- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
öncelikle geçmiş olsun.
siz burnunuzu beğenmediğinizi belirtmişsiniz ya bende bikaç şey yazayım dedim. geçen sene ameliyat oldum. forumda meşhur bi doktor vardı, gittim ona oldum. sonrasında eğri, ucu düşük, kocaman ( sizin yayılmış dediğiniz benimkinin yanında hiç kalır) en önemlisi nefes alamayan bir burnum oldu. maddi, manevi hangi emeğime yanayım? tek fark kemerimin alınmasıydı. sizinkine baktım da ne eğrilik ne düşme.. inanın bana çok güzel olmuş. burun ucunu yapmak ayrı bir yetenek, biçok dr toparlak bir uç yapıyor, sizinki çok güzel, şişliği inince daha da güzel olacak. tam şeklini alması 6 ayı bulur. ben sigara kullandığım halde 4. ayda falan şimdiki şeklini almıştı. şişlikleriniz mutlaka var ama burnumun yarısı inecek gibi bir fikre kapılmayın. bilge bey başarılı bir iş çıkarmış yine. istanbulda olsaydı ona gidebilirdim yani. güle güle kullanın sağlıklı nefesler...
termessos günaydın :)
bugün rüyamda seni gördüm, nerden çıktın nasıl girdin rüyama bilmiyorum ama çok güzeldin.. saçlarını serbest bırakmışsın, yüzün berraklaşmış, hiç makyaj yok ve çok güzeldin..
şimdiii masada leziz yemekler var ve senin ağzın hiç boş durmuyor:))
ben derdimi yakınıyorum sana üzgün bir vaziyette, sende boşver be güzelim dünya kısa edasında yediğin yemeklerin lezzetini arıyordun..
öyleydi işte.. albümüne eklediğin fotoğraflarından esinlenmiş olmalıyım :)
öncelikle geçmiş olsun.
siz burnunuzu beğenmediğinizi belirtmişsiniz ya bende bikaç şey yazayım dedim. geçen sene ameliyat oldum. forumda meşhur bi doktor vardı, gittim ona oldum. sonrasında eğri, ucu düşük, kocaman ( sizin yayılmış dediğiniz benimkinin yanında hiç kalır) en önemlisi nefes alamayan bir burnum oldu. maddi, manevi hangi emeğime yanayım? tek fark kemerimin alınmasıydı. sizinkine baktım da ne eğrilik ne düşme.. inanın bana çok güzel olmuş. burun ucunu yapmak ayrı bir yetenek, biçok dr toparlak bir uç yapıyor, sizinki çok güzel, şişliği inince daha da güzel olacak. tam şeklini alması 6 ayı bulur. ben sigara kullandığım halde 4. ayda falan şimdiki şeklini almıştı. şişlikleriniz mutlaka var ama burnumun yarısı inecek gibi bir fikre kapılmayın. bilge bey başarılı bir iş çıkarmış yine. istanbulda olsaydı ona gidebilirdim yani. güle güle kullanın sağlıklı nefesler...
Al işte bu da sana kapak olsun termessoscum :):))) Kız valla güzel olmuş işte tadını çıkar ben benimkini anlamadım bukalemun gibim her gün şekli değişiyor, bakalım yarın nasıl olacak :)))
termessos günaydın :)
bugün rüyamda seni gördüm, nerden çıktın nasıl girdin rüyama bilmiyorum ama çok güzeldin.. saçlarını serbest bırakmışsın, yüzün berraklaşmış, hiç makyaj yok ve çok güzeldin..
şimdiii masada leziz yemekler var ve senin ağzın hiç boş durmuyor:))
ben derdimi yakınıyorum sana üzgün bir vaziyette, sende boşver be güzelim dünya kısa edasında yediğin yemeklerin lezzetini arıyordun..
öyleydi işte.. albümüne eklediğin fotoğraflarından esinlenmiş olmalıyım :)
hayatımda gördüğüm en güzel kapakk !! ::dance: :dance: (smileyin tipe bak )
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için kahvekolik.. a.s.
benim için yeni bir zaman kavramı oluştu.. dün ,bugün,yarın , evvelsi ,ertesi , 20 saat sonra , 10 kala önce gibi..
''şişliklerrr inince ''
hayatıma böyle bir dönem eklendi vallahi.. ''şişlerin indiği vakit ''
dizi sloganı gibi
şimdi nasıl burnunuz? yani kendi mi düzeldi revizyon mu oldunuz? mesajlarınızı okuyayım bi ben.. a.s.
(annem '' aynı çingen gibisin zoorla iltifat ettiriyosun kendinne , kime çektin sen '' diye söyleniyor
buna benzer bi cümleyi kocam da dedi geçenlerde.. hatta ''yeter daaaa harika dedik ya '' diye höykürdü )
mesajlarımı bulman zor taa geçen seneye gitmen lazım :)
aslında çok kötü değil. bikaç dr la görüştüm, biz nelerle karşılaşıyoruz dediler. aslında çok kötü değil, normal bir burun. ama ameliyatlı bir burnun böyle olmaması gerek. revizyon olacağım en azından nefes problemim için.
şişlikleri de burnunu da düşünme, bakma resim çekme bence. o zamanlar bende öyleydim, insanların burnuna odaklanıyordum direk. sonradan geçti Allahtan. kendimizi bir bütün larak değerlendirmeliyiz.
gunaydın minişler
termessos bacım senın burnun neden kendıne ezıyet edıyorsun
o cıkıntıda bır duzelme varmı su an sen sadece onu dusun
hepımız şişiz
canım benim 2 ay olucak nerdeyse ama hala burun ucu hissiz...ha bu arda ben 35 günlükken falan su çarptım yüzümea.sGünaydın
Bugün ameliyatımın üstünden 16 gün geçti.
Şişliklerim tam anlamıyla geçmedi.. burnumun uç kısımları hala hissiz.ama kanatların dikliği kayboldu eski haline döndü.. yayılıyor hala yüzüme
Yandan güzel ,fena değil.. önden ise aynada güzel , fotoğraflarda kötü
2 gündür fena hastayım.. grip olmuşum.. tüm kemiklerim burnum şakaklarım heryerim ağrıyor
yanaklarıma krem süremiyorum burnum ağrımaya başlıyor.. ne alaka anlamadım
değişik bir yüz yıkama taktiği buldum.. suratıma su çarpmak gibisi yok ama neyse idare edeceğiz birkaç ay daha..
sümkürmek yasaktı ama ben sümkürdümya banyodan çıkarken abdest almam lazım ama burna su çekiyorum geri veremiyorum..olurmu böyleee .. bu sefer dayanamadım
azıcık sümkürdüm ben dee
evet dün o kararı aldım
fotoğraf çektirmek yok.. kamerayı kaldırdım ortadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?