o kadar şeyi bir arada tutan koruyucu varmı ki?terletmicek sivilce yapmıyacak brozlaştırmicak oooo
Ben hamilton kullanıyorum ve çok memnunum. Daha önce lancome ve shiesido kullanmıştım. Hepsi sivilcelenme ve terleme yapmıştı. Hamilton da asla ne terleme ne sivilcelenme ver. Günlük olarak nemlendiricimin üzerine sürüyorum. Tavsiye ederim.
Bende aldım bugün solante acnes aslında daylong 50 alcaktım sonra eczacının önerisiyle bunu aldım.Solante pigmente krem için karartıyor diye yorumlar okumuştum,solante acnes nasıl cildi karartıyor mu,bronzlaşmayı sevmiyorumda.sivilceleri geçiriyor mu?
Kızlar,Solante Acnes spf 50+ gecen yıl aldım,aktif sivilcem olmasa da yağlı,komedon oluşumuna yatkın cildim var..Nemlendirmesi güzel,yumuşacık yapıyor yüzü,ancak ben doğum kontrol hapı kullandığımdan ve yüzüme lazer yaptırdığımdan mı nedir,yüzümde leke oluştu yine maalesefDokusu kalın,losyondan çok krem gibi..Ve matlaştırmayı bırakın,sürdüğüm an parıl parıl oluyor yüzüm,hala da bitmedi bereketli bir ürün..Hiç kimseye önermem,ancak kullanıp çok memnun kalanları da okuyunca şaşırıyorum açıkçası,demek ki herkesin cildinde farklı reaksiyonlar gösterebiliyor..Yeni,yağsız bir koruyucu arayışındayım ben de..Daylong spf 25 veya spf 20 düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Aynen Hamilton çok güzel,ne yağlanma,ne sivilce ne de kararma yapıyo,tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?