• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih listeme bakar mısınız ? (:

elminaa-mavi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
292
120
303
İzmir
Arkadaşlar simdi ben hangi şehir hangi üni hangi bölüm yazacağımı yazayım sizde duyduklarınızı gördüklerinizi bildiklerinizi benle paylaşırsınız sevinirm :)
Pamukkale Üni.=
İşletme
İşletme (i.Ö)
Maliye
Maliye(i.Ö)

Uludağ üni=
İşletme
İşletme (i.Ö)
Maliye
Maliye (i.Ö)
Kamu yönetimi (i.Ö)

Eskişehir Anadolu Üni.=
İşletme
İşletme(i.ö)
Maliye(i.Ö)

Balıkesir Üni=
İşletme
İşletme(i.Ö)
Bandırma İİBF
İşletme
Kamu yönetim
Maliye
İktisat (i.Ö)
İşletme(i.Ö)
Maliye(i.Ö)
Çanakkale 18 mart Üni=
İşletme
Kamu yönetim
Maliye
İktisat(i.ö)
İşletme(i.ö)
Kamu yönetim(i.ö)
Maliye (i.ö)

öncelikle sen hangi üniversitenin hangi bölümünü istiyorsun

senin için gideceğin bölüm mü önemli okul mu

ben ilk sıralara anadolu üniversitesi ve uludağ üniversitesinin maliye bölümlerini yazardım

anadolu üniversitesi ve uludağ üniversitesi daha ön plana çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım senin için bölüm değil üniversite önemli.Ben ilk sıraya Uludağ yaz derim sonuçta düşündüğün meslekler özel sektör büyük şehirde daha çok fırsatın olur.

daha bu sıralama değil arkadaşlar daha sıralamayı yapmadım pazartesi hocamla yapcam aslında benim gitmek istediğim yer çanakkale ama ordan okursan özel sektörde iş zor bulursun diye bi tanıdık diğerlerinide yazdırdı bu üniversitelere gidenlerden bilgi almak istiyorum:)Fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederm :)

daha bu sıralama değil arkadaşlar daha sıralamayı yapmadım pazartesi hocamla yapcam aslında benim gitmek istediğim yer çanakkale ama ordan okursan özel sektörde iş zor bulursun diye bi tanıdık diğerlerinide yazdırdı bu üniversitelere gidenlerden bilgi almak istiyorum:)Fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederm :)

Çanakkalede okudum önce özel sektörde iş buldum sonra da devlette :D

ODTÜ yle BOĞAZİÇİ ni kıyaslamış sanki :1:

İşletme istiyorsan Uludağ işletme gerçekten işe yarar bi okul ve de bölümdür..
o okuldan mezun olan 3 kişi tanıyorum fıstık gibi firmalarda iş buldular...
Ben Trakya'da 2 yıllık myo okudum,ama güzel yerlerden de teklifler geldi..

Bu gidişle bende çomü'de okucam aama odtüyle boğaziçini kıyaslamş sanki derken ?

Uludağ, Çomü gibi Ünilerin eğitim acısından birbirlerinden pek farkları yoktur demek istedim.

Dilerim ÇOMÜ lü olursun ama İşletme ve İktisat Biga da galiba. Merkezde deil

İşletme istiyorsan Uludağ işletme gerçekten işe yarar bi okul ve de bölümdür..
o okuldan mezun olan 3 kişi tanıyorum fıstık gibi firmalarda iş buldular...
Ben Trakya'da 2 yıllık myo okudum,ama güzel yerlerden de teklifler geldi..

işletme-maliye istiyorum daha cok inş hyrlısı olur

Uludağ üniversitesi iibf de oldukça başarılı bir üniversite. Bölüm konusunda araştırmalar yapıp hangisinin daha geniş yelpazesinin olduğunu düşünerek tercihini yapabilirsin. Şimdiden başarı dolu bir üniversite hayatı dilerim :)

Bölümlerin içinden maliyeyi seçmelisin, bende maliye seçtim ve çok fazlaca araştırma yaptım, en çok iş olanağı olan bölüm ,zor bir bölümmüş ama yükselmek isteyene imkan çok, ben gazi ve istanbul üniversitelerini yazdım, ama bu üniversitelerin içinden anadolu üniversitesi diyorum, bol şans :16:

Uludağ üniversitesi iibf de oldukça başarılı bir üniversite. Bölüm konusunda araştırmalar yapıp hangisinin daha geniş yelpazesinin olduğunu düşünerek tercihini yapabilirsin. Şimdiden başarı dolu bir üniversite hayatı dilerim :)

