkür ederim..
İsterseniz İstanbul'da ameliyat olmayı karar verdiğim doktorumun yaptığı tasarımı koyabilirim profilime.gerçi nasıl koyacağımı bilmiyorum ama:))
bu siteye sadece forumu okumak için üye olmuştum.Nasıl yükleyeceğimi sizlerden öğrenirim..
Hepiniz çok tatlısınız..:))