Tercihiniz ne olurdu? Kızlar bir söyleyin.

Ben o zaman hangisine gunes giriyorsa onu alirdim. Hem dogalgaz faturasi az gelir hem de gunesin girdigi evde ruhsal olarak daha canli olunuyor bence. Ama yanina apartman dikilince gunesin girmesini engellerse o kotu olur.
İşte sıkıntı bu. Yoksa 3. Katı istiyorum. Ama ev dikilirde karanlık olur mu diyorum.

Asansör olmayan evlerde giriş katın üstünü tercih ederim zaten evimde öyle hem yüksek oluyor hemde çok yüksek olmuyor asansör varsa en üst kat hariç hepsi olur (sıcak olur diye oda)

2. Kat güney batı, 3. Kat güney doğu. Sence hangisi?

Canim 2.katta caddeye bakiyor diyorsun. Peki cadde yogun trafigin oldugu bir cadde mi? Eger cok gurultuluyse diger tarafi tercih et.
Su asamada bakacagin sey hangi tarafin onu daha acik ve kapanmayacak??

Biz de yeni ev aldik. İkimizinki de hayirli olsun insallah. Bizde sizin gibi iki cephe arasinda kaldik. Ama caddeye donuk kismi tercih etmedik. Ve de gunesin hangi saat araliklarinda evimizi dolastigini dusunduk. Mesela balkona surekli gunes vurmasini istemedik, balkonda oturabilelim diye. Ve de guneydoguyu tercih ettik.

İşte sıkıntı bu. Yoksa 3. Katı istiyorum. Ama ev dikilirde karanlık olur mu diyorum.

Ikisinin de cephesi iyiymis. O zaman ben olsam caddeye bakani tercih ederim ki önü kapanmasin. Sonra satip baska eve geçmek isterseniz de daha kolay satarsiniz. Giris kat da sayilmaz o yuzden rahat edersiniz diye düşünüyorum.
Hayirli olsun bu arada, gule gule oturun.

Sanada hayırlı olsun. Cadde işlek değil. Merkezi bir yer değil. Mahalle tipi. Yani devamlı araba geçmiyor. Asıl merkezi yere 8 dakka uzaklığım var. 2. Kat daha çok aydınlık. 3. Kat da aydınlık ama... ne bilim valla kafam çorba. Eşim sen seç diye üstüme bıraktı. İyi mi

Sağol. Eşimde aynı sizin gibi düşünüyor ama karar senin diyor.

O zaman onu kapanmayacak tarafi yani 3. kati tercih et bence :) Hayirlisi olsun.

Ben olsam en aydinlik en ferah hangisiyse onu alirdim. Gunes girmeyen evde benim ruhum sıkılıyor kasvetli bir ortam oluyor cunku.2. Kat 3. Kat farketmez.Hayirli olsun bu arada. Rabbim herkese nasip etsin insallah.

Güneşin konumuna göre seçin. Yatak odaları sabahları, öğleden sonra ise salon güneş görmeli. Muftak ise serin olmalı, güneş altında olmamalı ki bakliyat bozulmasın. Balkonu varsa turşu falan koyabilesin.

Güneşin konumuna göre seçin. Yatak odaları sabahları, öğleden sonra ise salon güneş görmeli. Mutfak ise serin olmalı, güneş altında olmamalı ki dışarda saklafığın bakliyat türü şeyler bozulmasın. Yemek yaparken de saunaya dönmesin. Balkonu varsa serin olur ve erzak saklayabilesin.

Güneşin konumuna göre seçin. Yatak odaları sabahları, öğleden sonra ise salon güneş görmeli. Mutfak ise serin olmalı, güneş altında olmamalı ki dışarda saklafığın bakliyat türü şeyler bozulmasın. Yemek yaparken de saunaya dönmesin. Balkonu varsa serin olur ve erzak saklayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…