tşk ederim babe merak ettiğim bi ürün onun dışında daylong tüm gün etkilymiş onuda merak ediorm birde bioderma çok merak ettiğim bi ürün sivilcede yapmıomş.unt den neden memnun kalmadım renkli sini almıştım fondoten görevi görsün diye renkli ama sürdüğünde o renk kayboluyo az da olsa yağ var içersinde renkli olduğu için koruyuculuğunun az olduğunu düşünüyorum o yüzden memnun kalmadım aradığım yüksek koruma
zaten renkli ünt güneş kremi kuru ciltlere öneriliyor.. daylong iyi değil diye biliyorum yağlı yağlı oluyomuşş... ama sen bilirsin... babe de karar kıldım ben .ama alıp kullanmadım daha....
arkadaşlar sivilceniz varsa kesinlikle solante acnes aldım kullanıyorum içersinde salisilik asit var sivilceyi tedavi ediyo 50 faktör içersine pudra eklemişler mat olsun diye parlatmıyo yani yağsız bi ürün korumasıda çok iyi tavsiye ediyorum arkadaşlar
akneli ciltler için nemlendirio ancak içine pudra eklemişler mat duruo altına nemlendirici sürersen sanada uygun olur diye düşünüorm ben nemlendirici sürmüorm altınabenim cildim çook yağlı değil karma yanaklar kuru alın yağlı.... solante acnes nemlendirme özelliği var mı ??
akneli ciltler için nemlendirio ancak içine pudra eklemişler mat duruo altına nemlendirici sürersen sanada uygun olur diye düşünüorm ben nemlendirici sürmüorm altına
tamam teşekkürler.... daha önce coppertone 45 kullanmıştım memnun kalmamıştımm..... bide bunu denicemm.... önerin için sağolllbide ünt nin 50 faktörlük güneş kremi var yüz için onuda çoook merak ediyorumm
arkadaşlar sivilceniz varsa kesinlikle solante acnes aldım kullanıyorum içersinde salisilik asit var sivilceyi tedavi ediyo 50 faktör içersine pudra eklemişler mat olsun diye parlatmıyo yani yağsız bi ürün korumasıda çok iyi tavsiye ediyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?