- 16 Ağustos 2010
- 292.864
- 602.460
- 43
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
1.sınıfta ingilizce 2.sınıfta edebiyat ve tarif var.3 dersten çok çok muaf olunurO zaman hayırlısı zaten çok zor değildi o zamanlarda tekrardan veririz
Vallahi hedefim barajı geçmekti kitap yüzü açmayalı seneler oldu. 190 almışım oda bişeyKaç puan aldınız.Puan önemli ona göre yerleştiriliyorsunuz.Ona göre tercih yapın
Eklenmiş puan mıVallahi hedefim barajı geçmekti kitap yüzü açmayalı seneler oldu. 190 almışım oda bişey
Eklenmiş puan 230 sanırımEklenmiş puan mı
Be geçen yıl 234 almıştım.Anadolu 235 Atatürk 232 puandı.Anadolu gelmedi.Ata geldi
Atatürk veya Auzef Çocuk gelişimi kesin gelirEklenmiş puan 230 sanırım
Auzef hakkında hiç bir bilgim yok. Atatürk de kitap olayı vs oluyor mu sosyal hizmet arasında kaldım ama ikisinden birini yazarımAtatürk veya Auzef Çocuk gelişimi kesin gelir
Atatürkte kitap yok hatra Anadolu'nun da yok diye biliyorum.Auzef hakkında hiç bir bilgim yok. Atatürk de kitap olayı vs oluyor mu sosyal hizmet arasında kaldım ama ikisinden birini yazarım
Anadoluda bi dönem veriliyordu ben orda ilahiyat yazmıştımama oda beni sarmadıAtatürkte kitap yok hatra Anadolu'nun da yok diye biliyorum.
Lms sayfasında pdfleri oluyor.Çıktı alıyoruz.
Birde her sınavdan 2-3 hafta önce soru havuzu yayınlanıyor.Deneme sınavı yapılıyor.Sınavda en az %50 si bu sorulardan çıkıyor.
Hakkınızda hayırlısıAnadoluda bi dönem veriliyordu ben orda ilahiyat yazmıştımama oda beni sarmadıartık tercih yaparım bakalım hangisi olursa ona göre burdan biraz bilgi toplarım okuyan kişilerden
Evet teşekürlerHakkınızda hayırlısı
Gerekirse konu açarsınız.
Felsefe bolumunde kayitiniz duruyor mu duruyor ise 4 yıllık bölümlere sınavsız kayıt olma hakkınız varValla okudum ama mezun olmadım felsefe okudum yarıda bıraktım örgün eğitimama geçtim sanırım o dersleri kabul olmazmı
Yok canımFelsefe bolumunde kayitiniz duruyor mu duruyor ise 4 yıllık bölümlere sınavsız kayıt olma hakkınız var