termessos burun Estetiği ameliyatı

Canım benim, aman ödem ve geçecek olması çok iyi,
burnunun yan profili yine minik dimi:), şeklinde değişiklik varmı burnunda ?
doktor ne dedi, daha değişir şekli falan dedimi?

doktorun yeni hastalarından, yeni burunlardan gördünmü gittiğinde:)?

yavaş yavaş iniyormuş burun.. ya gözlerimiz alıştı yada hakikat böyle.. yeni foto çekince yüklerim bir de siz bakarsınız
yeni burunlar göremedim canım , yani gördüklerim ameliyat için sırasını bekleyen burunlardı :)

yarım saat kaldık çıktık hemen..

Değişimler nasıl burnunda canım, ödem indikçe dahamı küçülüyor kavismi geliyor veya ne oluyor:)?

Canım bu krem ödemler için, şişlikleri indiriyor morluklara etkisi yok, 8 TL falandı sanırım, işe yaradı bende sağ tarafım daha hızlı iniyor ama masaj yaparken sürüyorum hem de masajı kolaylaştırıyor, ben de morluklarım için arnica kullancam gözaltım eroinmanlarınki gibi kaldı, acaba işe yarıyor mu ki? opuyorumnanaktan

Canım benim çok sevindim ödem olduğuna geç olsun da güç olmasın yeterki. Sol tarafındaki dikiş izi nerdeydi? Benim burnumun üst kısmını alet delmiş kemik kırılırken küçük küçük üç dikiş atmışlar burnumun sol üst köşesine, doktor iz kalmaz dediydi ama halen ufak bir iz duruyor valla doktora da dedim o iz önemli değil yeterki düz olsun (o sıralar yamuk olacak diye çok korkuyodum da :) ) sendeki iz nerde uç kısmında mı?

nasıl canım ya nerdeki dikiş izi geçmeyebilrmiş?

burnumu açtıkları yerde bikaç dikiş vardı , hani ikişlerim patladı sanmıştım ya , patlamamış ama girmiş etin içine ressmen ,gerildiği için.. şimdi orası değişik duuyo.. alttan bakmayınca belli değil dedi doktor da eşim de aynı anda.. ama bakalım işte
contracktubex kullaniimmi dedim kullanma ddedi , alerjik bünyelerde iyi değil dedi

yan etkısı yok
bu kremden memnunum vben ve
gonul rahatlıgı ıle ruyaruyacıgıma tavsıye etmıstım
arnıca morluklarda baya basarılıda
bu hırudoid şişlikler için birebir
burun masajı yaparken bolca suruyorum ben

Canım valla iiki tavsiye etmişsin yoksa bu şişliklerin ineceği yoktu, hoş halen şiş ama süreci hızlandırıp rahatlatıyor burnu, ben de senin yaptığın gibi sürüyorum, hocam kim PP

ben almadım hala.. bohem takılıyorum..burnumun dikine gidiyorum deyimini kullanmak istiyorum burada..bu deyim en güzel burada kullanılır herhalde :dance:

Canım valla iiki tavsiye etmişsin yoksa bu şişliklerin ineceği yoktu, hoş halen şiş ama süreci hızlandırıp rahatlatıyor burnu, ben de senin yaptığın gibi sürüyorum, hocam kim PP

canım benım
zaten kremle masaj daha rahat oluyor degılmıolumunekankayizsmile

kızlarrrr kacc gündür giremiyorum nete nasıl özlemişim bütün topiği okudum.
burnumun içinde kocaman bi kabuk vardı.bende makasla kesmeye calıstım.megersem onlar kıkırdakmıs dikilmiş oraya yani benim kabuk sandıklarım.sonra kesince baya kan boşaldı on dakka sonra iki misli et parçalarıyla doldu burnumun içi.cok korktum bilge hocayı aradım yanlışlıkla dikişimi cektiğimi söyledim bu yaptıgımdan utanıp sen ne yaptın oralara biz kıkırdakları dikiyoruz iyileşene kadar burnunun içine dokunmaman gerek hemen gel göriyim falan diye kızdı.sonradedim ben alçılarımı dikişlerimi istanbulda cıkarttım bu seferde dedi iseni kabul bile etmeyebilirim gelmen lazımdı sana kim git dedi falan.
cok korkunç seyler yasadım gitmedim hic biyere tabi burnumun içine izotonik sıkıyorum sadece bilmiyorum ne olcak bu halim he bide o dikilen kıkırdaklar burnu tutuyomus bilge hoca burnun cöktü mü diye sordu yok bi değişiklik dedim..görünürde yok bi değişiklik gibi geliyo.hic bilmiyorum allak bullak oldum.dünde bi kaza sonucu alnımın ortasına 8 dikiş yedim korkunçtu ameliyata girerken bu kadar korkutugumu hatırlamıyorum dikiş atarlarken tirtir titredim resmen .
fotograf koyamadım hala cekiyomusun deseniz aynaya bile bakmıyorum.

skyed canım çok geçmiş olsun ya valla çok üzüldüm senin adına((, gözlerimiz seni aramıştı forumda
sen neler yaşamışsın...
ama istersen Bilge beye git yine daha isabetli olur,
olmadı, kıkırdaklar tekrar dikilir, en azından doktor kontrolüne geçersin
ama ben olsam kesinlikle tekrar giderdim beni ameliyat eden doktora

canım ya sen naptın
nasıl cesaret ettın ben
hıc dokunamıyorum bıle
sadece pamuklu cubukla temızlıyorum
canım bence dırek bılge beye gıt
boyle olmaz cunku

Oooo çokkkk geçmiş olsun, neler yapmışsın sen valla en kısa süre içerisinde doktoruna git bir görün derim, inşallah önemli bişey olmamıştır canım.

Canım ya iii en azından gittin geldin, içinde rahat etti birşey olmasında önemli olan sağlığın, çok ii olmuş bugün 1 ayını doldurdun ona göre yeni resimler beklıyoruz öpüyorum kocaman:)))

akovaalev canım
skyeed ameliyatından sonra istanbulda sorun yaşamış, sanırım gözünden kaçtı skyeedin yazdıkları
burnundaki kabuk sandığı şeyi kestikten sonra skyeed gitmemişki bilge beye,
ama ben olsam kesinlikle giderdim, belki birdaha cerrahi müdahale gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…