Terbiyesiz Komşu!

MaraDespina

Sen de mi Brütüs?
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
834
342
39
Arkadaşlar merhaba,

Bu konu hakkında fikirlerinizi duymak istiyorum:

Öncelikle yaşadığımız binanın yapı şekli hiç hoşuma gitmiyor, maalesef evlenmeden önce daireyi tutarken bunu göz önünde bulundurmadık...binanın iki girişi var, birisi ön, diğeri arka taraftan ve yatak odaların duvarları (evet maalesef) bitişik her gün bu binanın mütaitini Allah'a havale ediyorum ve en kısa zamanda başka yere taşınabilmemiz için dua ediyorum...

Vakti zamanı, günü gündüzü gecesi belli olmadan diger taraftaki yatak odasından komşuların ilişki esnasındaki bence gereksiz yere abartılan ve uzatılan sesler (kadın sesi) geliyor...önce anlamamıştım birisi ağlıyor veya köpek uğultusu gibi bişey sanmıştım (sırf odaya girmeniz bile duymanız için yetiyor)...sonra anlayınca çok kötü oldum...cünkü orda yaşayan komşuyu da, oğlunu da kayınvalidemden dolayı tanıyorum...

kadın kocasından boşanalı çok olmuş (hatta esra erola bile çıkmıştı) oğlu ile birlikte yaşıyor ve oğlunun kız arkadaşı var (kız arkadaşı da bir ses yarışmasına katılmıştı)...bu nedenle kadın yatak odasını oğlunla kız arkadaşına vermiş...hatta oğlu ile çok gurur duyuyor 'o tavladığı hiç bir kızı yatağa götürmeden bırakmaz' demiş...evet gerçekten çok iğrenç bir durum ve iğrenç bir aile...

şimdi ben evimde, kutsal saydığım yatak odamda elalemin zina seslerini mi duymam lazım yaaa? yani öyle böyle değil, başlayınca yarım saat boyunca bu mahrem sesler geliyor, artı sanırım yatak başlığı duvara vurduğu için tak tak diye gürültü çıkıyor bir de

bır keresinde gecenin 12sinden bire kadar sürdü, yanımda eşim yatıyor, kesinlikle onun da duyduğunu biliyom ama duymuyor gıbı yapıp horluyordu...ben uyuyamadım bir türlü, sanki ben de zinanın bir parçası oluyordumm, dayanamadım kalktım duvara terliği vurdum 'yeter artık' diye bağırdım sustular, bu yüzden eşimle bile kavga ettim, niye gece yarısı duvara vuruyormuşum, kulağımı kapayıp yatmam gerekiyormuş...ama gelin görün ki fayda etmedi hala devam ediyorlar...ayrıca duvarların ince olduğunu baştan farkedip biz gayet sessiz olmaya gayret ediyoruz...
napmalıyım ya da daha doğrusu yapabilcem bişi var mı ki?
yorumlarınız için tesekkürler

Kirada değilseniz yalıtım yaptırsanız? Çünkü şikayet etseniz dahi sonuç alamazsınız böyle bir konuda. Gidip sessiz olun akşamları diyip yüzgöz olmakta istemem ben sizin yerinizde olsam. Diğer bir çözümde yatak odasının yerini değiştirmek olabilir belki.

Allahım nasıl insanlar var böle ya( demek annesi de oğluyla gururlanıyor, kızları yatağa atıyor diye( yatağa atmasına karışmazsın ama annesiyle kibarca konuşup en azından seslerini duymak istemediği belirt , bu nasıl bir ahlaksızlıktır böle

Son düzenleme:
valla cnm ne diyecwgimi bilemedim.oncelikle Allah sabir versin.bencede sizin icin en hayirlisi biran once ordan tasinmak olacaktir bence.cunku bunun bi caresi yok,binayi yikip tekrar yapacak degilsiniz.insanlardada edep kalmayica yapacak bisi yok.

ses normal bir ses hani günlük gürültü değil ki gidip sürekli şikayet edesiniz:26:ayrıca karşı taraf sözden anlasa siz terlikle duvara vurduktan sonra daha dikkatli olurdu.bence bu insanlara ne deseniz sizi anlamazlar.eğer ev sahibi değilseniz taşının bence hiç uğraşmayın

canım benim allah yardımcın olsun.gerçekten iğrrenç bişey.yöneticiniz vardır mutlaka ggit yanına deki yan daireden sesler filan geliyo de ama açık açık söyleme o da zaten gidip konuşur.gerekirse imzaa bile toplayıp attırabilirsiniz.

kimse bu terbiyesizliği çekmek zorunda değil
pis insanlar
sinir oldum yaaa
canım uygun bir ev bulunca arkanıza bakmadan kaçın

daha neleri görüp duyacağız acaba...
''oğlum tanıştığı hiç bir kızı yatağı götürmeden bırakmaz'' diyen ve odasını onlara açan bir anne(!)
ve akabinde,bunu hiç yadırgamayan bir genç kız ve erkek.
Allah sonumuzu hayretsin.
konu sahibi arkadaşım ben senin yerinde olsam kiracıysam taşınırdım muhtemelen yok taşınacak durumumuz yok derseniz yönetime şikayet edin derim.

