Terlemeye are bulan var m?

peki bu maxim ayak terlemesine de iyi gelir mi acaba
benim ayaklarım çok terliyor
hangi ayakkabıyı giysem yara yapıyor
ve bir de koku oluyor:eek:
ne kullandıysam faydalı olmadı
eğer ayak terlemesine de iyi geliyorsa ben de alayım

eboscum heryerıne kullanabılırsın tatlım
ben ınanılmaz rahatım kolaltı kurulugu kadar guzel bırsey daha yok ya :dance:
kullan derım ben sana ınan bana etkısını goruceksın
bende ınanmıyordum ama denemek ıstedım ınanırmısın aldıgım gunden berı kupkuru kol altlarım
bıde yanı bır gece suruyorum 3gun terlemıyorum a.s.

ben bu maximi bizim burdaki eczanelede bulamadım -bikaç eczaneyede sipariş ettirdim bulamadılar istanbul anadolu yakasındayım
nasıl bulabilirim bu maximi -lütfen bilenler yardımcı olsun -yazda geldi ,bu ter tam bi baş belasıı:KK43:(
tşk

maxim ha süpermiş çok teşekkür ederim fikirleriniz için bakalım bi de araştırıyım bulabilirim inş iş ortamında özellikle çekilmez oluyo bu ter sağolun

ben çok aşırı terlemem ama bodylerde ıslaklıktan hiç hoşlanmam.
bu sitede nick ini hatırlamadığım bir arkadaş adidas roll on tavsiye etmişti. sarı kapaklı- intensive. ondan aldım, bir haftadır çok memnunum.hem kuruluk sağlıyor, hem de kokusu güzel.
önceden dove stick kullanıyordum, kokusu çok güzel ama ıslaklık oluyordu yine.
adidası da deneyin isterseniz.

Bende Nevea DRY kullanıyorum. Kokuyu önlüyor ama ıslaklık geçmiyor. Terkuru denedim. koku yok ama ıslaklık var. adidasın roll onu deneyim bakalım.

Ter ve koku, bakterilerin ter ifrazı ile karışmasından meydana gelir. Genel temizliğine itina eden kişilerde bile oluşur.

Ter kokularını engellemek için yapılması gerekenler:

- Magnezium, Zinc, Paba ve B6 vitaminleri ter kokularını engeller.

- Her gün su ve sabun ile yıkanmak yerine haftada 2 defa yıkanmak yeterlidir. Zira sık yıkanmak vücudun genel koruyucu yağını azalttığı için bakterilerin yerleşmesi hızlanır.

- Gerekirse kol altına antibiyotik yağ ve krem kulanın, bitkisel Tea Tree yağı bu iş için idealdir.

- Ayak ve genital bölgeleri her gün yıkayın.

- Ticari deodorantları ve üzerinde anti-persperant yazan (ter engelleyici) ürünleri kullanmayın, zira vücudun doğal mekanizmasını bozar.

alıntı

kıslar ben de terlemeden muzdarip biriydim bi çok şey denedim terleme durmadı. nerdeyse şıp şıp akıyordu ter siyahtan başka bi renk giyemiyordum ve bu bende resmen fobiydi. çekenler bilirler. birgün gazetede bir yazı okudum ve gazeteciye mail attım nerden bulabileceğimi vs. çünkü hiçbir eczanede yoktu sorduğumda öylece suratıma bakıyorlardı. MAXIM i türkiyeye ilk geldiğinden beri 1.5- 2 senedir kullanıyorum. taksim-gümüşsuyundan bir doktorun muayenehanesinden alıyorum. istanbul dışına da alıcı ödemeli kargoyla yolluyorlar. fiyatı 50 ytl ve 3-4 ay kullanılıyor. ben bu terleme belasından böylece kurtuldum isteyen olursa adres ve tlf verebilirim.

ilk alındığında 1 hafta falan terleme durana kadar her gece sürülüyor. sonraki haftalarda ihtiyaca göre haftada bikaç defa kullanılıyor. ilk sürülüşte felaket kaşıntı yapıyor yalnız ve ilerleyen zamanlarda deride renk değişimi yapabilir cilt hassas ise.

