Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pantolonun her türlüsünü giyiyorum..işimde giyim sınırlaması yok bacaklarıma biraz daha güvenebilsem etek giymeyide seviyom ama bana göre görüntü pek hoş durmuyor...o yüzdende ne etek nede elbise...bir tane elbisem vardır yazlık birde kışlık iki eteğim onlarıda çizmelerle giyiyom...
pantalon u tercih ediyorum. oturup kalkması daha rahat.. bir de rüzgarda açılıp ta tepende toplanıp insanı sokakta gelen geçene film etmiyor......yazında bermuda şort. malum antalyada yaşayınca......
yerimsenibenbende pantolonu tercih ediyorum .yalnız etek giymeyide seviyorum.okul ev çarşı derken pantolon daha emniyetli ve rahat oluyor. yerimseniben
Kışın deli gibi bisürü etek alırım ama kayıp düşmek korkusundan giyemem :=
yazın da tam tersi evi panrtolon doldururum..
bende bi terslik var sanırım..
ama genel tercihim rahatlık bakımından pant.
ikisine kullanırım fakat pantolon daha rahat bence ben tesettürlü olmama rağmen daha çok pantolon giymeyi tercih ediyorum çünkü gün boyu işte koşturuyoruz oram açıldı buram açıldı derdi yok etek yere sürüncek derdi yok o yüzden tercihim pantolon