termessos burun Estetiği ameliyatı

selma , arkadaşımız rüyarüyayı örnek alalım demedim mi canım ben sana?
kaydirigubbakcemile3

Düzelcek düzelcek şişliklerin inince nerdeyse yarı yarıya küçülcek valla benim en büyük korkum çok küçük bir burun olmasıydı, ne bileyim ya dikkati burnum çekmesin orantılı ortalama bişey olsun insanın yüzü ön plana çıksın burunla seksilik olmuyor şekerim, ama senin eski resimlerinden o beğenmediğin burnunla bilem ne kadar seksi olduğun görünüyor, doktorumun dediği sözü sana ben diyim alçılar çıktıktan 15 gün sonra eski burnunu hatırlamayacaksın bile :)) opuyorumnanaktan

evet iner inşallah.
neyse
11 gün sonra 1 ayım dolmuş olacak.. o zaman çektirir , yüklerim 1 aylık fotoları.
2. ay , 3. ay derken bakarız istatistiğe.. ne oranda değişiyor

evet iner inşallah.
neyse
11 gün sonra 1 ayım dolmuş olacak.. o zaman çektirir , yüklerim 1 aylık fotoları.
2. ay , 3. ay derken bakarız istatistiğe.. ne oranda değişiyor

Kesinlikle canım kısa aralıklarla çekmemek lazım gelişimi daha ii görmek için valla her gün değiştiğini hissediyorum, o kadar darbe aldı zavallı buruncuklarımız o kadar olsun di mi kendilerine gelmeleri, az sabredelim valla ben şişliklerden dolayı önden resim çekinmedim bile moralim bozuluyor diye ama bugün baktım biraz daha inmiş gözlerim az yaklaşsaydı birbirine bari :)))

birde dün gösterdiğim kısmı sorabilirmisin? dikişin üstündeki o çıkıntıyı , kıkırdak o

ooo süper
hadi bakalım tebrik koydum sana miss gibi git miss gibi gel

inşallah canım :1hug:

süper olcak onun burnu , kendi de çok güzel zaten

bu bana mı bebişim
öyleyse çok teşekkür ederim
a.s.

birde dün gösterdiğim kısmı sorabilirmisin? dikişin üstündeki o çıkıntıyı , kıkırdak o

tamam canım ınsallah unutmamaya calısacagım, yanlız benım doktor kbb cı , ne kadar cevaplayabılır bır plastık cerraha gore bılemıyorum ama tabıkı bılır heralde:kedi:

Sevgili termessos
Soluksuzca okudum.Zaman ve mekan kavramını unuttum diyebilirim.
Ne kadar çekici bir insansın. Fotoğraflarını kasdetmiyorum, cidden zeki ,esprili ve yetenekli bir anlatımın , çok hoş bir üslubun var. Seni çok tebrik ediyorum sevgili termessos
Bariz bir farklılık göremedim eski ve yeni fotoğraflarında.Ama zaten sen de estetik değil sağlık amacıyla bu ameliyatı olacağını ifade etmişsin ameliyat öncesinde.
Çok üzme kendini çünkü görüntü itibariyle de gerçekten enerji saçan hoş bir bayansın.Sakın pişmanlık duyma estetik kısmından , fotoğraflarını gören herkesin benimle aynı fikirde olduğuna inanarak ,estetik müdahaleye zaten hiç ihtiyacın olmadığının altını çizmek isterim.

Güzel duruşunun bozulmaması dileğimle

saol bitanem:1hug: aslında bugun resım cekmek lazım sanırım
alcı cıkınca hemenmı sısmeye baslıyor kı?

Valla benimki alçının altında şişmişti, çıkmasını bilem beklememiş, zaten doktor ateli zor aldı nerdeyse atelle bütünleşecekmişim :) Hadi gel de ver güzel haberleri bekliyoruz canım.

Valla benimki alçının altında şişmişti, çıkmasını bilem beklememiş, zaten doktor ateli zor aldı nerdeyse atelle bütünleşecekmişim :) Hadi gel de ver güzel haberleri bekliyoruz canım.

daha gidemedim canım
benımde sağ taraf şiş hissediyorum yani

Aaa ne kadar güzel..hatta muhteşem bir mesaj böyle

böyle baaaaaaaktım kaldım ekrana

10. mu 20. mi kere felan okuyorum şuan..

Teşekkür ederim XsyreneX.. vallahi tıkandım kaldım
çok zarifsin çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Kısss sen adamı çatlatırsın gülmekten :))) Boğa burcumusun canım sen?

ekledigin için teşekür ederim cnm :)
şahaneee olmuşsun valla neresini begenmedin bi türlü anlayamadım:)
önden begenmiyosan okdr çok incekkiii burnunnnnn anlatmam:)
yandan zaten şahane:)

sadece çok şiş beklemen gerekcek 3-4 ay ki ozman önden dahda kibarlaşsın:)

Son düzenleme:

:))))
bu kadar içten başka nasıl yansıtabilir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…