ben çok memnunum renkli giyebiliyorum artık ve koltuk altımı açarak rahat hareket edebiliyorum sıfırrr hiç terlemeyerek. öneririm..

deotak fresh kullanıyorum ben banyodan cıkınca koltukaltını kurulayıp bunu incecik sürüyorsun biraz bekleyip kendi deodorantını sıkıyorsun bir hafta kadar terlemiyorsun ve hatta kokmuyorsun da :))) deodorantın da daha kalıcı oluyor tavsiye ederim ... ben kendim :KK70:

kızlar eczanelerde 'deotak deoderant cream' yani deotak7 bunu banyo yaptıktan sonra koltuk altına sürüyorsun bir hafta boyunca ne terliyorsun nede kokuyorsun 1 defa sürmen yetiyor önceleri bende roll on falan kullanıyordum ama artık bunu keşfettim ve de çok memnunum tavsiye edrim hatta ıslaklık bile olmuyor unisex ürün (bay bayan için) fiyatıda pahalı değil 7 ytl falan civarı bi kere olsa denerseniz bi daha vazgeçemezsiniz

ben bu maximi bizim burdaki eczanelede bulamadım -bikaç eczaneyede sipariş ettirdim bulamadılar istanbul anadolu yakasındayım
nasıl bulabilirim bu maximi -lütfen bilenler yardımcı olsun -yazda geldi ,bu ter tam bi baş belasıı:KK43:(
tşk

ben bu yaz izine geldigimde Türkiyeye

arama motoruna yazip ilk gordugum eczaneden siparis etmistim

izmirden geldi bana maxim

bugun ettinse hemen yarin geliyor :nazar:

deotak fresh kullanıyorum ben banyodan cıkınca koltukaltını kurulayıp bunu incecik sürüyorsun biraz bekleyip kendi deodorantını sıkıyorsun bir hafta kadar terlemiyorsun ve hatta kokmuyorsun da :))) deodorantın da daha kalıcı oluyor tavsiye ederim ... ben kendim :KK70:

gözeneklerı tıkıyor öylese ıslaklıgı önlemek için tehlikeli degılmı sağlık acısından

kızlar benım denemedıgım kalmadı pudraa her türlü deodorant ama yook olmuyorr bıde bu deotakı alıp denemeyı düşünüyorumm

kızlar ya ben aşırı terleyip terlemediğimi nasıl öğrenebilirim? kışın pek olmuyo ama yazın tişörtlerim ıslanıyo.şimdi ben aşırı mı terliyorum?

okadar araştırdım durdum ama nedense birtürlü cesaret edip kullanamadım
keşke bunada bitkisel bi çözüm bulunsa:))

Kızlar merhaba bnm bi sorum olucak,yaklaşık 7 aydır birlikte oldugum bir sevglim var.çok yakışklı uzun boylu ama teri biraz kötü kokuyor,daha dogrusu koltuk altından çok gögüs tarafı yani baharı kokuyor.ilk defa onda gördüm böle bişey.Bana yardım edermisn onu sevviyorum ama....hele bügun iyiye fenaydı ve ayrılmayı düşündm yarıdm ederseniz çok mutulu olurum.teşşekkürler

Kızlar merhaba bnm bi sorum olucak,yaklaşık 7 aydır birlikte oldugum bir sevglim var.çok yakışklı uzun boylu ama teri biraz kötü kokuyor,daha dogrusu koltuk altından çok gögüs tarafı yani baharı kokuyor.ilk defa onda gördüm böle bişey.Bana yardım edermisn onu sevviyorum ama....hele bügun iyiye fenaydı ve ayrılmayı düşündm yarıdm ederseniz çok mutulu olurum.teşşekkürler

Çok kötü bir durum esma, çok iyi anlıyorum seni, kırmadan dökmeden uyarmakta fayda var erkek arkadaşını.

bilmiyorumkiii nasıl olucak,bnu nasıl sölicem ona,yüzüne bakıca bi hoş oluyorum ama koltukatı ve baharıı,nasıl yapıcam andromace.

X