benevin damla şeklinde bir ürünü var, kullandığınız kremlere vs karıştırıyorsunuz, güneş koruyuculu oluveriyor, fiyatı yüksekti biraz sanırım ama yağsız ve dokusuz olduğu için bu tip bir ürün arayanlar bakabilir.
ben darphin kullanıyorum, çok da memnunum 2 senedir hiç değiştirmedim güneş koruyucumu, fakat benim cildim kuru, yağlı ciltlere uygun olmayacağını düşündüğüm için pek herkese önermiyorum, kuru ciltli olup iyi bir güneş koruyucu arayan varsa gönül rahatlığıylatavsiye edebilirim ama..
bir da la roche vardı, onun da beğeneni çok, macera aramayayım diyorsanız direkt bu ürüne de bakabilirsiniz, eczanelerden sample isteyip denenebilir.
daha uygun fiyatlı bir alternatif de sebamed, fakat bir hayli beyazlık bırakıyor ve oldukça yağlı, pırıl pırıl parlatıyor cildi, yani bana bile fazla geliyordu düşünün artık. bir de kokusu çok ilacımsı, dudak çevrenize sürüdyseniz gün içerisinde erimesiyle birlikte ağızda kötü bir tat yaratıyor ister istemez, nasıl oluyor demeyin gerçekten ağıza giriyor farketmeden, dudağımızı yalayınca vs..
vichy ise sebamede nazaran daha az parlama yapsa da çok yoğun kıvamlı, dağıtması gerçekten çok zor.
sprey ürünler ise nano moleküller içerir ve nano moleküllerin uzun vadede ne gibi etkiler yapabileceği henüz bilinmiyor, araştırmalara göre gözenekleri ve porları çok ciddi oranda tıkadığı da görülmüş, günlük temizlemeyle vs arındırılabilecek, giderilebilecek bir tıkanmadan bahsetmiyorum
garnieri de kullanmıştım tam ayrıntılı hatırlayamıyorum ama memnun kalmadığımı söyleyebilirim.