Terbiyesiz koca

Ne desem bilmiyorum cok ama cok kirgin bir o kadarda kizginim..
Esimle tartistim (suan cok hassas zamandayim cok sinirliyim) ona sert ciktim beni cileden cikaran bir davranislari var.suan ikimizde ozel bir sebepten zorlu surecteyiz..Bana
g.zekali dedi bende ona bu ve buna benzer laflar ettim..Asil sorun bu degil..
bana 'kimin g
zekali oldugu belli benim meslegim var ama senin yok' dedi.. oyle zoruma gittiki cok uzuldum..Bende calisiuorum uni.mezunuyum illa 657 ye tabii mi olmak gerek..
cok kirildim ve eve gelince seninle goruscez diyip telefonu kapattim
eve gelince ne yapmaliuyim?
İşle meslek aynı şey değil ki. Diplomasında 657ye tabi devlet memuru mu yazıyor kocanın? Eşim bana bunu söyleyecek, neler olur hayal dahi edemiyorum yani. Sonuçta siz onunla evlenmek yerine evde oturup kpssye de çalışabilirdiniz. Zekalıymışmış... Terbiyesiz adam...

Yaaaa çok sacma benım kocamda memur ben unıyı bıtıremedım bile hadsız hadsız konuşmasın çalşmıyosun diye beynın mi yok hiç okumamış insanlar bile nerelere geliyor trıp at bence kendını savun ki birdaha kırılacagını dusunmeden konuşamasın

kavganın uzamaması için tavır sergileme.
sonrasında nasılsa burnundan getirirsin.

Cnm esinin meslegini biliyorum :) 657 ye tabisin ama isiyle övünecek son memur sensin de:)hatta Az daha zeki olsaydinda normal memurlar gibi olsaydin onlar gibi duzenli calisabilecegin bi isin olsaydi de...
Bide bir dger konu sende adama az cektirmedin hani :))seninkilerin yaninda bu tarz seyler devede kulak misali:))

Tesekkur ederim fikirleriniz icin..Ama cok zor bi surecteyiz..Bende ona memursan benim parami alma ben ozelde calisiuorum dedim..(dersanede)
Oda yemin etti..Cok mutsuzum
Hiç de mutsuz olmayın bence bu cevabınız çok yetinde olmuş benim aklıma gelmezdi öle ya doğru madem koskoca memur esinin çalıştığını almadın hem kendine hem evine eşine yetsin koskoca memur (!)
Ben şunu merak ediyorum siz memur olma isteğiniz var mıydı
Var olup da üzüldüğümüzü bile bile ordan vurduysa çok Ayıp
Kötü olması gereken kişi o

Ben mesela kaç sene çalıştım olmadı ve çok üzüldüm eşim bunu bile bile beni böle vursa çok zoruma gider

Ne desem bilmiyorum cok ama cok kirgin bir o kadarda kizginim..
Esimle tartistim (suan cok hassas zamandayim cok sinirliyim) ona sert ciktim beni cileden cikaran bir davranislari var.suan ikimizde ozel bir sebepten zorlu surecteyiz..Bana
g.zekali dedi bende ona bu ve buna benzer laflar ettim..Asil sorun bu degil..
bana 'kimin g
zekali oldugu belli benim meslegim var ama senin yok' dedi.. oyle zoruma gittiki cok uzuldum..Bende calisiuorum uni.mezunuyum illa 657 ye tabii mi olmak gerek..
cok kirildim ve eve gelince seninle goruscez diyip telefonu kapattim
eve gelince ne yapmaliuyim?
Bence asıl sorun bu.Sebeb ne olursa olsun birbirinze gerizekalı ve türevlerinde hakaret etmeniz.

Hiç de mutsuz olmayın bence bu cevabınız çok yetinde olmuş benim aklıma gelmezdi öle ya doğru madem koskoca memur esinin çalıştığını almadın hem kendine hem evine eşine yetsin koskoca memur (!)

ben kpss ye calismadim cnku umudum yoktu ama ozel sirkette tam 1 yil is aradim olmadi..en son dershanede ogretmenlik oldu.Benmdezoruma ggitti bunu surekli yapiyor ben bunun asil olarak kendisini ass gormesine bagliyorum cnku 11 kardes ve koyde buyumus tek okuyan bu anneso okuma bilmiyor ailesi gercekten cahil dha gecen konu actm bana kisir gelin diolar diye..benmkiler aksine kultrlu bennonlara gore acik sacik modrrn biriyim onun icin boyle yapiyor.egomanyakBen mesela kaç sene çalıştım olmadı ve çok üzüldüm eşim bunu bile bile beni böle vursa çok zoruma gider

ben kpss ye calismadim cnku umudum yoktu ama ozel sirkette tam 1 yil is aradim olmadi..en son dershanede ogretmenlik oldu.Benmdezoruma ggitti bunu surekli yapiyor ben bunun asil olarak kendisini ass gormesine bagliyorum cnku 11 kardes ve koyde buyumus tek okuyan bu anneso okuma bilmiyor ailesi gercekten cahil dha gecen konu actm bana kisir gelin diolar diye..benmkiler aksine kultrlu bennonlara gore acik sacik modrrn biriyim onun icin boyle yapiyor.egomanyakBen mesela kaç sene çalıştım olmadı ve çok üzüldüm eşim bunu bile bile beni böle vursa çok zoruma gider

olayı farklı bir boyuta taşımak istemem ama ben de 8 kardeşim ve köyde büyüdüm annem okuma yazma bilmiyor. bunlar cahillik nedenleri değil. kişilik sorunlu de sen buna.
bi de açık saçıklık ve modernlik!!! burda da hatanız var.
evlilikte bu tür atışmalar olur. yeter ki geri dönüp sarılın öpüşün koklaşın. sinir anı neler çıkar ağzınızdan. geri dönüşü zor sözler olmasın yeter ki. bu da öyle çok kötü bi söz değil. kiiiiii eşim bana atanamadan evlenmek istemiyorum demişti 3 yıl köpek gibi çalışıp 89 la atanmış biri olarak söylüyorum.

canım en azından g.zekalı demiş yani başka ne dedi bilmiyorum ama küfür etmemiş en azından, bunada şükür. seviyosan yapacak bişey yok millet karısına s.ktiri çekiyo.

X