Son düzenleme:
Ya evinizi taşıyacaksınız, ya yatak odanızı ya da sesi kesen kulaklıklardan alacaksınız, yapacak birşey yok.

Üstelik kim ne şekilde ilişkiye giriyor düşünmeyin kafanızda. Zina mıdır, helal midir bunlarla boşuna kalbinizi yoruyorsunuz, boşuna üzülüyorsunuz.

Son düzenleme:

çok iğrenç bi durum. bende evlenmeden önce kaldığım evde yeni evlenen çiftin seslerine her gece şahit olmuştum. malesef yapacak bişey yok.
ben yastığı kafama bastırıp uyumaya çalışmıştım. Sizin durum biraz daha ileri sanırım. Bence taşınma ihtimaliniz varsa taşının. yoksa uygun bir dille çocuğun annesini uyarın..

ayy inanmıyorum çok kötü bişey ya annesinden de mi utanmıyo
taşınma sebebi resmen

Sen onlarin yuzune soylemeye utaniyorsun onlar anirirken utanmiyor!!!

Hic utanma canim acik acik soyle ben sizin anirmalarinizi dinlemek istemiyorum edebinizi takilin de.

utanma... Yuzsuzlugun bu kadarina pes!

Ben komşu kadına takıldım, oğluyla nasıl böbürleniyor
Tövbe yarabbim ya..
Bence de eğer kiradaysanız taşının canım, ev sizin ise arkadaşın dediği gibi yalıtım filan yaptırın ve ya odayı taşıyın..
Gerçekten kötü bir durum..

mesele de burda zaten: o taraftaki dairelerın yöneticisi onlar, yani annesi ayrıca oğluna laf dedirtmez, şikayet edemem...
ben terlikle vurdum diye gidip annesine anlatmış ve öcünü alırcasına 'onların sesleri beni rahatsız ediyor' demiş, cünkü annesi gelmiş kayınvalideme 'seninkilerin sesleri oğlumu rahatsız ediyor demiş!'...Allahtan bu olaydan kayınvalideme önceden bahsetmiştim, o da annesine cevabı yapıştırmış: SENİN OĞLUNUN VE KIZ ARKADAŞININ SESLERİ DE BİZİMKİLERİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR DEMİŞ!' ağzına sağlık anne dedim gülüştük...

kiradayız, taşınmadan önce araba düşünüyoruz, daha önemli şimdilik, ayrıca diğer odalarımız mobilyalar için çok küçük, artık geceleri olursa başka odaya gitcem yatmak için napim

aaa ses için keyfini bozup niye başka odaya gidesinki ,her ses duyduğunda duvara vur şiddetli bi şekilde onlar rahatsız olsun, hem ateşleride sönmüş olur rahatsız olunca, bide hergünmü böyle sesler duyuyosun

tamam oseslerı duymak cok ıgrenc bende otelde vs yasadım.allahtan ewımde duyulmuyor yatakodaları bıtısık olmasına ragmen

ama söylede bır sey var. ne yapsınlar agızlarınımı kapatsınlar. hepımız kadınız ve doruk noktasında ıllakı ses oluyor fazlasıyla hemde. bısı yapamazsınkı

ben burda o anneye takıldım yaa çok iyi bir marifetmiş çıktığı kızı yatağa atmak bide gurur duyuor acaba onun kızı yokmu o kıznda bir ailesi var dır kimbilir onlara ne yalanlar söyleyip geliyor o eve . benimde iki oğlum var asla böyle birşeye izin vermem tabiii dışarıda ne yapıyorlar bilemeyiz ama en azından evimde böyle bir şeye göz yummamm sizinde taşınmaktan başka şansınız yok gibi görünüyor.

bazen iki gün üstüste, bazen iki günde bir, bazen haftada bir, bazen sabah, bazen gece, bazen ögleden sonra, yani belli olmuyor tabi bir de duymadıklarım vardır ve evde olmadığım anlar...

biliyorum insani bir ihtiyaç olduğunu ama gerçekten daha sessiz olabilirler, eğer sesler daha az gelse birşey demem zaten...

benim endişem biraz da eşimin bunları duymasını istemiyorum...bir erkek böyle seslere karşı kayıtsız kalabilir mi? böyle sesleri telden dinlemek için bir çok para ödeyen erkekler var ne de olsa bunları da düşünmüyorum değil yani...

Ben de ust komsumdan ayni konuda muzdaribim fakat seninkiler asmis olayi:))
Bide kadin programa katildi demissin ya kimdi merak ettim yaa pek izlerim de o programi:))
bu arafa tek cozum yatak odanizi degistimek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…