Terlemeye are bulan var m?

Kızlar terleme vücudun ihtiyacı olan bi durum terlemeyen koltuk altlarında lenf kanseri bile görülebiliyormuş (Allah korusunnnn ) Yeni ve mükemmel çözümüm Rexona deostick bamboo harika ama sıfır kötü koku...Deneyin mutlaka!!!!!!

Kızlar merhaba bnm bi sorum olucak,yaklaşık 7 aydır birlikte oldugum bir sevglim var.çok yakışklı uzun boylu ama teri biraz kötü kokuyor,daha dogrusu koltuk altından çok gögüs tarafı yani baharı kokuyor.ilk defa onda gördüm böle bişey.Bana yardım edermisn onu sevviyorum ama....hele bügun iyiye fenaydı ve ayrılmayı düşündm yarıdm ederseniz çok mutulu olurum.teşşekkürler

canım bi gün ona bi deostick al ya da başka bi koku giderici,kendine de aldıgını söylersin bööle gecerken gördüm,uygundu aldım gibilerinden....hem kırmamış olursun hem de işe yarayabilir :KK66: gamyoncuiremsu

peki bu maxim roll-onu Ankara'da hangi eczanelerde bulabilirim bilgisi olan var mı? Bugün Tunalı'dakilere bakmayı düşünüyorum ama emin değilim bulabileceğimden. :eek:lmaz:

canım abım maxım kullandı onunkı koku sorunu degıldı ıslaklık sorunuydu ve etkılı olmadı onda su an sweater ter pedlerini arastırıyoruz ama bılen yok sanırım :KK43:((

10 kişiden 8i maxim in işe yaradığını söylüyorum..dün eczaneye de sordum.yan etkisi kesinlikle yok,bitkisel çünkü ve müşterilerden olumsuz bi sonuç duymadım şimdiye kadar dedi.. 60tl olmuş. alıp denemeyi düşünüyorum açıkçası CADIARZU

arkadaşlar,
Ben su gibi terliyorum.Koltuk altı için size önerim doveun mavı kapaklı olanını koltuk altı için sabunumsu oluyor ya hani onu kullanıyorum.muhteşem diyebilirim ne koku var ne başka birşey.rahatım yani.ıslanıyor yine ama çok değil.:a015:

Arkadaşlar dudak üzeri terlemesine çözüm bulan var mı? Koltuk altımı artık çok zor bulduğum deotak ile hallediyorum. Ter kokusu sorunum kalmadı ama dudak üzerine krem vs sürsem güneş görünce o kremler yine akıcak. Çözüm önerilerinizi bekliyorum

koltuk altı için NIVEA double effect kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bi kokusu var ve gün boyu kalıyo
ayrıcada koltuk altı pürüzsüzleştirme özelliği var fiyatıda uygun 5 ytl

21032009228.jpg

terleme için sirkeyi deneyin bir kaba sirke koyun sabah akşam özellikle el ve ayak için 5 er dakika içine sokun koltuk altı içinde yine sulandırarak sürerseniz sonuç alabilirsiniz ..bununla birlikte usanmadan adaçayı tüketin..kısa zamanda işe yadağını göreceksiniz ama lütfen ısrarcı olun..

kızlar ddak üzeri terlemesi için ne apacagız? benım çok terliyor güneş kremım akıyo o yuzden orası sımsıyah psikolojım bozuldu yara bandı bıle denedım ıslaklıkdan dolayı çıkıyo bant

terkur diye bi krem var 4-5 lira gibi bişe aşırı terlemeler için bn ayaklarm için kullandm etkisini grdüm tavsiye ederm koltukaltı ayak ve el de de kullanılıyo.

ben kolaltıma lazer epilasyon uygulattığımdan beri aşırı terliyor hissediyorum.benzer durumda olan var mı?

lazer ter bezlerine etki ettği için normlmiş. ablam da aynı seyi yaşadı. ona da terkur (krem) u önerdim daha kullanmadı işe yarar mı bilmiyorum ama bnce dene. zararı da yok ilaç zaten kozmetk ürünü gbi değil. tabi terlemeyi tamamen engellemek sakıncalı da ayarına getirmekten bşe oolmaz bnce :)

Arkadaşlar aynı derttn bende muzdaribim ya ben doktora gttm kan değrlermde bi sorun çkmadı hatta kansızmşm kansız olan insanlar az terlermiş :p pehh ben acayip trliyorum :)) bana bi karşm vermşti çok işe yaradı ama btncede bi daha doktora gdemedm aynsndan yazdrdm aldım ama onlar bi frklıydı hçbi işe yaramadı bu ddğinz maxim in sitesi fln varmı sipariş için ??

X