- 12 Nisan 2012
- 87
- 5
-
- Konu Sahibi MaraDespina
kız naptınız milletin aile saadetinin içine ettiniz yaEveeeeeet... Bu konunun ismi "AZGIN KOMŞULAR" olmalıydı...
Ve Azgın Komşular benim ilgi alanıma giriyor :)
Hemen hikayemi anlatmaya başlayayım. Annemin üst komşuları , iki eş iri yarı tombişler ...
Ve bir de kalkıp karyola almışlar ya, yeni evlilerdi.
Bizimkiler sevişirken havalanıyordu sanırım, çünkü yatağın "tak tak tak" sesi çok fenaydı.
Saat aralıkları da 12-1, 1-1.30 ... Yarım saat sürüyo. Kadının sesini, duyuyorduk. Ama adamın o iğrenç sesi çok kötüydü. Nefret ediyordum kendimden.
Annem sopayla vurdu dinlemediler, bağırdı dinlemediler . En sonunda kapılarına not yazıp yapıştırdı, dinlemediler.
Benim annem fenadır. Bir gün eve girerken adam, kendi evine üst kata çıkıyormuş annem de bir güzel , "pardon, kapınıza yazı astım, bağırdım çağırdım anlamadınız, daha napmam gerekiyor ,yatak odanızda sessiz olmanız için? Benim 21 yaşında genç kızım var, daha devam ederseniz polis çağıracağım" demiş.
Adam şaşırmış kalmış resmenO günden sonra bir daha duymadık. Şimdi de kavga sesleri geliyor
abimin eve kız attığını öğrendiğinde annem bi dayak atmıştı ona terlikle...üffff
abimde 26-27 yaşlarındaydı, evde kimse yokken sevgilisinhehei getirmişti.
hehe yazık olmuş abine