Terbiyesiz Komşu!

daha bugün ablam aynı konudan muzdarip bir şekilde apartmandakilerle konuşuyordu.. Onunda dairesinin altında bildiğiniz zina yapılıyor. Bir adam 2 kadın çalıştırıyormuş sanırım. Günün belli saatleri gündüz gece fark etmeden eve erkek alıp birlikte oluyorlarmış.. Geceleri tabi ses te olmadığı için bambaşka ses geliyormuş. daha yüksek. bir kişiyle 1 kere değil ki. her 3 saatte bir başka başka kişilerle.. bir de bunlar evli değil siz düşünün rezilliği.. uygun olmayan şeyler yapıldığında kızlar bas bass bağırıyorlarmış.. yazık yaa.. günah.. hiç mi utanmıyorlar.. Kayıtsız kalma, onlar apartmanca toplanıp buna çare arıyorlar. sesini çıkarmazsan daha fazlası olabilir. Bence tabi..

komşularınız meşhur insanlarmış o yarışma senin bu yarışma benim:KK1:olay anne de bitiyor zaten,oğluna terbiye verememiş ve saygı diye birşeyin varlığından haberdar değiller!! yakın bir arkadaşım da aynı sorunu yaşadı 1 yıl falan.onlarında üst komşuları aynı şeyi yapıyordu ve en son komşu kadın hamile kaldı da kurtuldular..yalnız yaşanan bu terbiyesizliği her ne kadar onaylamasam da sürekli zina diye nitelendirmeniz doğru değil.kiracısın zaten bence taşının o evden.

daha bugün ablam aynı konudan muzdarip bir şekilde apartmandakilerle konuşuyordu.. Onunda dairesinin altında bildiğiniz zina yapılıyor. Bir adam 2 kadın çalıştırıyormuş sanırım. Günün belli saatleri gündüz gece fark etmeden eve erkek alıp birlikte oluyorlarmış.. Geceleri tabi ses te olmadığı için bambaşka ses geliyormuş. daha yüksek. bir kişiyle 1 kere değil ki. her 3 saatte bir başka başka kişilerle.. bir de bunlar evli değil siz düşünün rezilliği.. uygun olmayan şeyler yapıldığında kızlar bas bass bağırıyorlarmış.. yazık yaa.. günah.. hiç mi utanmıyorlar.. Kayıtsız kalma, onlar apartmanca toplanıp buna çare arıyorlar. sesini çıkarmazsan daha fazlası olabilir. Bence tabi..

bi ara bende bıkmıştım bu inleme sesini duymaktan.bi gün eşimle yatıyoruz bi inleme sesi.eşim bak kadının sesi nasıl geliyo dedi benim sinir tepeme çıktı tabi.ya o kadın sesi diil cocuk ağlıyo diye cevirdim.yine bir gün eşim dişini fıcalıodu bende yatak odasındayım tabi yine inleme sesleri.sinirim tavan yaptı valla.öksürdüm falan sustular.ya bi de komşularla da bi samimiyetim yok ki tanısam da söylesem hani.kimseyi de tanımıyorum.düşündüm ne yapsam diye sonra aklıma geldi bi yazı yazayım apartmanın girişine asayım diye :KK52:

sayın apartman sakinleri, biliyosunuz ki odalarımızda ki duvarlar çok ince olduğu için en ufak ses dahi net bi şekilde diğer komşulara duyulmaktadır.o nedenle biraz daha dikkatli olalım.özellikle geceleyin çıkardığınız seslere dikkat edin,malum sessizlikten dolayı herşey cok net duyulmakta.bilginize...

diye yazdım gittim apartman girişine astım.gün boyunca asılı durdu o orda.tabi eşim geleceği sıra kaldırdım yazıyı çünkü benim yazımı tanır eşim :128: sonra kızabilir :KK33:

ne mi oldu daha da hiç inleme sesi duymadım :KK9: :KK9:

Eveeeeeet... Bu konunun ismi "AZGIN KOMŞULAR" olmalıydı...

Ve Azgın Komşular benim ilgi alanıma giriyor :)

Hemen hikayemi anlatmaya başlayayım. Annemin üst komşuları , iki eş iri yarı tombişler ...

Ve bir de kalkıp karyola almışlar ya, yeni evlilerdi.

Bizimkiler sevişirken havalanıyordu sanırım, çünkü yatağın "tak tak tak" sesi çok fenaydı.

Saat aralıkları da 12-1, 1-1.30 ... Yarım saat sürüyo. Kadının sesini, duyuyorduk. Ama adamın o iğrenç sesi çok kötüydü. Nefret ediyordum kendimden.

Annem sopayla vurdu dinlemediler, bağırdı dinlemediler . En sonunda kapılarına not yazıp yapıştırdı, dinlemediler.

Benim annem fenadır. Bir gün eve girerken adam, kendi evine üst kata çıkıyormuş annem de bir güzel , "pardon, kapınıza yazı astım, bağırdım çağırdım anlamadınız, daha napmam gerekiyor ,yatak odanızda sessiz olmanız için? Benim 21 yaşında genç kızım var, daha devam ederseniz polis çağıracağım" demiş.

