Terk edildikten sonra eski sevgiliyi aramak?

terk edilmişsiniz ve hayatımdan çıkma deniliyor ve sizde geri yazmayı düşünüyorsunuz hmm peki hiç düşündünüz mü gerçekten hayatından çıkmanızı istemese zaten terk etmez sorun neyse çözmek için uğraşırdı.

Reactions: 000
Sizi yedekte tutmak istiyor.
Yani o arayışa girecek..Baktı olmadı kürkçü dükkanı misali arada gelebilirim diyecek.
Bunu kendinize yapmayın..
Sanki ülkeden gitmiş gibi davranın..
Arama sorma yok..
Iletişim yok.
Ve en önemlisi hala vazgeçilmezimsin demeyin.
Onu dediğiniz an ilk sizden vazgeçecek.
Bu son dediğim test edilip onaylanmış bir sonuç..

Sizinde test etmenize gerek yok bence..

0 000 ne katılıyorum. Uzak mesafe ilişkisinde sevgili hayalet gibidir biraz. Var ama yok. Öyle olunca tartışmalar daha yıkıcı oluyor. Muhtemelen karşı taraf bu durumdan sıkıldı, biraz etrafı araştıracak. İstediği gibi birini bulamazsa da özlemi bahane edip size geri dönmek için arkadaş kalmak istiyor. İpler tamamen kopmasın diye yani. Kesinlikle aramayın.

Seviyorsan ara bence. Eğer onda seni seviyorsa hemen döner zaten yeni bir ilişkiye başlarsınız ....en azından geçmişe dönüp de ah keşke keşke demezsin ... seviyorsan kesinlikle ara ben geçmişte aramadım ve pişman olup onu aradığımda çok çok geç kalmıştım ...seneler geçti hala da bunun acısıyla yaşıyorum ...keşke vaktizamanında gurur yapmayıp arasaymışm bir kere sorsaymışım yeniden deneyelim seni özledim diye sadece bir kere ...

Döneceği varsa da sizin aramanız bunu olumlu değil olumsuz etkiler. Kaybetme korkusu yaşıyorsa da o korkuyu dindirmiş ve sizi yeniden elde etmek isteyecekse de bu heyecanı elinden almış olursunuz. Yapacağınız tek şey ayrılığın yasını yaşamak ve hayatınıza odaklanmak. Dile kolay biliyorum ama karşısındaki insan çabalıyor diye geri dönen insan tekrar gider, tecrübelerim bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…