Teşekkür ederim 30 terch hakkımın 30 da doldurdum :) 13 örgün 17 iknci öğretim yazdım büyük olasılıkla iknci öğretm cıkcak hayırlısı olsun artk

Bölümlerin içinden maliyeyi seçmelisin, bende maliye seçtim ve çok fazlaca araştırma yaptım, en çok iş olanağı olan bölüm ,zor bir bölümmüş ama yükselmek isteyene imkan çok, ben gazi ve istanbul üniversitelerini yazdım, ama bu üniversitelerin içinden anadolu üniversitesi diyorum, bol şans :16:

Evet bende anadolu ve çanakkaleyi cok istiyorum ama dediğim gibi 2.öğretim olucak galiba :/ Senin içinde hayırlı olsun bu arada:)

İyi yapmışsın hepsini doldurarak :) Hakkında hayırlı bir yer gelir inşallah. İkinci öğretim iyidir bence gününü daha verimli kullanabilirsin :)

tercihlerini yaptın galiba ki 3 güne kadar açıklanacık zaten hakkında hayırlısı olur inşallah canım :)
ben balıkesir üniversitesi bandırma iibf de okuyorum.. memleketime uzak havası bi kötü esnafı bi tuhaf.heleki eski ev sahibimiz evlerden ırak yani!:47:
inşallah anadolu üniversitesi yada en kötü ihtimal pamukkale olur. denizlide çok güzel bi yer eskişehir zaten anlatılmaz :34: uludağ üniversitesi yeri itibariyle ve yapı itibariyle kötü bi üniversite bence ben hiç beğenmedim:50:
neyse hayırlısı olsun..sonucunu yaz mutlaka canım :65:

tercihlerini yaptın galiba ki 3 güne kadar açıklanacık zaten hakkında hayırlısı olur inşallah canım :)
ben balıkesir üniversitesi bandırma iibf de okuyorum.. memleketime uzak havası bi kötü esnafı bi tuhaf.heleki eski ev sahibimiz evlerden ırak yani!:47:
inşallah anadolu üniversitesi yada en kötü ihtimal pamukkale olur. denizlide çok güzel bi yer eskişehir zaten anlatılmaz :34: uludağ üniversitesi yeri itibariyle ve yapı itibariyle kötü bi üniversite bence ben hiç beğenmedim:50:
neyse hayırlısı olsun..sonucunu yaz mutlaka canım :65:

ayy cok heycanlıyım yaa cuma saat 3 te acıklancak iştee bana ya balıkesr ya canakkale olcak gbi gelio ama blmyrm annemde tuttrmş denizlide denizli diee :1::1: Mutlaka yazarımm :60: Sen hangi bölümü okuosn ve kaçncı snf

ayy cok heycanlıyım yaa cuma saat 3 te acıklancak iştee bana ya balıkesr ya canakkale olcak gbi gelio ama blmyrm annemde tuttrmş denizlide denizli diee :1::1: Mutlaka yazarımm :60: Sen hangi bölümü okuosn ve kaçncı snf

annen haklı denizli güzel çünkü:1: üniversitesi de iyi yani:34:
ben işletme okuyorum canım 2. sınıfım.. hazırlıkta var bizim okulda bide. aslında 3.senem ama hazırlık okuduğum için 2. sınıfım:27:
bende açıköğretim tercihi yaptım bu sene bakalım kazanndım mı:33:
mutlaka bildir sonucunu bakalım merak ettim. bandırma olursa haber ver elimden geldiğince yardımcı olurum:34:

annen haklı denizli güzel çünkü:1: üniversitesi de iyi yani:34:
ben işletme okuyorum canım 2. sınıfım.. hazırlıkta var bizim okulda bide. aslında 3.senem ama hazırlık okuduğum için 2. sınıfım:27:
bende açıköğretim tercihi yaptım bu sene bakalım kazanndım mı:33:
mutlaka bildir sonucunu bakalım merak ettim. bandırma olursa haber ver elimden geldiğince yardımcı olurum:34:
hazırlık zorunlu mu ? inş kazanrsın bende işletme yazdım zor mu? :26: ayy hiç bişey bilmiyorum bide ben 18 yaşındayım okula başladım başlayalıı üniversite kitpları cok pahalı flan derler dururlar :26: Nerden alıosnz n kadr gercekten cok mu pahalı flan blgilendirirsen sevnrm :61: İnş bakalm kesin hber vericeem:60:

Back