Arkadaşlar merhaba,
Bu konu hakkında fikirlerinizi duymak istiyorum:
Öncelikle yaşadığımız binanın yapı şekli hiç hoşuma gitmiyor, maalesef evlenmeden önce daireyi tutarken bunu göz önünde bulundurmadık...binanın iki girişi var, birisi ön, diğeri arka taraftan ve yatak odaların duvarları (evet maalesef) bitişik
her gün bu binanın mütaitini Allah'a havale ediyorum ve en kısa zamanda başka yere taşınabilmemiz için dua ediyorum...
Vakti zamanı, günü gündüzü gecesi belli olmadan diger taraftaki yatak odasından komşuların ilişki esnasındaki bence gereksiz yere abartılan ve uzatılan sesler (kadın sesi) geliyor...önce anlamamıştım birisi ağlıyor veya köpek uğultusu gibi bişey sanmıştım (sırf odaya girmeniz bile duymanız için yetiyor)...sonra anlayınca çok kötü oldum...cünkü orda yaşayan komşuyu da, oğlunu da kayınvalidemden dolayı tanıyorum...
kadın kocasından boşanalı çok olmuş (hatta esra erola bile çıkmıştı) oğlu ile birlikte yaşıyor ve oğlunun kız arkadaşı var (kız arkadaşı da bir ses yarışmasına katılmıştı)...bu nedenle kadın yatak odasını oğlunla kız arkadaşına vermiş...hatta oğlu ile çok gurur duyuyor 'o tavladığı hiç bir kızı yatağa götürmeden bırakmaz' demiş...evet gerçekten çok iğrenç bir durum ve iğrenç bir aile...
şimdi ben evimde, kutsal saydığım yatak odamda elalemin zina seslerini mi duymam lazım yaaa? yani öyle böyle değil, başlayınca yarım saat boyunca bu mahrem sesler geliyor, artı sanırım yatak başlığı duvara vurduğu için tak tak diye gürültü çıkıyor bir de
bır keresinde gecenin 12sinden bire kadar sürdü, yanımda eşim yatıyor, kesinlikle onun da duyduğunu biliyom ama duymuyor gıbı yapıp horluyordu...ben uyuyamadım bir türlü, sanki ben de zinanın bir parçası oluyordumm, dayanamadım kalktım duvara terliği vurdum 'yeter artık' diye bağırdım sustular, bu yüzden eşimle bile kavga ettim, niye gece yarısı duvara vuruyormuşum, kulağımı kapayıp yatmam gerekiyormuş...ama gelin görün ki fayda etmedi hala devam ediyorlar...ayrıca duvarların ince olduğunu baştan farkedip biz gayet sessiz olmaya gayret ediyoruz...
napmalıyım ya da daha doğrusu yapabilcem bişi var mı ki?
yorumlarınız için tesekkürler