terkedilenlere...

peki şunu çok merak ediyorum iletişimi kestin heryerden sildin aradı açmadın daha sonra nasıl iletişime geçilir??? yani demek istediğim ne kadar süreden sonra iletişim olmalı ayrıca bu evlnenen arkadaşın ilişkisinin boyutunu nasıl ilerlerdi dahada bi açarsanız konuyu sevinirim.

ulaşmak isteyen insan her şekilde bulur , eğer gerçekten sevgi varsa die düşünüyorum
bu yazıyı ben yazmadım o yüzden bilemiyorum ne şekilde oldu
burada en önemli şeyin öncelikle kendinize değer vermeniz gerektiğidir ki karşıdaki kişi de size hakkettiğiniz değeri versin

ben artık bekleyemediğim için ve bu işi yüzyüze çözmek istediğinden aradım konuştuk.sonra konuşmadan üç gün sonra mesaj attım. "artık haber beklemiyorum senden görüşmek de istemiyorum.görüşmek istemediğini söyle ikimizde kurtulalım.senin boşluklarında oyalanamam artık." yazdım.bu mesajın üstüne ne yazsa iyi: yarın manisaya gidiyorum geldiğimde görüşürüz görüşmek istiyorum." yazmış.yani çok şaşırdım.hala görüşelim diyo.onlar dizi çekiyolar o yüzden sürekli şehirdışına çıkıyo.napmaya çalışıyo bilmiyorum.silip atmıyoda.bakalım ggeldiğinde napıcak.sizce neden böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…