Tercihe ne yazmalıyım

Blackbluee1

Kavuşmamız cennete kaldı canım kızım...
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
4.505
7.022
26
Kızlar aöf 4 yıllık bir üniversite yazmak istiyorum tercihlerde. Sizce hangisi daha kolay olur. Çünkü bir oğlum var ekstra olarak bide hamileyim o nedenle en kolay bölüm hangisidir 4 yıllık bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum..

Bende karasızım yok mu yardımcı olacak olan
Kimse yazmadı.. Bişey sorabilir miyim size ben önce ki sistemde sadece ygs ye girip istediğim bölümü yazabiliyordum.. Şimdi 4 yıllık yazabilmek için AYT ye mi girmem lazımdı. Ben sadece TYT ye girdim aama

Kimse yazmadı.. Bişey sorabilir miyim size ben önce ki sistemde sadece ygs ye girip istediğim bölümü yazabiliyordum.. Şimdi 4 yıllık yazabilmek için AYT ye mi girmem lazımdı. Ben sadece TYT ye girdim aama
Evet TYT 2 yıllık ayt 4 senelik siz sadece 2 yılık tercih edebilirsiniz

Bence lisans ve ön lisansta çocuk gelişimi tercih edin eğer ilerde çalışmayı düşünüyorsanız. Önü açık ve ihtiyaç olarak daha da artacak bi bölüm

Aynı hatayı geçen yıl bende yaptım
Ne yazık ki 4 yıllık için Ayt şart

Aynı hatayı geçen yıl bende yaptım
Ne yazık ki 4 yıllık için Ayt şart
Gerçekten şaşırdım ya keşke önceden bilseydim... Benim kafa eski sistemlerde kalmışş mecbur 2 yıllık yazıcam artık sizce hangisi daha iyi çocuk gelişimi veya sosyal hizmet?

Önceden okuduğunuz bir lisans bölümü varsa onunla ortak dersleri olan bir bölüm yazabilirsiniz. Saydırıp muaf olursunuz o derslerden.

Önceden okuduğunuz bir lisans bölümü varsa onunla ortak dersleri olan bir bölüm yazabilirsiniz. Saydırıp muaf olursunuz o derslerden.
Valla okudum ama mezun olmadım felsefe okudum yarıda bıraktım örgün eğitim ama geçtim sanırım o dersleri kabul olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…