- Konu Sahibi baranxixnannesi
1corba kasıgı pudraya
7damla kekik yağı damlatıp ayaklarınıza sürün cok ıse yarıyacak goreceksınız.hihoyyythihoyyyt
7damla kekik yağı damlatıp ayaklarınıza sürün cok ıse yarıyacak goreceksınız.hihoyyythihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1corba kasıgı pudraya
bunu eşim için denemek istiyorum. ayakta ne kadar süre durması gerekiyor? ve daha sonra yıkıyormuyuz?
el terlemesi olan arkadaşlar için yasiorum.bende bu site sayesinde keşfettim TERESON adlı slüsyon dan bahsediorum.inanin aşirii dercede el ve ayak terlemem wardi.el terlememin psikolojime vurduğu darbe anlatılmasdi.we el terlememin asla bi solüsyonla kalıcı olara geçeceğine inanmasdim.aldim 4 gün kullandim we artik kupkuru..şimdi haftada bir kes sürüom.gerek yokmuş 10 günde bir weya terleme tekrardan başlayınca sürülcekmiş ama ben işimi garantiye almak istiorum hafta d abir kes gece yatarken sürüom el terlemesi die bişi kalömadi.ayaklara da kullancam bakalım..
benim de ellerim ve ayaklarım çok terliyor.ellerimden damla damla ter aktığını bilirim.terkur dediğiniz nasıl bişey ki????