Canım arkadaşım derdin ney senin bırak gitsin anlıyorum seviyorsun ama birazda kendini zorluyorsun gibi geldi bana
Duygusalım diyorsun özellikle bu konuda seni çok iyi anlıyorum kendini nasıl motive ettiğini sen söylemeden ben anladım mesela.
Bırak gitsin Sana değer vermiyen 15 aylık bir ilişkiyi bırak 1 günlük bile olsa hakarete başvuran bir insan.
Mutlu olabileceğine sen inanıyormusun?
Ve kendini o olmazsa olmazlara bırakma güçlü olmaya çalış ve biraz kendini düşün.En önemlisi o olmayan arkadaşlıklarını onar.
Gidene güle güle diyeceksin
Onarılacak bir tarafı kalmamış
Kavgalar,hakaret, ayrılmasaydınız ne olacaktı ki
Bu kıvama gelmiş bir ilişki ne kadar çabuk biterse o kadar kar, üzülme...
Açıkçası çocuğu boğmuşsun.
Ona hiç nefes aldırmamışsın.
Eğer kendini biraz imkansız gösterseydin emin ol o peşinden gelirdi.
Ama sen çook üstüne düşmüşsün, o da bıkmış.
Şu saatten sonra arama, sorma, sana ulaşmasını engelle.
İmkansızı oyna.
Seviyorsa zaten gelir.
kendimi zorlama değil aslında alışkanlıklarım var verdiğim değerin karşılığını alamama var. şuan birlikte olsak gene mutlu olamayacağız bunun verdiği acı var. açık yaralarım var.. çok üzgünüm. biliyorum değmez beni üzdü değmez hiçbirşeye ama dinlemyor içimdeki şey hiçbirini ::
Çok iyi anlıyorum bendede 2 senenin verdiği bir yara var.Ama olmayınca olmuyor be tatlım.Zamanla geçiyor alışkanlığında aman aman sakın görmeye felan çalısma
o kadar yara aldı ki delik deşik olmuştu ama onun sabah attığı günaydın msjlarına iyi gecelen msjlarına sesine sarılmasına muhtaçmış gibi hissediyorum kendimi
İlk zamanlar öyle hissedersin ama inan bu geçecek bir duygudur.
Bazen olmaz ne yapsan yürümez, bu durumda zorlamak sadece gururunu çiğnetmek olur.
İlişkilerde hataların karşılıklı olduğunu düşünüyorum, sende hatalarını gözden geçir ve bir sonra ki ilişkinde yapmamaya çalış. Kimseyi de hayatının merkezine koyma. Aşkın tatlı tarafları güzel ama acı tarafları çoksa bitmeli.
Bitmeli ki hayatında doğru olana yer açılsın, çok mutlu olmanı dilerim
Ararsanız,ağlayıp barışmak istediğinizi onsuz yapadığınızı söylerseniz hatta öfkelenip bir telefon daha kırarsanız...hiçbirşeyin değişmediğini görecek ve ''hayır'' diyecektir.
Yok o kadar ısrarınıza karşılık tekrar tamam derse;zorlama ite kaka ilişkiniz yeniden bitmeye mahkum olarak başlayacaktır.
En iyisi bekleyin,bu bekleme sürecinde yanlışlarınızı sorgulayın.
Belki geçen zaman sonunda sizde unutacaksınız,yok unutmadınız o zaman en azından biter bitmez ensesinde bitmemiş ona biraz nefes alma hakkı vermiş olursunuz.
Malesef ayni dertten muzdaripiz
Ben de erkek arkadaşımla sık sık ayrılıyordum. bu ayrılma kararı hep ondan oluyordu. Ayni senin gibi ben hep diyordum ayrılmayalım diye.
o da hep kabul ediyordu. Ama seni istemesem yüzüne dahi bakmazdım karşımda ağlayan çok kadın kız oldu hiç de umurumda olmadı, ama senin üzülmene dayanamıyorum diyordu. Nitekim biz de dün yeniden ayrıldık. ama aramızda hiç hakaret edici sözler yada kavgalar olmamıştır. olmuyorsa zorlamayacaksın Canım.
ben onu aramayı düşünmüyorum o da aşkımdan ölse aramaz onu da biliyorum. Yapacak bişey yok bu durumda. Beklemekten başka
Sen de sabret Canım olursa olur, olmazsa da ne yapsan olmaz bunu unutma lütfen. Ben de şu an çok kötü durumdayım. Allahıma bana güç ver diye yalvarıyorum. Tekrar arayıp görüşelim diye kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Çünkü bu hep böyle sürüp gider...
Günün sonunda üzülen hep biz oluruz...
şu adamların niye poposunu kaldırırız anlamıyorum yaaa..
kendilerini bir nimetten sanıp bu seferdee indiremiyoruz..
aman yaa bırak arama sormaaa birdaha zaten ilişkiniz laçkalaşmış kii ..
bundan sonra hayır gelmez..
hiçbirşey eskisi gibi olmaz..
ilişki içerisinde bir anda roller değişiyor ben üstünlük kurmak değil hep dengeli bir ilişkim olsun istedim ama o beni hep incitti son 3 aydır sürüncemedeydi ve dediğiniz gibi laçkalaştı. anlam veremediğim pat diye bitmiş olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?