- 7 Ocak 2011
- 6.826
- 4.285
- 373
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Yanlış anlamayın hava atmak için değil de, belki benim düşüncelerim biraz olsun yardımcı olur diye yazıyorum.
Ben hiç terk edilmedim mesela, terk eden taraf hep bendim. Hemde öyle aldatılma gibi önemli bir nedenden falan değil, "sıkıldım, mutsuzum, soğudum." gibi nedenlerden dolayı.
Şunu söyleyebilirim ki ayrıldıktan hemen sonra "peşinden koşmak, sürekli mesaj atmak, rahatsız etmek." yapılabilecek en kötü şeylerden biri. Öyle peşimden çok erkek koşturdum diyemem ama olmuştu 1-2 erkek arkadaşım, gerçekten de sürekli o davranışları gösteren. Beni kendinden daha da çok soğutmuştu. Bana istediğim ve ihtiyacım olan zamanı tanımayarak.
Elbetteki bir süre sonra yokluğunuzu özleyecektir. Ama bu durumda da 3 ihtimal var.
1) Boşluğunuzu doldurmak için yeni birini bulur.
2) Boşluğu dolduracak yeni birini bulamadığı için size döner.
3) Gerçekten alışkanlığı değil ama sizi özlemiştir, sizi seviyordur.
2 ile 3 arasındaki farkı da zaten 1-2 hafta içerisinde davranışlardan anlarsınız.
Böyle çok pro konuştum ama terk edilirsem bir gün göt gibi kalırım öyle sanırım "noluyo?" diye.
Canim, inan bana ne terk etmek senin karsindaki insandan daha iyi oldugunu gosterir, ne de terk edilmek senin karsindaki insandan daha kalitesiz oldugun anlamina gelir. Insanlari terk etmek icin gosterdigin sebepler benim en tahammul sinirimi zorlayanlardan.
Bu kisiden once bende hic terk edilmemistim. Hatta senelerce benden vazgecmeyen iki asik sayabilirdim sana. Iliski yasamayi bilmedigim, sevmeden ciktigim, sevgilim olsun diye olan kisilerden ayrilirken sebeplerim seninkilerle ayniydi. Cocuklukmus bunu sonradan anladim iste.
Beni terk eden kisiyle beraberligim ahmakligimin son damlasi olmustur. Bu kisi benim okula gittigim kucuuuukk bi koy-kasabanin yerlisi olan biriydi. Okulda tanismistik. 2010 da 6 ay gorusuo konusmustuk. Sonra senin gibi ben de ondan "skilip" bunu birakmistim. Sonra yine bir gun bi baska sevgilimden ayrilir ayrilmaz buna mesaj attim ve ertesi gun bu kisi benim sevgilim oldu :))) Hayati ne kadar hizli yasiyormusum tey tey teyy :)) Benim icin bi oyundu iliskiler. Elimi sallasam ellisiydi. 2012 senesinin baslarinda cikmaya basladik iste. Subat miydi neydi. Araliga kadar takilirim sonrasi Allah kerim diye dusunuyordum :))) Bak su aklimaAilesiyle tanistirmisti beni, okul bitince ne yapmayi dusunuyorsun demislerdi "bilmem, belki turkiyeye donerim" diye cevap veriyordum. (yurt disinda yasiyorum ve o da yabanciydi) iste ben o kadar umursamazdim. Boyle dusununce o kacip kendini benden kurtarmis diye dusunuyorum. Ben turkiyedeyken ayrildi benden. Ben o zaman onu cok ozlemistim. 1.5 aydir gormuyordum, burnumda tutuyordu. Benden ayrilinca bu bana cok koydu. Resmen suratima tokat yemise dondum. Bu kisiyle cikmaya baslamadan once aslinda ben buna demistim "bak ben buranin yerlisi degilim. burda bi hayat dusunmuyorum. buyuk yere tasinicam. biz cok farkliyiz adimiz sevgili olmasin" demistim. Ben varim ben varim diyip durmustu.. Sonra da gitti iste.
cogu zaman ondan ayrilmanin degil, terk edilmenin bana cok koydugunu dusunuyorum. Sayesinde kendime guvenim taban yapmisti. Ama tabii simdi ustunden 1 seneden fazla gecti. Orjinal halime geri dondumama tabii bu defa aklim daha basimda Dersimi baya aci sekilde aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?