Anket Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

Tercih Ettiğiniz Hijyenik Ped Markası ?

• Ankete Katılan
    622
bu zamana kadar hep orkid kullanıyordum, geçenlerde marketten orkid alırken kotexin küçük paketinden alıp deneyeyim dedim, çok beğendim! kaşıntı yapmıyor, rahatsız his vermiyor, yok gibi. deneyin derim.

kotex kullanıyorum, onca yıl nasıl orkid kullandım hayret ederim kendime..

kotex yürürken hoşurdamıyor ayrıca kesinlikle tahriş etmiyor, en yoğun spor sonrası bile cildin rahat ve temiz oluyor.

Orkid kullanıyordum ama üzerindeki çok özellikleri sayesinde kanserojen olduğunu duydum bıraktım .. Kotex ile Evy Lady arasında kaldım :) Şuan Molped 'i deniyorum bakalım nasıl olcak sonuc :)

Hijyen çok önemli..

kotex kullanıyorum ben. pamuksu oluşundan dolayı. benim genital bölgem çok hassas. orkid ve diğerlerini kullandığım zaman saatbaşı değiştirmem gerekiyo. kotex pamuklu olduğundan 3 saate kadar gidiyo. geceleri sıkıntılı oluyo ama mecbur kalkıyorum. bu şekilde yapmazsam diğer reglime kadar acı çekiyorum. şimdilik en iyisi kotex benim için :)

Evy Lady yıllardır kullandığım ve vazgeçmeyeceğim tek marka...........orkid'in comfort serisi fena değil ama diğerleri çok kötü............ molped kesinlikle çok naylonsu.....

Son düzenleme:
kotex bitti orkide başladım. bence en güvenilir orkid. onu kullandığımda içim çok rahat ama çok haşır huşur ediyor. kotex in yumuşak pamuklu dokusu iyi. ama şekli çok çabuk bozuluyor gibi.

Kotex ve orkid. Orkidin çiçek kokulusu. Kotexin normali.
Uzunlar çok kötü. Totoma kadar gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…