• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

termessos burun Estetiği ameliyatı

Anlıyorum, bende daha gitmeden çok güveniyorum, bilge beyden başkasına ameliyat düşünmüyorum, kesin forumdaki arkadaşların Bilge beyden sitayişle bahsetmeleri, ve ameliyat sonrası nazik hoş burunları etkiledi beni, son olarakda skyeedin çok mutluyum demesi, kapak oldu:)

keşkem yok hiç bebeğim.. inşallahlardayım ben
olan olmuş biten bitmiş .. geriye bakmayı sevmem hiç .. tamamiyle güven duydum bu adama o yüzden oldum ameliyat..tüm riskleri göze aldım ..bu derece güven verdi bana
inşallah sanada güven verir
Tereddüt duyarsan onda ameliyat olma derim ben.. içinde hep bi huzursuzluk duyarsın sonrasında
anladığım kadarıyla estetik kaygın sağlık kaygının çok önünde.. bunu iyi ifade et enazından doktora ki sonrasında hayal kırıklığı yaşma

bence yanii

Günaydın
Bugün ameliyatımın üstünden 16 gün geçti.
Şişliklerim tam anlamıyla geçmedi.. burnumun uç kısımları hala hissiz.ama kanatların dikliği kayboldu eski haline döndü.. yayılıyor hala yüzüme
Yandan güzel ,fena değil.. önden ise aynada güzel , fotoğraflarda kötü

2 gündür fena hastayım.. grip olmuşum.. tüm kemiklerim burnum şakaklarım heryerim ağrıyor

yanaklarıma krem süremiyorum burnum ağrımaya başlıyor.. ne alaka anlamadım
değişik bir yüz yıkama taktiği buldum.. suratıma su çarpmak gibisi yok ama neyse idare edeceğiz birkaç ay daha..
sümkürmek yasaktı ama ben sümkürdüm :( ya banyodan çıkarken abdest almam lazım ama burna su çekiyorum geri veremiyorum..olurmu böyleee .. bu sefer dayanamadım
azıcık sümkürdüm ben dee

ruj sürdükten sonra da dudaklarıma yediremiyorum burnum kasılıyor.

masajlarıma devam ediyorum ama artık masaj yaparken daha çok ağrımaya başladı gibi

serum fizyolojiği sadece günde 2 kere yapabiliyorum şuan..arttırsammı tekrar acaba? ama genzime kaçmasından midem bulanıyo artık.. tahammülüm zorlaşmaya başladı

heyecan meyecan gitti artık.. sabırsız bir şekildeyim .. biran önce aylar geçsin şu burun düzelsin ve günlük yaşantıma geri döneyim

Canım yaa sen sabırlı ol hemen olmaz öyle zamanda geçer sıkma canını sen....
hem artık resim eklesende bizde yorum yapsak merakımız gitse güzel olmaz mı?
:)))))))))))))))

gunaydın termessoscum bızde senı merak etmeye baslamıstık
evet o sumkurememek zor bırsey olsa gerek
daha ne kadar sumkuremeyecegız?

ahh bilmiyorum ama en geç 6 ay sonra bu tarz gündelik yaşamı aksatıcı tüm poblemlerin bitmiş olması gerekiyormuş.. normal süreçte yanii

Allahım bizi en kötü ihtimalle normal süreçtekilerden eyleeeeee
aminnnn

şu yan taraftaki reklamlar var ya.. fermuar açılıyo memeler ortaya çıkyor:kedi:
yaa internet kafeye gittiğimde (malatyada) çok utandım ay
ne zaman bu foruma girsem ( ki bu foruma girmek için gdiyordum nete) hemen bu memeler ortaya çıkıyordu sempatiksalakcinni
gelen geçen bakıyordu cins cins
zaten kızlar netcafeye takılmıyo pek sanırm
ay
memeleri gene görünce aklıma geldi
anlatayım dedim

ahh bilmiyorum ama en geç 6 ay sonra bu tarz gündelik yaşamı aksatıcı tüm poblemlerin bitmiş olması gerekiyormuş.. normal süreçte yanii

Allahım bizi en kötü ihtimalle normal süreçtekilerden eyleeeeee
aminnnn

amin canım aminnn
ben dun grıbım dıye burnumu zorladım da
sumkurmeye calıstım
burnumu cektım
gece 2,3e kadar agrı devam ettı
ınsallah yanlıs bırsey yapmamısımdır

termessos nasılsın ateller çıkmış sanırım hayırlı olsun :)

takip ediyorum konunu sürekli anlatım tarzına hayranım belirtmeden geçmeyim dedim :)

burnuşunla aran nasıl daha önce de demiştim bence çok güzel burnun olacak diye :)

Günaydın
Şişliklerim tam anlamıyla geçmedi.. burnumun uç kısımları hala hissiz.ama kanatların dikliği kayboldu eski haline döndü.. yayılıyor hala yüzüme

