Tercih sonuçları

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar dün öğlen tercihlerimi yaptım. Allah izin verirse istediğim yerler gelir inş. Bütün bir sınav dönemi boyunca hiç bir heyecan hissetmedim. Ama dünden beri içim içime sığmıyor ne zaman açıklanacak bu sonuçlar?

bende ağustosun son haftası diye okudum bi sitede canım geçer geçer bi yıl bitti birkaç hafta mı geçmeyecek bunu da atlatıcaz =)

yaa kızlar belli bir tarih de yok ağustosun 20 sine kadar nasıl sabredeceğim bilemiyorum
bir de o gün gelir bir hafta sonra derlerse hiç bekleyemem gideim kalpten vallahi akannehir

yaa ilköğretim mat öğretmenlğini tam gelebilcek yere yazmışım tercih listesinde ama ben onu istemiyorum gözden kaçırmışım yaaa (((( büyük ihtimal o gelcek yaaa.bir de kzıalr ilköğretim mat öğretmenliklerini puanı neden o kadar yüksek ya.çok iyi bi özelliği mi var yoksa onunla avunayım gazi ilköğretim mat 10 000. yi almış geçen sene neden bu kadar yüksek puanı??maaşları ne kadar ayrıca??

cnm ilköğretim matematik öğretmenlerinin normal sınıf öğretmenlerine biraz daha fazla alıyor bildiğim kadrıyla ama bu mktar biraz hakkında hayırlıısı olsun eğer mat öğr nasipse o gelir hem güzel meslk üzlme

mrb arkadaşım
ilköğretim matematik öğretmeni olarak cevap yazma isteği duydum
gaziden mezunum ben
puanların yüksek olmasının sebebi
öğretmen lisesi çıkışlıların çok tercih etmesi ve atamalarının çok olması
maaş konusunda da ilk defa göreve başlayan tüm öğretmenlerin maaşları aynıdır
sadece ek dersleri farklı olur
her öğretmen 15 saat derse girmek zorundadır ve bu maaş karşılığıdır
15 saatten fazla girerse ek ders alır
umarım yardımcı olabilmişimdir
aklınıza takılan bişi olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım seve seve

ek derssiz ne kadar maaşı??bir de o bölümü okurken normal lise sorularını çok iyi çözebilcek dereceye geliyo musunuz??eğer o bölüm gelirse 2. sene tekrar hazırlanıp matematiği çok iyi yapıp yüksek puan alıp diş hekimlği falan okumayı düşünüyorum.sen anadolu öğretmen lisesi mezunu musun? atamalar çok demişsin ya direk mezun olur olmaz atanabiliyo musun?kpss si zor mu?

ben 20si diyebiliyorum arkdşlar..inş. istğmz yerler hyrlı olur oraya gdrz...bklemk çok kötü yaaa:S:S12gn nasıl bklenir:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…