- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi Psychopaths
-
Ev 5 katlı cnm.3. Kat son kat mi onu anlayamadim? Son kat degilse ikisi de ara katsa ha 2 ha 3 fark etmez. Giris degiller sonucta.
zemin kat da var değil mi .,Ev 5 katlı cnm.
Zemin kat yok. Onu belirtmemişim pardon. Zemin katı üstü bu. 1 mi oluyor o zaman.zemin kat da var değil mi .,
o zaman 2.kat aslında 3 kat mantığı oluyor.
sonuçta en son kat olmadıkca ha 2 ha 3 ikisi de ara kat.
Zemin kat yok. Onu belirtmemişim pardon. Zemin katı üstü bu. 1 mi oluyor o zaman.
Yani altta bir katı var bu evin.
Sağolasın. 10 senedir giriş katta yaşıyorum inanın insanların pisliğinden bıktım. Sanki alt katta hayvan yaşıyor. Herşeylerini atıyorlar. Mutfağımın kapısı var dışarı açılıyor. Hergün süpürsem de yine atıyorlar.yine alçak olacak o zaman sizin için.
ben de o zaman 3. katı tercih ederdim.
caddenin gürültüsünü yakından duymak istemedim şahsen.
hayırlı olsun şimdiden eviniz.
Ben istanbulluyum. 35 yıllıksiz istabulda mı yoksa corludamı yaşıyorsunuz ,
birşey daha demeden geçemiyecem öyle yardım edip para veren kv gözünü seveyim .
Sağolasın. 10 senedir giriş katta yaşıyorum inanın insanların pisliğinden bıktım. Sanki alt katta hayvan yaşıyor. Herşeylerini atıyorlar. Mutfağımın kapısı var dışarı açılıyor. Hergün süpürsem de yine atıyorlar.
Aslında en üst katta var satılık ama kimse önermiyor en üst katı. Özellikle babam. Kendisi inşaat sektöründeydi.Ara katlarda da durum değişik değil inan
Bizim insanımızın her şeyi camdan atabilitesi var
Gürültü cabası, ara katlarda hem alttan, hem üstten gelen gürültüye maruz kalacaksın
O yüzden en üst kat olmadıkça hiç farkı yok
2. Kat güney batı, 3. Kat güney doğu. Sence hangisi?Cephe hepsinden de onemli bence. Mumkunse guneybati cephe neresiyse orayi tercih edin. Ya da guneydogu. Ya da direk guney.
Aslında en üst katta var satılık ama kimse önermiyor en üst katı. Özellikle babam. Kendisi inşaat sektöründeydi.
Ev 5 katlı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?