2 gündür fena hastayım.. grip olmuşum.. tüm kemiklerim burnum şakaklarım heryerim ağrıyor

değişik bir yüz yıkama taktiği buldum.. suratıma su çarpmak gibisi yok ama neyse idare edeceğiz birkaç ay daha..
sümkürmek yasaktı ama ben sümkürdüm :( ya banyodan çıkarken abdest almam lazım ama burna su çekiyorum geri veremiyorum..olurmu böyleee .. bu sefer dayanamadım
azıcık sümkürdüm ben dee

burun kanatlarımdan ben de şikayetçiydim klişe olacak ama gerçekten şişlikle alakalı birşey

özellikle kanatlardaki derin kalınsa şişliklerin inmesi 6 ayı ancak buluyo bence önden görünüşü hakkında birşeyler söylemek için çok erken termessoscum

burun ucu daraltılıp kaldırıldığında kanatlar da ister istemez küçülüyo bence müdahale edilmemiş olsa bile ameliyatta

amma devrik bir cümle oldu :S

Günaydın

azıcık sümkürdüm ben dee

geçmiş olsun bebik bende fena hastayım ama bunu antibiyotiğe bağladım hemen bıraktım vücudu dirençsiz kılıyo bide vitamin kullanmadım diye hep uyumak istiyorum annem bebeğin var kendine gel diyip duruyo..son 3 antibiyoyu icmedim yaradıgı kadar yarasın havalarda cok sogudu oglusumla yatagın içinde fıkır fıkır oynamak istiyorum bir ay sonra burun kemiği tam olarak kaynar diye duydum az kaldı sabredicez artık.bizim aramızda tam 10 gün var :)

geçmiş olsun bebik bende fena hastayım ama bunu antibiyotiğe bağladım hemen bıraktım vücudu dirençsiz kılıyo bide vitamin kullanmadım diye hep uyumak istiyorum annem bebeğin var kendine gel diyip duruyo..son 3 antibiyoyu icmedim yaradıgı kadar yarasın havalarda cok sogudu oglusumla yatagın içinde fıkır fıkır oynamak istiyorum bir ay sonra burun kemiği tam olarak kaynar diye duydum az kaldı sabredicez artık.bizim aramızda tam 10 gün var :)

hepımız hasta olduk sanırım
ben antıbıotıge tam gaz devam edıyorum valla

takip ediyorum konunu sürekli anlatım tarzına hayranım belirtmeden geçmeyim dedim :)

burnuşunla aran nasıl daha önce de demiştim bence çok güzel burnun olacak diye :)

atel mi var burnumuzda ?????????????????????
silikon tampon mu demek istedin acaba ?

kızlar kafamın en tepesı agrıyor sol taraf
cok fena bır sekılde
sızde hıc oyle agrı oluyor muydu?

Teşekkür ederim ilgin için
Evet atel çıktı , ben bantlıyorum evde durduğum zamanlar.
Kanatları hoşuma gitmiyor çünkü,eskiden de gitmezdi şimdide gitmiyor..babasını da sevmezdim anliicann :dilcikar:

İçimden geleni , olduğu gibi size yansıtmaya çalışıyorum :)) oldukkkça serbest bir teknik kullanıyorum sanırım :))

burnuşumla araam..; muhakkak ki burnuş eskisinden güzel.. ona bişey diyemem
öyle çok beklentili de girmedim ameliyata
ama bi tatsızlık var
biliyorum yaa neden olduğunuu!!! arkadaşlar ! çoğu, ucu kesilmiş bitmiş.. gerisi aynı köfte diyor.. çoğu değil ya, hepsi öyle diyor
ben de düşünmeye başladım hani o kadar acı çekmişim keşke adam gibi yaptıraydım .. of bu moda soktular beni haaa
böyle fazla alçakgönüllü , enayi, safımtrak hissettirdiler benii
ben tatmin olmuştum da çevrenin tatminsizliği bitmiyor yaa bitmiyor
belki de bu sevimsiz durum yüzden suratımı sivilce (sivilceye hakaret olmasın) pardon çııbaan bastı..
neyse şişmi ne incekse (inşallah gerçekten de şiştir ve inecektir) insin de bakayım nolcak

ben de bırkmıştım ilaçları ama dün ağrıkesici içtim.. majelzik içmiştim sonra minoset sonra da hitrizin.. baş ağrılarım geçti midem bela oldu bu sefer de
evet 10 var normalde ama sen baya hızlandırdın aşamaları .. arayı kapattın ;)
masaj yapıyorsun dimi.. bilge hoca dedi ki ; bir çok şeyin çözümü masaj ! asla aksatmamamız laazımmış ama yanlış yerlere de dokunulmayacakmış
o kavise bol masaj yap alna doğru çek
ama burnuna boydaaan boya değil
sadece kavise
yanları da sivrileştirmeden çek yukarı , göz üstüne doğru dağıt

Back