Terbiyesiz Komşu!

aynı sorunu bnde yaşıyorum, yatak odaları aynen sende ki gibi bizde de bitişik, kadın sadece ses çıkarsa gıkımı çıkarmayacaktım bide çok edepsiz konuşmalar geçiyor aralarında onlarıda sanki yanlarındaymış gibi duyuyorum. hele yeni taşındıklarında kadın bir bağırmıştı ki benm jeton ilk başta düşmedi polisi arayacaktım yan dairede kadın cinayeti işleniyor yetişin diye sora bi inleme daha geldi tam arayacakken o zaman düştü jeton, artık tahammül edilmeyecek seviyeye gelince gittim biraz sessiz olmanız mümkün değil mi dedim valla elimde değil kontrol edemiyorum kendimi dedi bari o konuşmaları yapmayın dedim onu da kontrol edemiyoruz dedi bide üstüne sizin seslerinizde bize geliyor demez mi utançtan kıpkırmızı oldum hemen eve attım kendimi bsey demeden. keşke gitmeseydim konuşmaya da sizinde sesiniz bize geliyo lafını duymasaydım kocasını gördüm bi kere evden çıkarken utancımdan yerin dibine girdim o kadar ses olduğuna ihtimal vermiyorum buyuk ihtimalle bana missilleme yaptı ama. o kadının yüzünden artık ağzımı yastığa gömüyorum.

Nereye gidiyorsun böyle dünya? :KK53:
Terbiyesizlikler diiz boyuu..
:KK14:
Bir tarafta oglunu gururla anlatan bir anne, bir tarafta iki genc?
Nedir yahu bu? Hadi onların kanı bozuk, peki ya o kız?
Ben hic inanmazdım öyle kızların olabilecegine, hep erkeklerin uydurmasıdır, öyle kolay mı falan derdim?
Ama bazıları icin baya kolaymıs demek ki..
Daha neler duyacagız bakalım..
:KK24:

kadın ya de erkek,bir insanın ne olursa olsun sevişirken(kusura bakmayın ne yazacağımı bilemedim)sesinin ne kadar çıktığını farketmemesi imkansız.kontrol edememesi de öyle bence.ne yani herkes en mükemmel seksi mi yaşıyor.bence abartıyor numara yapıyor bu kadınlar.hadi belki erkekler gerçekten bencil olabilir faretmez ya da umursamaz.ama kadın öylemi?belki eşini memnun etmek için o kadar ses çıkarır numaradan.
çok ayıp yaa.düşünsene merdivende asansörde komşunla yüzyüze geliyorsun.ayy bi de karşı cinsse eğer.valla benim aklıma o andaki hali gelirdi.töbeeeeeeeeeeeee bizi de günaha sokuyorlar.üst kattakini duymuştum bi kere.kavgalıyız da.iğyykk midem kalkmıştı.ayıp ayıp.:KK47:

aynı sorunu bnde yaşıyorum, yatak odaları aynen sende ki gibi bizde de bitişik, kadın sadece ses çıkarsa gıkımı çıkarmayacaktım bide çok edepsiz konuşmalar geçiyor aralarında onlarıda sanki yanlarındaymış gibi duyuyorum. hele yeni taşındıklarında kadın bir bağırmıştı ki benm jeton ilk başta düşmedi polisi arayacaktım yan dairede kadın cinayeti işleniyor yetişin diye sora bi inleme daha geldi tam arayacakken o zaman düştü jeton, artık tahammül edilmeyecek seviyeye gelince gittim biraz sessiz olmanız mümkün değil mi dedim valla elimde değil kontrol edemiyorum kendimi dedi bari o konuşmaları yapmayın dedim onu da kontrol edemiyoruz dedi bide üstüne sizin seslerinizde bize geliyor demez mi utançtan kıpkırmızı oldum hemen eve attım kendimi bsey demeden. keşke gitmeseydim konuşmaya da sizinde sesiniz bize geliyo lafını duymasaydım kocasını gördüm bi kere evden çıkarken utancımdan yerin dibine girdim o kadar ses olduğuna ihtimal vermiyorum buyuk ihtimalle bana missilleme yaptı ama. o kadının yüzünden artık ağzımı yastığa gömüyorum.

