- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
Herkese merhaba. Öncelikle uzun yazacağım şimdiden hakkınızı helal edin. Nisanlimla aynı okulda okuyorduk bundan 2 yıl önce benimle görüşmek istediğini söyledi. Ilk başlarda ben isteksizdim ve reddettim. Fakat kendisi çok koştu peşimde. Bende bir şans tanıdım ve konusmaya başladık. O yıl sevgimi kazanmak için o kadar çok uğraştı ki yapmadığı kalmadı çok da cefami çekti. Fakat gitgide sorunlar çıktı. Fikir ayriliklarimiz coktu sürekli tartışıyorduk. Bununla birlikte çok da sevdik ayrilamadik. Ertesi yıl ilişkimiz iyice yipranmisti ve kendisi ilk kez ayrılmak istediğini söyledi ve de çok ciddi bir şekilde. Ben ise çok kahrimi çekti biraz da ben çekeyim mantığıyla kabul etmedim devam ettik. Ama sürekli tartışma sürekli anlaşmazlık. Bir yandan da evlilik hayalleri herşeyin o zman duzelecegine olan inancimiz vardi. Bir süre sonra bir gün çok şiddetli kavga ettik ayrılmak istedi. Çok sevdiğini ama sevginin herşeye yetmedi ni söyledi. Ben hep suçluluk psikolojisine girdim çünkü çok huysuzluklarim toyluklarim oluyordu. Herşeyin değişeceğini söyledim. Bu süreçte bana çok çektirdi o kadar zor affetti ki.. yıprandım. Fakat sevgi üstün geldi yine baristik.. sonra kendisi mezun oldu derken bir süre hiç kavga etmedik çok güzel gidiyordu. Ailemle tanışmaya geldi. Çok güzel geçti herşey.. yeni bir sayfa açtık.. ta ki nisan için ailesi gelene kadar.. ailesi nisan döneminde çok kotulukler yaptı bize.. kardeşleri herşeyimizi kiskandi türlü çeşit sorunlar çıkardı.. neler neler. Annem babam sevgiye saygı duydu. Nisanlandik... fakat ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aklimda hep ailesinin doldurusuna gelir mi kuşkusu vardı.. korktuğum da oldu.. nisandan sonra ailesiyle arası açıldı konuşmadılar.. konuştuklarında da hep bize karşı konuşmuşlar. Nisanlim çok zor gunler geçirdi.. ben bu süreçte bir kaç kere onun üzerine gittim onlara kizginligimi ona kustum ne yazıkki.. çok pişman olsam da... bunun yanında çok destek olduğum anlar da oldu.. ve neticede o gerginliği bende yaşadım.. bir sure sonra ayrılmak istediğini söyledi.. sebep olarak da en zor günlerimde köstek oldun bana unuttuğum herşeyi hatirlattin affedemiyorum dedi.. hatta soğuduğunu bile söyledi.. biz ki çok seviyorduk.. yıkıldım ben. Aradım kknusmaya çalıştım o kadar sertti ki bana.. hiç bir şeyin hükmü yok dedi.. gözümün yaşına bakmadı.. demediğini bırakmadı bana.. hatta aldiklarimizi yolla bile dedi.. bambaska biri gibi davrandı.. Ve çok kararlı görünüyordu... yazmadım aramadim bir kaç gün.. her yerden sildi beni... bugün dayanamadım yazdım.. sana net bişey söyleyemem dedi.. bende zaman mi istiyorsun dedim umut veremem sabret dedi.. anlayacağınız umutsuz vaka olduk maalesef..