termessos burun Estetiği ameliyatı

termessos ben göremedim fotoğrafları :S

galiba özel albüm arkadaşlık talebi gönderdim kabul edersen sevinirim

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım gördüm

burun ucu özellikle çok güzel olmuş daraltılmış sanırım

ama senin yakındığın burun kanatlarında acayip şişlik var özellikle ilk fotoğrafında çok bariz şişlik olduğu

ki bence göze çarpmıyo burun kanatların ama o şişlikler de inince var ya daha da süper olacak bence

herşeyden önce çok doğal görünüyo yüzünle de çok uyumlu bence çok beğendim zaten Bilge Bey'in yaptığı tüm burunları çok beğendim

şişlikler inince burun kanatlarından özür dilemelisin

ayrıca çok alımlısın valla canım maaşallah saç rengini değiştirmek gibi bir girişimin olmaz umarım süper çünkü :)

selam kızlar
sonunda tampondan ve alcıdan kurtuldum
burnum bantlanmadı su an acık
bakalım Allahtan hayırlısı

canım bu arada
untmadım ve sordum senın sorunu
sıslık mı kıkırdak mı o onemlı dıye sordu hoca
bende kıkırdakmıs dedım
emın mıymıs dedı
bende evet dedım ozaman kendı doktoruna bır gozuksun dedı canım zaten senın bırınvcı ay kontrolun olacak degıl mı

Canım arkadaşım 100 mesaj dolmadığı için resim altına yorum yapamıyorum(
Şunu belirteyim ki çokkkkkkkkkkkkk güzel olmuş söylemek için söylemiyorum bu surata bu burun walla harika içim birkez daha rahatladı, bence tek kelime ile muhteşem sanki doğuştan bu burunla doğmuşsun gibi iyi günlerde sağlıkla kullan canım hayırlı olsun

ohh o kadar mutlu oldum kiiiiii
çookk teşekkür ederimmm Womanizer , çok sevaba giriyon böyle şekerim vallahi bak :)ço mutlu ettin beni yaaa

womanizer sana katılıyorum canım, burnundaki şişliklerden, önün durumu, şişlikler inince süper olacak,
hem termossosun güzelliği yeter, etrafa verdiği ışık yeter,
burnundaki şişlikte insin tam süper bir kız olacak

selam kızlar
sonunda tampondan ve alcıdan kurtuldum
burnum bantlanmadı su an acık
bakalım Allahtan hayırlısı
haaaayd gözünaydıınnnnn :) ilk izlenimlerini alalım..?!

hmm. vahim bişi var o zaman.. sağol canım yaa , teşekkür ederim

evet bugün binecektim ama sakinleştim , bu hafta sonu giderim artık malatyaya

çook içten geldi mesajın valla, çok mutlu oldum
yanlız '' bu surata bu burun'' lafın accık dumur etti gibi bişi oldu.. :)))))) güzel bişi demek istedin biliyorum biliyorum :))))

bu surata bu burun süper işte :))))))))))))))) yaşasın bilge bey :)))))))))) sonuçta surat: aha bu ! bilge bey naapsın :)))))) öldüm kız allah seni neetmesin

hah be selmam , böyle ol ciğerimi ye

şaka şaka :)) teşekkür ederim canım , beğenmediğini biliyorum aslında :) yani senin tercih ettiğin burun daha muhteşem bişi
teşekkür ederim nezaketin ve duyarlılığın için :)) öptüm seni çok çok

tamam canım doğal burunlar pek tarzım değil, ben kalkık havalı burunları seviyorum
ama seninki sana çok yakışmış
ve tüm samimiyetime inan, hatta ablamda dedi, termossosun güzelliği , evrene verdiği pozitif enerji aurası çekim gücü:) resimlerden bile farkediliyor
Allah nazardan saklasın seni canım

ay kurban olurum o ablaya bennnn a.s. a.s.
çok teşekkür ediyorum çok güzel kelimeler bunlar :kedi:
inşallah senin ve ablanın tam istediğiniz gibi olur burnunuz :Saruboceq: .. ben de ablanı çok beğendim çok hanım bir duruşu var
çok öpüyorum ikinizi deee
a.s. a.s.

ohh o kadar mutlu oldum kiiiiii
çookk teşekkür ederimmm Womanizer , çok sevaba giriyon böyle şekerim vallahi bak :)ço mutlu ettin beni yaaa

yok gerçekten öyle ama canım

dediğim gibi sen de dikkat edersen burun kanatların epey şiş onlar da insin bi hele daha da süper olacak

bir masaj tekniği önerdi mi Bilge Bey kanatlardaki şişlik için ?

bence de canım aynen ben de katılıyorum sana :)

sana ve ablana da şimdiden geçmiş olsun

Son düzenleme:
Canımcım bu surata bu burun derken inan bana kast etmek istediğim şuydu, bir surat ancak bu kadar analiz edilir ve şekili belirlenir ki inan senin tipine yakışan en uygun şekli bulmuş ve cuk diye oturtmuş bence... emin olabilirisin çok harika yakışmış sana demek istediği buydu farklı anlaşılmak istemem eğer öylede olduysa özür dilerim:) açıklaması yukarda, şimdi Bilge Bey'e daha hevesle gideceğim canım he birde her buruna çok güzel olmuş diyip geçenler var bu durumada gıcık oluyorum gerçekten güzelse belitrtilmeli tekar söylüyorum SENİN BURUN ÇOK MUNTAZAM VE GÜZEL:))) öpüyorum kocaman

ayyyy aşkitomm ben şaka yaptım ,takılıyorum tabiiki :))))) sempatiksalakcinni
çok teşekkür ederim a.s. a.s. a.s.

demek sende bilge beye gideceksin , ama estetik kısmını benim gibi sallamaa haaa , önem ver anlat .. yani kavisi felan biraz daha çok olsun de , kanatları da yoldurt gitsin

ben fazla bohem takılmışım
yeni farkediyorum gamyoncuiremsu

öncelikle geçmiş olsun.
siz burnunuzu beğenmediğinizi belirtmişsiniz ya bende bikaç şey yazayım dedim. geçen sene ameliyat oldum. forumda meşhur bi doktor vardı, gittim ona oldum. sonrasında eğri, ucu düşük, kocaman ( sizin yayılmış dediğiniz benimkinin yanında hiç kalır) en önemlisi nefes alamayan bir burnum oldu. maddi, manevi hangi emeğime yanayım? tek fark kemerimin alınmasıydı. sizinkine baktım da ne eğrilik ne düşme.. inanın bana çok güzel olmuş. burun ucunu yapmak ayrı bir yetenek, biçok dr toparlak bir uç yapıyor, sizinki çok güzel, şişliği inince daha da güzel olacak. tam şeklini alması 6 ayı bulur. ben sigara kullandığım halde 4. ayda falan şimdiki şeklini almıştı. şişlikleriniz mutlaka var ama burnumun yarısı inecek gibi bir fikre kapılmayın. bilge bey başarılı bir iş çıkarmış yine. istanbulda olsaydı ona gidebilirdim yani. güle güle kullanın sağlıklı nefesler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…