Anket Tercihiniz etek mi yoksa pantalon mu?

tercihiniz etek´mi , pantalon´mu....

• Ankete Katılan
    193
tabiki pantolon etekde giyerim ama pantolonla çok rahat ediyorum hem daha spor oluyor.......

genel olarak pantolon özelliklede kot artık çalışmadığım için kumaş pantolon pek kullanmıyorum arada bir içimden gelirse etek onlarda spor sayılır klasikler düğünde jeyyar

öncelikle elbise, sonra etek ve türevleri, en son da kot, kumaş pantolon neredeyse hiç giymem.

etekle pek aram yok. aslında bacaklarımda düzgün ama rahat olamıyorum etekle. genelde kot pantolon giyerim. rahat ve kesimi güzel spor pantolonlarda favorimdir. Şeniz

okula,dışarıya genelde pantolon
ama gece çıkacaksam, ya da özel bir buluşmaysa etek

pantolon tabi ki...ama lise yıllarımda zorunluluk gereği forma olarak etek giyerdim o dönemler hoşuma giderdi..sanırım yine öğrenci olsaydım ve etekli forma şart koşulsaydı yine severdim sanırım

İşyerinde genellikle pantalon tercih ediyorum ama şunu kabul etmek lazım bayanlara etek ve elbise genelde çok yakışıyor ve daha kadınsı duruyor.Hep elbise ve etek giymek isterdim ama...............

Eteği seviyorum ama tercihim pantolondan yana,en azından uçtu,kaçtı açıldı derdi yoksırnaşık şey giy çık rahat rahat:dance:

etegı cok sevmeme ragmen rahatlıgı acısından pantolonu tercıh ederım:icecream:

yerine göre etek yerine göre pantalon tercih ederim

hem rahat olduğu hemde spor giyimi sevdiğim için pantalonu tercih ederim ama nadirende olsa yerine göre etek giyerimm ama kendimi rahat hissedemem....

aslında pantalon rahat ama kışın tercih ediyorum ben
yazın sıcaklarda etek çok daha rahat oluyo a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…