Merhaba arkadaşlar bundan bi 10 gün önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Daha doğrusu ben ilk değersiz hissettiğim için -ciddi sıkıntılarım vardı-ayrılalım dedim o da zamana bırakalım dedi. Ertesi gün arayıp onun yanımda olmasını istedim ve içimi döktüm kişisel sıkıntılarımı döktüm. Bu ilişki için fazlaca emek verdiğimi biliyorum ve o günden sonra buluşup bunu halledelim dedi ama o sürede yazışalım demesine rağmen yazmadı buluşma günü ekti. Şimdi tekrar buluşacaktık gelmeyince ayrıldık. Ama şuan içim çok rahat çünkü ben hep onu alttan almıştım yanındaydım her konuda. Ama o benim yanımda değildi . Bu aralar en çok kafa patlattığım ne oldu da bir anda bitirdi beni kafasında. Değersiz hissediyorum derken cidden yazmazdı etmezdi hem iyi tamam diye konulma bitirici konulurdu dayanamadım bende. ŞİMDİ SORUM ŞU BEN SADECE NEDEN SOĞUDU NEDEN GİTTİ DİYE DÜŞNÜÜYOEUM. Herşeyimiz iyiydi her konuda. Sadece o gelmiyordu ve artık ben çabalamadım çünkü tek başıma çabalamaktan yoruldum. Şimdi dönüp baktığımda içim çok rahat çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım bunun farkındayım. Bu normal mi yoksa acısı sonradan mı çıkacak bilmiyorum…yardımcı olun lütfen