termessos burun Estetiği ameliyatı

Al işte bu da sana kapak olsun termessoscum :):))) Kız valla güzel olmuş işte tadını çıkar ben benimkini anlamadım bukalemun gibim her gün şekli değişiyor, bakalım yarın nasıl olacak :)))

termessos günaydın :)

bugün rüyamda seni gördüm, nerden çıktın nasıl girdin rüyama bilmiyorum ama çok güzeldin.. saçlarını serbest bırakmışsın, yüzün berraklaşmış, hiç makyaj yok ve çok güzeldin..

şimdiii masada leziz yemekler var ve senin ağzın hiç boş durmuyor:))

ben derdimi yakınıyorum sana üzgün bir vaziyette, sende boşver be güzelim dünya kısa edasında yediğin yemeklerin lezzetini arıyordun..

öyleydi işte.. albümüne eklediğin fotoğraflarından esinlenmiş olmalıyım :)

Heyyy yivrummm heyyyy artık bu kızı kimsecikler tutamaz :)))

Al işte bu da sana kapak olsun termessoscum :):))) Kız valla güzel olmuş işte tadını çıkar ben benimkini anlamadım bukalemun gibim her gün şekli değişiyor, bakalım yarın nasıl olacak :)))

hayatımda gördüğüm en güzel kapakk !! ::dance: :dance: (smileyin tipe bak )

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için kahvekolik.. a.s.
benim için yeni bir zaman kavramı oluştu.. dün ,bugün,yarın , evvelsi ,ertesi , 20 saat sonra , 10 kala önce gibi..

''şişliklerrr inince ''
hayatıma böyle bir dönem eklendi vallahi.. ''şişlerin indiği vakit ''
dizi sloganı gibi

şimdi nasıl burnunuz? yani kendi mi düzeldi revizyon mu oldunuz? mesajlarınızı okuyayım bi ben.. a.s.

(annem '' aynı çingen gibisin zoorla iltifat ettiriyosun kendinne , kime çektin sen '' diye söyleniyor
buna benzer bi cümleyi kocam da dedi geçenlerde.. hatta ''yeter daaaa harika dedik ya '' diye höykürdü )

:)))))))))))))))) koptummmmmmm
hayırlara gelsin dicem ama önce özür dilerim yaaa :))) nası bi imaj oluşturdum sizde bilmiyorum ama vallahi iyi bi insanım.. dertlerini felan dinlerim herkesin ,vallahi yırtınırım bile sorunları çözemk yardımcı olmak için..kendi çapımda yani
:)))) ay hala gülme geliyo

''masada leziz yemekler var ve senin ağzın hiç boş durmuyor:))

ben derdimi yakınıyorum sana üzgün bir vaziyette, sende boşver be güzelim dünya kısa edasında yediğin yemeklerin lezzetini arıyordun.. ''

ölem bennnn :))))))))))

mesajlarımı bulman zor taa geçen seneye gitmen lazım :)
aslında çok kötü değil. bikaç dr la görüştüm, biz nelerle karşılaşıyoruz dediler. aslında çok kötü değil, normal bir burun. ama ameliyatlı bir burnun böyle olmaması gerek. revizyon olacağım en azından nefes problemim için.

şişlikleri de burnunu da düşünme, bakma resim çekme bence. o zamanlar bende öyleydim, insanların burnuna odaklanıyordum direk. sonradan geçti Allahtan. kendimizi bir bütün larak değerlendirmeliyiz.

esterabim özel mesaja boğulmuş durumdayım :)
malum 600 sn meselesi var.
5-10 dk sonra dediğini yapacağım inş burayı okursun.

