Anket Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

• Ankete Katılan
    622
eskiden kotex tamamen pamukluydu, sonradan değiştirdiler nedense, eskiden kotex'den çok memnundum, artık o kadar beğenmiyorum. şu naylonlardan nefret ediyorum, cildi mahvediyor.

Orkid orkid orkid! Pamuksu, kokulu, taşırmıyor... daha ne olsun?

mesajınızı okudum hemen uyarma gereği hissettim, günlük ped ya da normal ped olsun, kokululardan önermiyorlar jinekologlar, çok zararlı imiş, doğal pamuksu yüzeyli ve kokusuz kimyasalı olmayanlardan kullanın derler hep aklınızda olsun

Maalesef kokusuz olanları beni çok rahatsız ediyor. Böyle mutlu mesut yaşıyoruz. Teşekkür ederim. :)

Cotex çok kötü hem koku yapıyor hem de acayip rahatsız ediyor varlığınyla ve yüzeyiyle . diğerlerini denedim eskiden ama hatırlamıyorum şu an etkilerini memnun kalmadım onlardan da. Ben yıllardır orkid kullanıyorum çok memnunum . Şu an orkid platinium confort gece kllanıyorum gece gündüz :) hiç koku yapmıyor, rahatsız etmiyor ve taşıırmıyor harika bir şey :)

orkid benim cildimi çok tahriş ediyor ve haşur huşur sesine de gıcık oluyorum torba gibi.
acaba bana hep kötüleri mi denk geliyor nedir

Son düzenleme:
orkid benim cildimi çok tahriş ediyor ve haşur huşur sesine de gıcık oluyorum torba gibi.
acaba bana hep kötüleri mi denk geliyor nedir

Cotex de bende tahriş yapmıştı canım naylonsu yüzeyiyle. Orkidin platinium confort çok iyi ben çok memnunum . Haşır huşurluk konusunda haklısın ama ben pek rahatsız olmuyorum çamaşırları biraz dar olanlardan giyiyorum dışarı çıkarken. Az önce gördüm tampon mu ped mi diye bi anket var orda irdeliyorlar bu konuyu tampon kullanımını seversin belki bi bak ben ve cesaret edemedim kullanmaya kuzenim düğününde adetliydi o kullanmıştı taşma vs olmasın diye memnun kalmıştı. :)

Son düzenleme:

o konuda ben de yazdım şimdi, dışarıda ve denizde sahilde devamlı tampon kullanıyorum, çok memnunum ben, ama yatarken uyurken evde ped kullanıyorum ve sırasıyla hepsini deniyorum, eskiden kotex çok kaliteliydi, her yeri pamuktandı, sonra naylona çevirdiler ondan da vazgeçtim. en son molped kullandım hep yara yaptı cildimi, naylonu öyle sert ki çizmiş cildimi hep
bakalım senin önerdiğinden alayım bir de platinium comfortdan

bir de yeni geldim ben Türkiye'ye, Avrupa'da hep molped kullandım ve çok rahattım memnundum. buraya gelince de hemen molped aldım, aynı marka aynı paket ama naylonu acayip sert geldi, her yerimi acıttı, sanırım aynı ürünler olsa da malzemeleri ülke ülke fark ediyor.

Son düzenleme:

Kesinlikle farkediyor o hatta Ankara'da bir avmde direk yurtdışı çıkışlı olan orijinal ürünler satılıyor deodorant, diş macunu şampuan falan ped de var ben şampuan almıştım head and shower gerçekten burada ütetilenle alakası yoktu ama fiyatı 3-4 katı :26: bir daha almadım zaten farkı anlamak için almıştım belki netten de getirtebilirsin benim dediğimi bir dene olmazsa öyle yaparsın. Ben de Denizde tamponu deneyebiliriö aslında mantıklı geldi Deniz tatilini her seferinde adetli olmadığım tarihlere denk getirmekle uğraşmalardan kurtulurum böylece ama ölümcül virüs falan dediler orda gözüm korktu açıkçası :26:

hayret yahu, orjinal ürün değil demek ki o aldıklarımız hep, çok gıcık oldum bak şimdi
şimdi sen yazınca aklıma geldi, ben sigara içmem de, eşim Lucky Strike sigarasını çok sever, hatta iyi ki Türkiye'de yok, yoksa deli gibi içerdim, acayip güzel bir sigara derdi. sonra Türkiye'ye geldi, eşim hemen aldı bir paket, içer içmez yüzünü buruşturdu, bu ne böyle ne biçim sigara bu diye söylenip durmuştu, meğer Türkiye'deki Lucky Strike'a o kadar da özenilmemiş, aslına uygun üretilmemiş buradaki imal yerlerinde

acaba Ankara'da dediğin o yer Panora mı ki? çünkü Panora'da benim gittiğim bir yer var, her ay sırf oradan alışveriş yapmak için gidiyoruz Panora'ya. yurt dışındaki bazı ürünleri satıyor başka yerde satılmayan. ama çok pahalı. normalinin üç katı fiyata satıyorlar Türkiye'de olan satılan ürünlerden de vardı hatta, ama hiç merak edip de sormamıştım. belki de senin dediğin yerdir burası ve o her yerde olan ürünleri pahalı satmasının nedeni orjinal olmasıdır şimdi çözdüm olayı

Kesinlikle kotex. Geniş ince taşırmaz yürürken ses çıkarmaz . Kolay kolay popoya yapışmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…