• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terleyen Ve Kokan Ayaklar Icın Cozum

Ilık suya birkaç damla elma sirkesi dökerek ayaklarınızı bu suda günde 2-3 kere dinlendirin.

Ayakkabılarınızın içine ve çoraplarınıza karbonat dökün.

Turp suyuna 1/4 tatlı kaşığı gliserin ekleyin ve boş bir sprey şişesine dökerek ayaklarınıza sıkın.:nazar:
ourxuzgzexb2ze9tc0061pc0.jpg

gercekten işe yarar mı kii bnm ayaklarımla braber ellerimde çok terler bi hemşire bayan şey demişti genelde damarlar la ilgili sorun oldugu zaman terleme oluyormuş damarlardan biri uzun ooluyormuş fln ondna korkuyorum ve en kısa zamanda doktora gidecegim bu sebeptep

benim de ellerim ve ayaklarım çok terliyor.ellerimden damla damla ter aktığını bilirim.terkur dediğiniz nasıl bişey ki????

* hergün aynı ayakkabıyı giymeyince

* hergün aynı çorabı giymeyince

* her akşam yıkayınca

sorun olacağını sanmıyorum.

terleme elbette olacak, bu normal olanı ;)

el terlemesi olan arkadaşlar için yasiorum.bende bu site sayesinde keşfettim TERESON adlı slüsyon dan bahsediorum.inanin aşirii dercede el ve ayak terlemem wardi.el terlememin psikolojime vurduğu darbe anlatılmasdi.we el terlememin asla bi solüsyonla kalıcı olara geçeceğine inanmasdim.aldim 4 gün kullandim we artik kupkuru..şimdi haftada bir kes sürüom.gerek yokmuş 10 günde bir weya terleme tekrardan başlayınca sürülcekmiş ama ben işimi garantiye almak istiorum hafta d abir kes gece yatarken sürüom el terlemesi die bişi kalömadi.ayaklara da kullancam bakalım..

Ben oriflame den antipersperant bir ayak kremi,çilekli granürlü ayak arınıdırıcısı ve jeli aldım.Çok memnunum...Hemen terlemeyi ve ayak kokusunu kesti..zemuszemus

el terlemesi olan arkadaşlar için yasiorum.bende bu site sayesinde keşfettim TERESON adlı slüsyon dan bahsediorum.inanin aşirii dercede el ve ayak terlemem wardi.el terlememin psikolojime vurduğu darbe anlatılmasdi.we el terlememin asla bi solüsyonla kalıcı olara geçeceğine inanmasdim.aldim 4 gün kullandim we artik kupkuru..şimdi haftada bir kes sürüom.gerek yokmuş 10 günde bir weya terleme tekrardan başlayınca sürülcekmiş ama ben işimi garantiye almak istiorum hafta d abir kes gece yatarken sürüom el terlemesi die bişi kalömadi.ayaklara da kullancam bakalım..

canım kullandın ve memnunsun yani biz 3 kardeş olarak el ve ayak terlemesinden çok çekiyoruz. çok mutlu oldum mesajını görünce hemen alıp denicem. çok teşekkür ederim bunu eczanelerden mi temin ediyoruz.

ben de el ve ayak terlemesinden şikayetçiyim.terkur hiçbi işe yaramıyo.bunun kesin çözümü ameliyat.yaptıranlar çok memnun.tabi sizin de benim kadar yoğunsa terlemeniz krem falan fayda etmez.ben düşünüyorum ameliyatı çünkü bu derdi çeken bilir.artık kurtulmak istiyorum.

valla bız baska bır cozum buldum bunu hep belırtıyorumkı sızlerde bu sorundan kurtulun dıye
tam adını yazmıcan bu sıtenın reklamı olsun ıstemıyorum
gıttıgı...comda koku gıderıcı tabanlık dıye bısey var onu alıp ayakkabı tabanlıgının ıcıne yerlestırıyorsun ve 1 gunluk kullanım da bıle kokuyu anında yok edıyor ve kullandıgınız surecede koku olusmuyor fıyatıda makul 15 lıra bısey bı kere alınyoruz en az 2-3 ay ıdare edıyor hem ucuz hemde zahmetsız bıtr yontem
herkese sıdetle tavsıye ederım kullanın bana dua edeceksınız
ben bızzat denedım

hiç uğrasmaya degmez ayak terlemesına baglı koku gıderıcı özel bi tabanlık var onu al ayakkabının ıcıne koy bukadar basıt ve ucuz bıkere alınca 5-6 ay gıdıyor sahıbinden.com da satılıyor
bız kullandık ve coook memnun kaldık tavsıye ederım kullananlar bıze dua etsınler yeter

hiç uğrasmaya degmez ayak terlemesına baglı koku gıderıcı özel bi tabanlık var onu al ayakkabının ıcıne koy bukadar basıt ve ucuz bıkere alınca 5-6 ay gıdıyor sahıbinden.com da satılıyor
bız kullandık ve coook memnun kaldık tavsıye ederım kullananlar bıze dua etsınler yeter
buarada arkadaslar yanlıs yazmısım ozurdılerım gıttıgıdıyor.comda satılmıyormus sahıbınden.comda satılıyormus esımden soradan ögrenınce duzelteyım dedım pardonnnn

ayaklarım çok terliyor ama kokmuyor çünkü her akşam yıkıyorum ve her gün çorabımı değiştiriyorum.Ayak kokusuna karşı en etkili yöntem bu bence

Back