- Konu Sahibi MaraDespina
aynı sorunu bnde yaşıyorum, yatak odaları aynen sende ki gibi bizde de bitişik, kadın sadece ses çıkarsa gıkımı çıkarmayacaktım bide çok edepsiz konuşmalar geçiyor aralarında onlarıda sanki yanlarındaymış gibi duyuyorum. hele yeni taşındıklarında kadın bir bağırmıştı ki benm jeton ilk başta düşmedi polisi arayacaktım yan dairede kadın cinayeti işleniyor yetişin diye sora bi inleme daha geldi tam arayacakken o zaman düştü jeton, artık tahammül edilmeyecek seviyeye gelince gittim biraz sessiz olmanız mümkün değil mi dedim valla elimde değil kontrol edemiyorum kendimi dedi bari o konuşmaları yapmayın dedim onu da kontrol edemiyoruz dedi bide üstüne sizin seslerinizde bize geliyor demez mi utançtan kıpkırmızı oldum hemen eve attım kendimi bsey demeden. keşke gitmeseydim konuşmaya da sizinde sesiniz bize geliyo lafını duymasaydım kocasını gördüm bi kere evden çıkarken utancımdan yerin dibine girdim o kadar ses olduğuna ihtimal vermiyorum buyuk ihtimalle bana missilleme yaptı ama. o kadının yüzünden artık ağzımı yastığa gömüyorum.