termessos burun Estetiği ameliyatı

canım benim 2 ay olucak nerdeyse ama hala burun ucu hissiz...ha bu arda ben 35 günlükken falan su çarptım yüzümea.s
ne kadar güzel bir rahatlıkmış dimi suyu çarpa çarpa yüz yıkamak..
insan şimdi anlıyor çoğunu gündelik yaptığımız şeylerin değerini..
bişey söyleyeyim mi, engellilerin çektiklerini düşünsene... canlarımmm yaa, bizim sıradan,otomatikman, hiç üstüne düşmeden rahat rahat yaptığıız nice şeyler onlar için birer fanazi..birer hayal..
way canına..rabbim ne kadar büyüksün.. sonsuz şükür sanaa
ne kadar şanslı birer salağız aslında..hiçbirşeyin değerini bilmiyoruz..ta ki ondan mahrum olana /edilene kadar..

çok teşekkür ederim arkadaşım , nasıl sevindirik oluyorum bi bilseniz... nasssıl lezzetli bi mutluluk.. tahayyül edemessiniz vallahi de billahi de a.s.

Ameliyatı Bilge Türkbilen'e mi oldunuz??
Fotoğraflarınızı ilk gördüğümde ne güzel bir burun böyle demiştim.Doktorunuzun Bilge Türkbilen olduğunu tahmin etmeliydim :))
evet sanki benim adım Bilge Türk Bilen miş gibi seviniyorum.. nasıl sahiplendiysem adamı.. bu arada İsmi : Bilge Türk soyismi : Bilen. soyadı Türkbilen değil yanii.. :)) [ bak nasıl sahiplenmişim.. ismini bile düzeltme ihtiyacı hissediiyorum sempatiksalakcinni ]
çok teşekkür ederim çook şımarasım geliyor böyle yorumlar gelince hemen olumunekankayizsmile
a.s.

Humm peki teşekkür ederim yanlışımı düzelttiğniiz için :) Bilgetürk Bilen. Tamam sanırım doğru yazdım :)
Bu arada ameliyatımı Bilgetürk Bilen'e olmadım.Bir arkadaşımız sormuş ta cevap verme gereği duydum.

Termossoscummmm, nasılsın? canım sağlık açısından neler yaşıyorsun düzelme sürecin nasıl geçiyor merak ediyorum seni..

termesos bilgeyemi oldun canım bende olmak istiyorum bana yol gösterin kızlar çıldırıcam ya

a.s. a.s.

Termossoscummmm, nasılsın? canım sağlık açısından neler yaşıyorsun düzelme sürecin nasıl geçiyor merak ediyorum seni..
çok şokellayım :) burun ucu tuhaf oldu :))) malatyaya gidicem işte ama 2 gündür kapalı bilge beyin telefonu
izindemi ki?!

moralim çok iyi, koşturmaca esnasında aklıma felan gelmiyo hiç burun.. evde olsam sanırım kötü olurdu..çünkü bi sorun var burnumda galba
termesos bilgeyemi oldun canım bende olmak istiyorum bana yol gösterin kızlar çıldırıcam ya
çıldırma çıldırma ne çıldırcan :) bilge beyle ilgili açılan tümm konuları bi gözden geçir gene de aklına takılan bişey olursa sonuna kadar yardım ederiz..

evet termessos ve skyeed bılge turk bılene amelıyat oldular canım
valla bir günde ortalama 3 tane felan burun yapılıyordu orada.. bir dünya insan... ama sadece bikaçımız paylaştık burada

yani demek istediğim bu forumu okuyup karar kılan da çok kişi vardır tahminimce ama sonrasında geri dönülmüyor buraya

Canım ben dün görüştüm cepten Bilge beyle,
hayırdır canım ne sorun var burnunda?
burnunun ucunda ne oldu canım?

kesinleştirmeden bi yorum yapmak istemiyorum bebeğim, gidip bi göstereyim de önce..
salı orda olmayı planlıyoruz eşimle

nası dün görüştün?! dün sabah aradım önce ..kapalıydı..bugün ise tüm gün kapalıydı

gıtmeye karar verdınız mı sekerım
ıyı olur hem gosterırsın aklında kalmaz rahat etmıs olursun

Canım dün akşam 9da aradım, açıktı teli görüştük
nefes sorununmu var canım, görüntü sorunumu, kemikmi
inşallah geçer,

akşam 9 mu!? allah iyiliğini versin , o saatte rahatsız edilirmi kız adamcağız
mesai süresince arıyorum ben
yarın da cepten ulaşamazsam yılmaz beyi arayıp salı geliyorum diyeceğim yeterki o gün hastande olacağını bileyim bilge beyin

termessos yazılarını ne zamandır okuyorum ve burnunu çok merak ediyorum ama resmini daha göremedim

Canım bende gündüz polikinliği günlerdir arayıp ulaşamayınca, :) akşamleyin aradım, lütfen mazur görün
efendim size günlerdir ulaşamadım, müsaitseniz biraz görüşebilirmiyiz falan dedim
gayet iyi karşıladı canım:)), hatta epey dakka doktorla telde görüştük

senin burnunu merak ettim ya, yakında bizde olacağız ya illaki etkileniyor insan, sağlık sorunumu oluştu, görünüştemi sorun çıktı

termessos yazılarını ne zamandır okuyorum ve burnunu çok merak ediyorum ama resmini daha göremedim

ben seni gördüm :))
ekledim :)

zaten muayene günüm geldi ya.. ben evham yapmış olabilirim , şişlikler değişik oyunlar yapabiliyor diyor ya tecrübeli arkadaşlar.. belki öyle bişeydir..bilmiyorum
dikişin üstü çıkıntılı şiş gibi bişi oldu .. önceden yoktu öyle bişey
du bakayım neymiş öğreneceğiz

Ah canım sevindim inan iyi olmana burnumuz yapıldı derken sağlıktan olmayalım onun için sağlık problemi yaşattımı diye merak etmiştim. Senin operasyon sonrası biraz sorunlu geçtiği için olabilir belki ama tabiki Doktor'la konuşmakta fayda var canımcım

evet aynen, azönce görüştüm doktorla.. büyük ihtimalle ödemdir dedi..burnun ucuna sakın dokunma dedi
salı sabahı malatyadayım ,Allahtan bi mani olmaz ise
yani ayın 19 una tekabül ediyor.. o tarihte orada olacak olan var ise bana mesaj atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…