bence de misilleme yapmıştır, konuyu uzatmayasın diye..

kızlar ben de böyle bir durumu eşimle otelde iken yaşadık..gerçekten insan bi garip oluyor..
hele ki evde, kendi komşun olunca düşünemiyorum bile..

ben diyodum bu programlara katılanların %90ı normal değil diye..canlı örneğini okudum az önce..
ne kadar ayıp, terbiyesiz bir düşüncedir o öyle.. oğlum kızı yatağa atmadan bırakmaz.. öyle tiksiniyorum ki bu tarz kadınlardan.. gören de oğlunun çok iyi bir şey yaptığını zanneder bu övünmeye..ahlaksızlık diz boyu..

ne diyeceğimi bilemedim valla, kadın yöneticiymiş..
ya çekeceksin bu durumu, ya taşınacaksın ya da sesleri duyduğun an sürekli vuracaksın sopayla falan..
milletin ar damarı çatlamış..

aynı sorun bizdede var komşumuzun (bunu utanarak sylüyorum ama)şap şap diye seslerini duyuyorum inlemeleri geçtim çoktan insanlar bu kadarmı vurdum duymaz oldu mahremiyetlerini bile doğru düzgün gizliyemiyolar ben bunlar duyunca kendimden utanıyorum ama onlarda utanma diye bişey yok:KK17:

mrb cnm biz de balayında böyle iğrenç bir durumla karşılaşmıştık yataklar dipdibeydi ve yan odada tam bir yaratık diyebileceğim ve hayasızca çığlıklar atan utanmaz bir RUS çift vardı bide BALAYIMIZDI ya....psikolojimi bozmuşlardı resmen utanmaz arlanmazlar.

çok çok afedersiniz öyle pislik herifti ki olayın bitmesine yakın gökgürlemesine yakın bağırıyordu ordan anlıyoduk tamam bitti diye....

Allah ıslah etsin böyle pislik insanları ne diyeyim İnsAllah siz de bir an önce kurtulursunuz...

Canım esinle sen iki sahitsiniz islamda 4şahit olmadan bişey yapamazsınız malesef. Bi yerde soylesen iftira yerine geçer Allah korusun zaten onu yapan inkar eder biz onlardan sikayetciyiz diye iftira atar aman dikkat et Allah korusun. Yorumları okumadım ılla ki diyen olmustur ama odanın değiştir yani yatak odasını tasi olmaz mi başka o da var mi

mrb cnm biz de balayında böyle iğrenç bir durumla karşılaşmıştık yataklar dipdibeydi ve yan odada tam bir yaratık diyebileceğim ve hayasızca çığlıklar atan utanmaz bir RUS çift vardı bide BALAYIMIZDI ya....psikolojimi bozmuşlardı resmen utanmaz arlanmazlar.

çok çok afedersiniz öyle pislik herifti ki olayın bitmesine yakın gökgürlemesine yakın bağırıyordu ordan anlıyoduk tamam bitti diye....

Allah ıslah etsin böyle pislik insanları ne diyeyim İnsAllah siz de bir an önce kurtulursunuz...

Ay arkadasim cok komik anlatmissin kizma nolur.... ben olsam gulmekten yerlere yatardikm gok gurlemeli adam:KK70:DDD Eminim onlar benden rahatsiz olurlardi:KK70:DD:KK52::KK52::KK52::KK52:

Gökgürlemesi sesi benzetmesine bende çok güldüm ya:)) herkes kontrol edebilir kendini yani kontrol edemiyorlarsa ya zıkkımlanmışlardır yada uçuran bişeyler içmişlerdir normal aileler haddini bilir ya çok ayıp yüz kızartıcı...şu anneyede çok kızdım yazık oğluda kendide biri kaşar diğeride böyle arsız yaşar kusura bakmayın :KK17:

X