Adam şaşırmış kalmış resmen :KK1: O günden sonra bir daha duymadık. Şimdi de kavga sesleri geliyor :KK8:

Eveeeeeet... Bu konunun ismi "AZGIN KOMŞULAR" olmalıydı...

Ve Azgın Komşular benim ilgi alanıma giriyor :)

Hemen hikayemi anlatmaya başlayayım. Annemin üst komşuları , iki eş iri yarı tombişler ...

Ve bir de kalkıp karyola almışlar ya, yeni evlilerdi.

Bizimkiler sevişirken havalanıyordu sanırım, çünkü yatağın "tak tak tak" sesi çok fenaydı.

Saat aralıkları da 12-1, 1-1.30 ... Yarım saat sürüyo. Kadının sesini, duyuyorduk. Ama adamın o iğrenç sesi çok kötüydü. Nefret ediyordum kendimden.

Annem sopayla vurdu dinlemediler, bağırdı dinlemediler . En sonunda kapılarına not yazıp yapıştırdı, dinlemediler.

Benim annem fenadır. Bir gün eve girerken adam, kendi evine üst kata çıkıyormuş annem de bir güzel , "pardon, kapınıza yazı astım, bağırdım çağırdım anlamadınız, daha napmam gerekiyor ,yatak odanızda sessiz olmanız için? Benim 21 yaşında genç kızım var, daha devam ederseniz polis çağıracağım" demiş.

Adam şaşırmış kalmış resmen :KK1: O günden sonra bir daha duymadık. Şimdi de kavga sesleri geliyor :KK8:
kız naptınız milletin aile saadetinin içine ettiniz ya:KK52::KK52::KK52:

Yapabileceğin en iyi şey o evden biran önce ayrılmak bence,onlar gitse baskası gelicek baskasının onlardan daha iyi olucağı ne malum,ayrıca yatak odalarının bitişik olması çok kötü ve saçma yani

abimin eve kız attığını öğrendiğinde annem bi dayak atmıştı ona terlikle...üffff
abimde 26-27 yaşlarındaydı, evde kimse yokken sevgilisini getirmişti.

Son düzenleme:
ne aıleler var yaa (!) terbıyesız kadın bı'de ogluyla gurur mu duyuyor !

kullandıgı cumlede kı ıgrenclıge hele hıc deyınmıyorum :KK20:

konu sahıbı ; sızın yapabılecegınız en fazla yatak odanızı degıstmek olur

Allah sabır versın sıze

Ankara havalari var cok acayip sarki sozu olan,onlar boyle ses cikarmaya basladimi bas Ankarali Namik fln bak bakalim bir daha yapiyolarmi:KK70:DD

eski apartmanimda yasadik ayni sorunu tam 4 sene
ust komsum ve her ay degisen kiz arkadaslari sagolsun sadece bizi degil yatiya gelen tum misafirlerimede naklen yayin yapiyorlardi
onlarin yatak odasi benim misafir odamin uzeriydi
ay kayinvalidemden tutunda yatili gelen bir cok arkadasimiz duyduklarini soylemislerdi o sesleri
hele kayinvalidem bi keresinde yatsi namazini kiliyormus, sinirden namaza salonda devam ettim demisti
bi kac sefer bende sopayla vurmustum tavana ama dahada yukselttiler sesi ..
demistim fransiz degilmi edep haya yok diye ama demekki turkiyedede gayet rahat insanlar var

bu konuda yalnız olmadığımı bilmek bile iyi hissettirdi, bu konuyu benim gibi hoş bulmayan ve kısmen yaşayan bir çok bayan varmış meğer...

neyse şimdilik duruma göre hareket edecem, duyduğumda ve gerçekten rahatsız olduğumda odada gürültü vs. yapcam...

ilk taşınma fırsatı doğunca da taşıncam

tşkler arkadaşlar...

bizimde evler aynı şekilde. ben şanslıyım yanda nine dede var. üst katımdakiler yaşadı onu karşı dairedeki evli çift çok ses yapmış öksürdük anlamadılar duvara vurduk gene anlamadılar en sonunda bğırdık demişti komş. gene devam edince yazık onlarda oturma odasında yatar olmuşlardı bereket o ses çıkartan çift taşındıda rahat ettiler. birde şu 3. katımızdakiler gitseydi iyi olacakta çcuklar evin içinde ip atlıyorlar. apartmanda yaşama kurallarını bilmeyen cahil kişiler yapacak bişey yok. yada annesine şikayet ediceksiniz çare yok.

bikeresinde bizim apartmanda da böyle bisey yasandi. kadin öyle dehset bagirmis ki ablam biri dayak yiyiyor galiba diye gecenin vakti disari firlamis, merdivenlerden yukari cikmis. sonradan jetonu düsmüs bizimkinin :KK37: tabi ben uyuyordum o arada dünyadan haberim yok :KK70:

Son düzenleme:
X