- Konu Sahibi elminaa-mavi
-
daha bu sıralama değil arkadaşlar daha sıralamayı yapmadım pazartesi hocamla yapcam aslında benim gitmek istediğim yer çanakkale ama ordan okursan özel sektörde iş zor bulursun diye bi tanıdık diğerlerinide yazdırdı bu üniversitelere gidenlerden bilgi almak istiyorum:)Fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederm :)
Çanakkalede okudum önce özel sektörde iş buldum sonra da devlette
ODTÜ yle BOĞAZİÇİ ni kıyaslamış sanki
Bu gidişle bende çomü'de okucam aama odtüyle boğaziçini kıyaslamş sanki derken ?
Uludağ, Çomü gibi Ünilerin eğitim acısından birbirlerinden pek farkları yoktur demek istedim.
Dilerim ÇOMÜ lü olursun ama İşletme ve İktisat Biga da galiba. Merkezde deil
İşletme istiyorsan Uludağ işletme gerçekten işe yarar bi okul ve de bölümdür..
o okuldan mezun olan 3 kişi tanıyorum fıstık gibi firmalarda iş buldular...
Ben Trakya'da 2 yıllık myo okudum,ama güzel yerlerden de teklifler geldi..
Uludağ üniversitesi iibf de oldukça başarılı bir üniversite. Bölüm konusunda araştırmalar yapıp hangisinin daha geniş yelpazesinin olduğunu düşünerek tercihini yapabilirsin. Şimdiden başarı dolu bir üniversite hayatı dilerim :)
Bölümlerin içinden maliyeyi seçmelisin, bende maliye seçtim ve çok fazlaca araştırma yaptım, en çok iş olanağı olan bölüm ,zor bir bölümmüş ama yükselmek isteyene imkan çok, ben gazi ve istanbul üniversitelerini yazdım, ama bu üniversitelerin içinden anadolu üniversitesi diyorum, bol şans
İyi yapmışsın hepsini doldurarak :) Hakkında hayırlı bir yer gelir inşallah. İkinci öğretim iyidir bence gününü daha verimli kullanabilirsin :)
tercihlerini yaptın galiba ki 3 güne kadar açıklanacık zaten hakkında hayırlısı olur inşallah canım :)
ben balıkesir üniversitesi bandırma iibf de okuyorum.. memleketime uzak havası bi kötü esnafı bi tuhaf.heleki eski ev sahibimiz evlerden ırak yani!
inşallah anadolu üniversitesi yada en kötü ihtimal pamukkale olur. denizlide çok güzel bi yer eskişehir zaten anlatılmazuludağ üniversitesi yeri itibariyle ve yapı itibariyle kötü bi üniversite bence ben hiç beğenmedim
neyse hayırlısı olsun..sonucunu yaz mutlaka canım
ayy cok heycanlıyım yaa cuma saat 3 te acıklancak iştee bana ya balıkesr ya canakkale olcak gbi gelio ama blmyrm annemde tuttrmş denizlide denizli dieeMutlaka yazarımm Sen hangi bölümü okuosn ve kaçncı snf
hazırlık zorunlu mu ? inş kazanrsın bende işletme yazdım zor mu? :26: ayy hiç bişey bilmiyorum bide ben 18 yaşındayım okula başladım başlayalıı üniversite kitpları cok pahalı flan derler dururlar :26: Nerden alıosnz n kadr gercekten cok mu pahalı flan blgilendirirsen sevnrmannen haklı denizli güzel çünküüniversitesi de iyi yani
ben işletme okuyorum canım 2. sınıfım.. hazırlıkta var bizim okulda bide. aslında 3.senem ama hazırlık okuduğum için 2. sınıfım
bende açıköğretim tercihi yaptım bu sene bakalım kazanndım mı
mutlaka bildir sonucunu bakalım merak ettim. bandırma olursa haber ver elimden geldiğince yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?