evet dün o kararı aldım
fotoğraf çektirmek yok.. kamerayı kaldırdım ortadan

gunaydın minişler
termessos bacım senın burnun neden kendıne ezıyet edıyorsun
o cıkıntıda bır duzelme varmı su an sen sadece onu dusun
hepımız şişiz

gunaydın minişler
termessos bacım senın burnun neden kendıne ezıyet edıyorsun
o cıkıntıda bır duzelme varmı su an sen sadece onu dusun
hepımız şişiz

onu düşünmemeye odaklamıştım kendimiiii

sabah doktoru aradım açmadı , ameliyatta olabilir
10 gün kaldı 1 ay olmasına ama ben erken gidicem , 1 ay dolmasını bekleyemicem

DepresifPolyanna ne oldu acaba??? malatyadan dönmüşmüdür ki.. inşallaaahh iyi geçmiştir inşallaaahhh

bende kendını depresyona sokacak kadar dusun dıye kastetmedım sekerım
senın burnununucunda ve gerısınde kafaya takılcak bısey yok
hı sadece saglık acısından o onemlı olabılır
seklını ve gerısını dusunerek kendıne bosu bosuna zehır edıyorsun manasında şeyettimdi

biliyorum şekerim doğru söylüyorsun

durum nasıl biliyormusun : çevremdekilere hiiiç belli etmiyorum beni soktukları ruh halimi.. gayet de güzelim , gayet de muhteşemim , fevkaladeyim , güzelliğime güzellik eklendi , hiç de bile aynı değil , ben beğeniyorum ... felan demekten bihaal oldum

bu manik-depresif ruh halimi , paranoyaya bağlamış tatminsiz hödük halimi bitek burda yansıtabiliyorum
ha gelsen şimdi evime , karşıma geçsen , sana da burnumdan kıl aldırmam :) iğrenç bile desen hiiiiç de bile o senin iğrençliğin derim toz kondurmam :))
ama net ortamı olunca daha bi içim ortalara serilmiş oluyor, rahat rahat başınızın etini yiyebiliyorum yani

ben olsam , termessos diye birinin bu yazdıklarını okusam ne derim biliyomusun
'' oha görmemişe bak , iyi ki bi neşter altına yattıı ,allaaaan uyuzuuu tiftiğiii ''
dermiyim.. vallahi derim
bak itiraf da ediyorum
peki buna rağmen tatminmiyim..ı-ıhh
buyum işte
insanım yani
akıl başka söyler gönül başka ister uzuv başka yapar

alemsin termessos :))) burnun güzel hayatım değişmişsin baya şu an şiş o yüzden büyük biraz :))) yoksa ooo 6 aya baya küçülüyormuş rahat ol takma kafana yavrum benimmm beee erk olsam asılırdm =)

canım sen sımdı bıraz daha kavıs mı ıstıyordun
anlıyorum canımcım
ama belkı kavıslı ıstedıgın burun sımdıkı kadar begenılmeyebılırdı
bu sefer hazır bu kadar sıkıntı cekmısken bı suru zahmete gırmısken yaptırmıs olurdun ama gene de ıstedıgın uzun vadede mutlulugu yakalatmazdı

bu arada ınsanları takma
ben sıyah olan saclarımı boyattıgımda bıle kı boyattıgım renk kumraldır barız bellı bı renk
ınsanlar bazen onu bıle farkedemeyecek kör olabılıyorlar:)
bence senın aynaya baktıgın zamankı hıs daha onemlı
kı senı anlıyorum
cok sıkıntı cektın cok vucudun zarar gordu degsın dıye dusunuyorsun
ama bence sımdıkı goruntusu degmıs durumda

canım benim 2 ay olucak nerdeyse ama hala burun ucu hissiz...ha bu arda ben 35 günlükken falan su çarptım yüzümea.s

ayy termessos çok güzel olmuş burnun.çok doğal görünüyor ve en önemlisi yüzüne uymuş olması.ameliyat sonrası o kanlı fotoları görünce biraz ürktüm:)) ama maşallah sonu çok güzel olmuş:)

Ameliyatı Bilge Türkbilen'e mi oldunuz??
Fotoğraflarınızı ilk gördüğümde ne güzel bir burun böyle demiştim.Doktorunuzun Bilge Türkbilen olduğunu tahmin etmeliydim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…