- Konu Sahibi yasilbuludd
Arkadaşlar merhaba. AÖF programlarında okuması en kolay bölüm hangisi acaba bir fikriniz var mı? Lisans mezunu olmak için okunacak yani iş garantisi önemli değil yeter ki okuması kolay olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleştiniz mi aöf puanları yükselmiş.kızlaarr açıköğretim için 15 tercih yapıcam 291 puan yaptım sizce hangisi gelir? öne al veya geriye çek o bölümü dediğiniz bölümler var mı? Veya başka ekle, hiç yazma o bölümü dediğiniz bölüm falan var mı acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.
101011208 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Hizmet
101411055 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Sosyal Hizmet
101011217 Anadolu Üniversitesi/İşletme Fakültesi/Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi
101010767 Anadolu Üniversitesi/İşletme Fakültesi/İşletme
101010749 Anadolu Üniversitesi/İktisat Fakültesi/Kamu Yönetimi
101050775 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Adalet
101451724 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Adalet
101051261 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
105650872 İstanbul Üniversitesi/Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
101452034 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik
101451866 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/İş Sağlığı ve Güvenliği
101050236 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Dış Ticaret
101451742 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Dış Ticaret
101050827 Anadolu Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Lojistik
101451769 Atatürk Üniversitesi/Açıköğretim Fakültesi/Lojistik
Sonuç ne oldu yerleştiniz mi.Benim puanim da okul puaniyla birlikte 276 geldi. Şu tercih konusunda bana da bi el atsaniz hic fena olmaz Hangi bolumun memur alimi yuksek. Bende sosyal hizmetleri ilk tercihlere yazicam fakat baska hangi bolum yazayim bi turlu karar veremedim
Sonuç ne oldu.Sosyal hizmetler 394 olmuş taban puanı bu sene aöf bölümleri yükselmiş.Bende hemen hemen aynı haldeyim, aklımda sadece sosyal hizmet var ama olurda tutmazsa başka seçeneğimde olsun diye araştırıp duruyorum, kendi kendime bi liste yaptım ama içime sinmeyince okula gidip rehberlik almaya karar verdim, imkanın varsa mezun olduğun okula uğrarsan yardım ederler
Sonuç ne oldu.Bende tercih yapacağımda 18 yıl sonra açık öğretim.
Sonuç ne oldu.Sosyal hizmetler 394 olmuş taban puanı bu sene aöf bölümleri yükselmiş.
430la yerleştim, ilk tercihimdiSonuç ne oldu.Sosyal hizmetler 394 olmuş taban puanı bu sene aöf bölümleri yükselmiş.
ösym den de link eklemek yasak buradan.puanlara nereden bakıyorsunuz acaba bende merak ettim şimdi..
Sonuç ne oldu yerleştiniz mi.
2 yıllık mı.4 yıllık bu sene taban 394 olmuş.Eskisehir sosyal hizmetlere yerlestim cok sukur
Yerleştin mi.Puanım 260 çok da matah bir puan değil ama çok şükür diyeyim,10 yıllık bilgilerle bu kadar yapabildim.Açıkcası korkuyorum hani bazı şeyler okduum yok finalde orda olmak lazımmış yok vizeler internetten yapılıyormuş filan her zaman müsait olamayabilirim üç tane çocuğum var benim.O yüzden anadolu üniversitesi seçeyim dedim aslında sosyal hizmet bölümü aklımda yoktu ama belki de ilerde memur olmak isterim o zaman pişman mı olurum zaten puanım o bölüme göre düşük en başa onu yazsam birşey kaybetmem diye düşündüm?Yada çok mu saçma sapan oldu bilemedim?
2 yıllık mı.4 yıllık bu sene taban 394 olmuş.
Yerleştin mi.
Benim zamanımda aöf e kayıt yoktu eğer e kayıt olmazsa sınav sonucunda yazan tarihte başlar.Aöf puanları yüksemişBeni unutmamışsınız Evet ilk tercihim olan yönetim bilişim sistemleri bölümüne yerleştim.Şimdi kayıt işlemi nasıl olacak?İnternetteki kayıt tarihi yarın başlıyor sanırım?
Benim zamanımda aöf e kayıt yoktu eğer e kayıt olmazsa sınav sonucunda yazan tarihte başlar.Aöf puanları yüksemiş
Ben Erzurum Atatürk Üniversitesi 4 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım.Siz kaç puanla girmiştiniz peki?
Ben Erzurum Atatürk Üniversitesi 4 yıllık halkla ilişkiler ve tanıtım.