Terk edildim ama içim rahat bu normal mi

Bir anda ne oldu da bitirdi beni diye düşünüyorum sadece. Her konuda hep evet diyordum hep yanındaydım hep destek çıkıyordum. İlgimi hep gösterdim kırıldığımda bile gönlümü kendim aldım. Ama bir anda ilgisi bitti. Ki o tartışmada cidden haksız değildim. Kullanılmış gibi hissediyordum…

Sanırım acısı çıkıyor yavaş yavaş… Gün içerisinde olmasa bile şimdi şu saatler onu düşünemeden duramıyorum. Ama o beni bir anda sildi attı. Ya bu erkekler bu kadar çabuk mu unutuyor bu kadar mı acımasızlar

Aslında çoğu bir anda unutmuyor,öncesinde kafalarında bitiriyorlar…Şu an acısının çıkması çok normal her şey daha çok taze,acınızı yaşayın gerekirse ağlayın ama içinize atmayın üstünü örtmeyin.Üzülmeniz gayet normal…Zamanla azalacak,geçecek…Gün gelecek “İyi ki bitmiş” diyeceksiniz

Sadece ona verdiğim değerin ve sevginin farkına varmasını isterdim. Ama zaten geri dönmüyorsa bu iş bitmiştir onu da biliyorum. Şimdilik en büyük destekçim kendimim. Hayırlısı olsun herşeyin…

Sadece ona verdiğim değerin ve sevginin farkına varmasını isterdim. Ama zaten geri dönmüyorsa bu iş bitmiştir onu da biliyorum. Şimdilik en büyük destekçim kendimim. Hayırlısı olsun herşeyin…
Belki de dönmemesi en hayırlısıdır..Arkadaşım nişan attı çok üzüldü çok ağladı,sonra karşısına şimdiki eşi çıktı çoook mutlular…Nasibiniz o değildir belki de,üzülmeyin.

Içiniz rahatsa yolunuza bakın, demekki değmiyormuş..

Erkek milleti için üzülmeye değmez.. Üzülmemene çok sevindim.. Bütün Kadınlar senin gibi olsa keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…