- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.381
- Konu Sahibi yasilbuludd
Unuttumama 240 tan yukarıdı idi.250 yada 260 arası olabilir hatırlamıyorum.Siz kaç puanla girmiştiniz peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unuttumama 240 tan yukarıdı idi.250 yada 260 arası olabilir hatırlamıyorum.Siz kaç puanla girmiştiniz peki?
Sanırım e kayıt yok aöf için anadolu üniversitesi için 25 bekliyeceksin.Şimdi Anadolu için kayıt 25 ağustos ve 3 eylül arası olacak hem e-kayıt, hem bürodan aynı tarihlerde. Önce 25'inde Anadolu'nun sitesinden e-kayıdımızı yapıp oradan çıktılarımızı alacağız ve harcı yatırıp büroya götüreceğiz istenen evraklarla beraber. Evraktan kastım, çıktılar dışında lise diploması ve gerekirse 4 fotoğraf diye biliyorum ama e kayıt'ta kesin bir bilgi verilir.
var ama kendi sitesinden okulun, 25 ile 3'ü arası, önce e-kayıt yapıp siteden çıktı alınacak, sonra harç yapıp, dekont ve çıktılarla büroya gidilecek. Ayrıca E-devlet'ten kayıt yapılmayacak.Sanırım e kayıt yok aöf için anadolu üniversitesi için 25 bekliyeceksin.
Universitesinin sitesinden yapılan e-kayıt değil ön kayıt e-kayıt e-devletten yapılıyor ve aöf kapsamıyor.Aslında o kadar belge götürüyorsun fotograf filan istiyorlar diploma aslı almıyorlar tabi siz yinede götürün sorarlarvar ama kendi sitesinden okulun, 25 ile 3'ü arası, önce e-kayıt yapıp siteden çıktı alınacak, sonra harç yapıp, dekont ve çıktılarla büroya gidilecek. Ayrıca E-devlet'ten kayıt yapılmayacak.
Bu arada hayırlı olsun.var ama kendi sitesinden okulun, 25 ile 3'ü arası, önce e-kayıt yapıp siteden çıktı alınacak, sonra harç yapıp, dekont ve çıktılarla büroya gidilecek. Ayrıca E-devlet'ten kayıt yapılmayacak.
Evet öyleymiş bende 2 gün önce büroya gidip bilgi aldımŞimdi Anadolu için kayıt 25 ağustos ve 3 eylül arası olacak hem e-kayıt, hem bürodan aynı tarihlerde. Önce 25'inde Anadolu'nun sitesinden e-kayıdımızı yapıp oradan çıktılarımızı alacağız ve harcı yatırıp büroya götüreceğiz istenen evraklarla beraber. Evraktan kastım, çıktılar dışında lise diploması ve gerekirse 4 fotoğraf diye biliyorum ama e kayıt'ta kesin bir bilgi verilir.
ups ben ona da e-kayıt deniyor sanıyordum teşekkürler XD Diploma geçen başka bir iş içinde lazımdı renkli fotokopi aldım, aslıyla beraber götüreceğim büroya, resim çektirmem lazım pazartesi gibi kaç tane istiyorlar acaba 4 okumuştum sanki bir yerlerde ama 20 tane yaptırırım yine iş başvurusu o bu derken gidiyor..Universitesinin sitesinden yapılan e-kayıt değil ön kayıt e-kayıt e-devletten yapılıyor ve aöf kapsamıyor.Aslında o kadar belge götürüyorsun fotograf filan istiyorlar diploma aslı almıyorlar tabi siz yinede götürün sorarlar
225 puan açık öğretim 17 yıl sonraTebrik ediyorum sizi.Kaç puanla girdiniz?
225 puan açık öğretim 17 yıl sonra
Ösym de ki resimini kullanıyorlar tabi yinede götürün.ups ben ona da e-kayıt deniyor sanıyordum teşekkürler XD Diploma geçen başka bir iş içinde lazımdı renkli fotokopi aldım, aslıyla beraber götüreceğim büroya, resim çektirmem lazım pazartesi gibi kaç tane istiyorlar acaba 4 okumuştum sanki bir yerlerde ama 20 tane yaptırırım yine iş başvurusu o bu derken gidiyor..
Huy Meselesi sizede hayırlı olsun
Yerleştin mi aöf ye.bulca,
331 kusür puanım var anadolu üniv sosyal hizmet 4 yıllık gelme şansı varm? (aöf) geçen sene en düşük 353 ile almış diyo liste çok yüksek ya.Atatürk ünive puanım yetiyo da orasının harcı aşırı pahalı
Yerleştin mi aöf ye.
Hayırlı olsun.Anadolu üniversitesi puanı yükselmiş 394 olmuş.istanbul üniv. coğrafya ya yerleştim.aöf..sosyal hizmet atatürk çok pahalı diye yazmadım anadolu da gelmedi
Hayırlı olsun.Anadolu üniversitesi puanı yükselmiş 394 olmuş.
yerleştim uluslararası ticaret ve lojistik yönetimi bölümüne.. Evet yükselmiş 3.üncü tercihime yerleştim teşekkür ederim sorduğunuz için..Yerleştiniz mi aöf puanları yükselmiş.
aksis kayıt sistemi ordan takıp et,hayırlı olsun,bende oldum bu sene,bişey sormak istiyorum ben istanbul üniv.açık öğretime yerleştim kaydımı yaptım harcımı ödedim.Şimdi ne yapmam gerekiyo hiç bişe bilmiyorum? dersler nezaman başlıyo nerden takip ediyoruz hangi dersler olacak filan...var mı istanbul aöf te okuyan veya bilen bana yardımcı olacak biri? istanbul üniv sitesinde dolandım dolandım bişe bulamadım
aksis kayıt sistemi ordan takıp et,hayırlı olsun,bende oldum bu sene,
dahqa başlamadı,daha ek tercıh yapılcak sonuçlancak,onlarda kayıt bıtecek,ondan sonra başlıcak canım benım,acele etme,bende öğrenci akbılım için kart beklıyorum,ama daha değil :)
Teşekkürler takip ediyorum ama bişe göremedim..sen derslerini sınav tarihlerini filan görebiliyo musun?