Terbiyesiz koca

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.924
5.124
Ne desem bilmiyorum cok ama cok kirgin bir o kadarda kizginim..
Esimle tartistim (suan cok hassas zamandayim cok sinirliyim) ona sert ciktim beni cileden cikaran bir davranislari var.suan ikimizde ozel bir sebepten zorlu surecteyiz..Bana
g.zekali dedi bende ona bu ve buna benzer laflar ettim..Asil sorun bu degil..
bana 'kimin g
zekali oldugu belli benim meslegim var ama senin yok' dedi.. oyle zoruma gittiki cok uzuldum..Bende calisiuorum uni.mezunuyum illa 657 ye tabii mi olmak gerek..
cok kirildim ve eve gelince seninle goruscez diyip telefonu kapattim
eve gelince ne yapmaliuyim?

Öncelikle eşinizle birbirinize kullandığınız dili değiştirerek başlayabilirsiniz.
Sinir anında söylenen sözler can acıtmak içindir. Eşiniz de canınızı acıtmak istemiş eğer memur olmaya çalışıp olamadıysanız yumuşak karnınızdan vurmak istemiş. Neden telde kavga ediyosunuz?

Tartışmanız parasal bi konuda mıydı? Pek çok zaman erkekler parasal konuları gurur meselesi ediyor babamdan biliyorum belki bu sebeple saldırmıştır?? İnsanların sinirli olduklarında söylediklerini kulakları duymuyor bazen eve belki de pişman döner. Madem zor zamanlar atlatıyorsunuz kavgayı daha da artıracak sözler sarfetmeyin.. Çok kırıldığınızı belirtin.

aynen oyle ve ayrıca bence uzatmayın sıze zarar vermekten ılıskınızı sarsmakdan baska ıse yaramaz
kırıldıgınızı bılsın ama uzatmayın gerek yok cunku tartısmanın kavganın sonu yok
ıkınızde hassas donemınızdeydımıssınız ondan kaynaklanıyor zamana bırakınaraya sogukluk sokmayın derım

Bence abartmadan biraz surat yapmalısınız. Hatasini anlaşılan devlet memuruyum eşim ise özel sektörde. Sadece devlet memuru olunca mi meslek sahibi olunuyor. Esin densizlik etmiş işte

başlığa bak :) alemsin

madem öyle hazırla beni kpss ye, de

hele bende memurum neyin cakasını satayım diye gittim bir aynada baktım kendime ıh vallahi bulamadım

Doğru tabi sadece devlet memurları meslek sahibi bu ülke de

Bende devlet memuruyum ama bence mevkii sahibi olmak bu değil ki
multi milyarder insanlar varken memur neci allasen yaaa :)

Bir tane daha 'Terbiyesiz koca' başlıklı konunuz var, orada da başka bir sorunu yazmışşınız ama genel olarak bağlı bir ilişkiniz olduğunu sanmıyorum. Ayrıca öğretmen ve çalışan birinin bu lafa alınmasına şaşırdım.

Sizi daha cok sinir etmek icin yapmış besbelli çünkü isi hakarete tasimissiniz sonrasi direk kufurdur zaten, o toleransi vermemek icin sizde kendinize hakim olmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…