Hayır aynı şehirdeydikFarkli şehirlerde miydiniz?
7 ay olmuştuNe kadar sürelik bi ilişkiydi?
O gelmiyordu dedigin icin sordum. Bide başlangıçta da boylemiydi ilgisi az miydiHayır aynı şehirdeydik
Hayır yani bir önceki ilişkimde uzun süre kendime gelememiştim ama şimdi içim çok rahat hatam yoktu biliyorum. Sadece ileride acısını Yaşar mıyım diye düşündümGayet nornal
Siz de kendinizi leyla ile mecnun mu sanıyordunuz yoksa?
Çok ilgiliydi çoook hem de . Hediyeler çiçekler güzel sözler ne olsuysa 1 temmuzdan sonra olduO
O gelmiyordu dedigin icin sordum. Bide başlangıçta da boylemiydi ilgisi az miydi
Çocuksu gelen şey ne açıklar mısınız?ortada ciddi iliskide 2 insan göremiyorum.
Yapilanlar, cümleler cok çocukça.
Kısa bir ilişki olduğu için çok etkilenmemiş olmanız normal.7 ay olmuştu
O söylediğiniz şey genelde kurşun yiyince oluyormuşHayır yani bir önceki ilişkimde uzun süre kendime gelememiştim ama şimdi içim çok rahat hatam yoktu biliyorum. Sadece ileride acısını Yaşar mıyım diye düşündüm
7 aya göre çok fazla zaman girdik. Hep anı biriktirmiştik. 7 dolu ay dı çok seviyodum ve herşeyimi bu sebeple hep alttan aldım kaybetmemek içinKısa bir ilişki olduğu için çok etkilenmemiş olmanız normal.
Ya evet evet ah o zmanı hatırlamak bile istemiyorumO söylediğiniz şey genelde kurşun yiyince oluyormuşönce hissetmiyorsun
Sonra olanlar oluyor.
Siz de bıkmış usanmışsınız sevgi kalmamış
Bunun cevabi bu olabilir ancak! Başka şeyler aramayın boşuna
Canim sıkılmış olabilir muhtemelen sonradan bu sana yazacak edecek, havada kalmış iliskilerde muhakkak sonradan merak duygusu oluyo hani dönmek icin olmasada bi halini yoklamak için. Monotonlasmis olabilir zamanla ilgisini kaybetmiş olabilir. Sen önceki ilişkinde ayrılık acisini fazlasiyla yaşadığın ve bu kişiye yoğun duygular beslemediğin için şuan duygusal değilsindir belki. Yani akışa bırak illa kotu hissetmek zorunda değilsin ki alttan almaktan yorulmussundur belkide bilinçaltında. Ayrica degerli hissetmedigimiz uyumlanmadigimiz insanlar zaman kaybi er yada gec bitiyo bitmesede yoruyo uzun vadede. Beklentini karsilayamiyomus zaten. Degersizlikten kastin romantiklik falansa da herkesin yapisi oyle olmayabiliyor.Çok ilgiliydi çoook hem de . Hediyeler çiçekler güzel sözler ne olsuysa 1 temmuzdan sonra oldu
7 ayın her saniyesi yapışık ikiz gibi geçtiyse bile neticede 7 ay.7 aya göre çok fazla zaman girdik. Hep anı biriktirmiştik. 7 dolu ay dı çok seviyodum ve herşeyimi bu sebeple hep alttan aldım kaybetmemek için
Sıkılmış olabilir çünkü monotonlaşmıştı ilişkimiz çünkü kavgadan tartışmadan hep uzak durmak ilişkiye zarar verecek herşeyden uzak duruyorum. Trip bile atmıyodum düşününCanim sıkılmış olabilir muhtemelen sonradan bu sana yazacak edecek, havada kalmış iliskilerde muhakkak sonradan merak duygusu oluyo hani dönmek icin olmasada bi halini yoklamak için. Monotonlasmis olabilir zamanla ilgisini kaybetmiş olabilir. Sen önceki ilişkinde ayrılık acisini fazlasiyla yaşadığın ve bu kişiye yoğun duygular beslemediğin için şuan duygusal değilsindir belki. Yani akışa bırak illa kotu hissetmek zorunda değilsin ki alttan almaktan yorulmussundur belkide bilinçaltında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?