*TERK EDİLDİM NE YAPMALIYIM???? LÜTFEN YARDIM EDİN*

bi uzak durun seviyorsa zaten özleyecektir ki
Serumla ajitasyonlar, anneyi aratmalar falan inanılmaz soğutur aksine sessiz kalın
Her zaman duygularıyla baş başa kalınması taraftarıyımdır üzerine gidilen her şey ters teper.
Siz bu kadar tutulacağınıza bırakın birazda karşınızda ki tutuşsun.

Dönmez.. boşuna bekleme erkekler ilişkide huzur arar güven arar ama siz kaoscusunuz ve eminim sizden bi hayli soğumuştur üzgünüm ama durum bu

Sal gitsin boşver. Baş ağrısı başka bir şey değil.

Evet yanlis yapmissin ama o kadar ozur dilemene gercekten istiyor olsa geri donus yapar. Surekli kendini suclayip israr etme. Bu kadar bogarsan donecegi varsa da donmez. Evde agla debelen ama sessiz kal. Donecekse bile bu ancak sessiz kalirsan olur

Gerçekten bu serumlu kol fotosunu attınız mı ya

Gerçekten zehirlendigine inanıyor musun

ama devam edemiyorum
Bak değerli arkadaşım. Seven insan asla üç hafta sessiz kalmaz. Hatta ya ben onu reddediyorum ama birisi kaparsa ne yaparım diye düşünür çok fazla uzatmaz ayrılığı. Hani burnu sürtünsün de biraz geri dönerim muhabbeti için üç hafta çok uzun bir süre. Kaldı ki uzak mesafe ilişkisi yasiyormuşsunuz. Darılma ama yazdıklarından çok zeki bir insan olmadığın izlenimini aldım. Serumlu kol fotoğrafı atman, anneni sanki olaydan haberi yokmuş da aranız nasıl demesi için aratman, ve bütün bu numaraları karşıdaki kişinin anlamayacagini sanman falan. Saf biri olduğunu düşünüyorum senin. Muhtemelen ilişkinin başından beri öyle sandığın gibi aşık falan olmadı sana. Sen öyle kondurmak istedin. Dediğim gibi insan gerçekten aşık olduğunda nazliymis tripliymis toksikmiş falan dinlemiyor. Hele üç hafta boyunca yalvaran, değişecegine yeminler eden birini sevseydi kesinlikle geri dönerdi. Bence çok şey yapma artık. Cool ol. Dönerse döner. Yoksa geçmiş olsun.

Zihnimde canlandı resminiz. Serumlu foto, mutlu olduğu ilişkide ayrılalım diyerek tribe giren çılgın kız, sonra pişman olan yine o kız, emo style , arsız bela

Ben olsam serumlu fotodan sonra sizi her yerden engelledim.
O ne ayol çocuk gibi dikkat çekmeye çalışmalar kendine intihar süsü vermeler

Yakasina yapışarak gurursuzca davranarak adami sogutmussun.Bari kalanlari toplada sessizce uzaklaş ölsen dönmez artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…