- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 26
-
- Konu Sahibi Blackbluee1
Kimse yazmadı.. Bişey sorabilir miyim size ben önce ki sistemde sadece ygs ye girip istediğim bölümü yazabiliyordum.. Şimdi 4 yıllık yazabilmek için AYT ye mi girmem lazımdı. Ben sadece TYT ye girdim aamaBende karasızım yok mu yardımcı olacak olan
Evet TYT 2 yıllık ayt 4 senelik siz sadece 2 yılık tercih edebilirsinizKimse yazmadı.. Bişey sorabilir miyim size ben önce ki sistemde sadece ygs ye girip istediğim bölümü yazabiliyordum.. Şimdi 4 yıllık yazabilmek için AYT ye mi girmem lazımdı. Ben sadece TYT ye girdim aama
Tüh üzüldüm hiç haberim yoktuEvet TYT 2 yıllık ayt 4 senelik siz sadece 2 yılık tercih edebilirsiniz
Acaba çocuk gelişimde ön lisans varmıBence lisans ve ön lisansta çocuk gelişimi tercih edin eğer ilerde çalışmayı düşünüyorsanız. Önü açık ve ihtiyaç olarak daha da artacak bi bölüm
Evet var.Acaba çocuk gelişimde ön lisans varmı
Aynı hatayı geçen yıl bende yaptımKimse yazmadı.. Bişey sorabilir miyim size ben önce ki sistemde sadece ygs ye girip istediğim bölümü yazabiliyordum.. Şimdi 4 yıllık yazabilmek için AYT ye mi girmem lazımdı. Ben sadece TYT ye girdim aama
Gerçekten şaşırdım ya keşke önceden bilseydim... Benim kafa eski sistemlerde kalmışşAynı hatayı geçen yıl bende yaptım
Ne yazık ki 4 yıllık için Ayt şart
Önceden okuduğunuz bir lisans bölümü varsa onunla ortak dersleri olan bir bölüm yazabilirsiniz. Saydırıp muaf olursunuz o derslerden.Kızlar aöf 4 yıllık bir üniversite yazmak istiyorum tercihlerde. Sizce hangisi daha kolay olur. Çünkü bir oğlum var ekstra olarak bide hamileyimo nedenle en kolay bölüm hangisidir 4 yıllık bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum..
Aynen bizim dönemde öyleydi ,değişmişGerçekten şaşırdım ya keşke önceden bilseydim... Benim kafa eski sistemlerde kalmışş
Valla okudum ama mezun olmadım felsefe okudum yarıda bıraktım örgün eğitimÖnceden okuduğunuz bir lisans bölümü varsa onunla ortak dersleri olan bir bölüm yazabilirsiniz. Saydırıp muaf olursunuz o derslerden.
Gerçekten şaşırdım ya keşke önceden bilseydim... Benim kafa eski sistemlerde kalmışşmecbur 2 yıllık yazıcam artık sizce hangisi daha iyi çocuk gelişimi veya sosyal hizmet?
Aynen bizim dönemde öyleydi ,değişmişBen kimseye sormadım sizde öyle yapmışsınız
Bitirmediyseniz olmayabilirValla okudum ama mezun olmadım felsefe okudum yarıda bıraktım örgün eğitimama geçtim sanırım o dersleri kabul olmazmı
O zaman hayırlısı zaten çok zor değildi o zamanlarda tekrardan veririzBitirmediyseniz olmayabilir
Valla okudum ama mezun olmadım felsefe okudum yarıda bıraktım örgün eğitimama geçtim sanırım o dersleri kabul olmazmı