- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi Dilara55333
ali ağaoğlu görmesin bu konuyu kk dan selamlar ölsün mikrop memurlar diyip erol taş edasıyla güler Allah cezamı vermesinBende devlet memuruyum ama bence mevkii sahibi olmak bu değil ki
multi milyarder insanlar varken memur neci allasen yaaa :)
memur mu kocan?
Memur un havasi buysa
Adam gibi zenginler napsin? Hepimizi bocek gibi ezssin
Esin eve gelince bisey deme bence "he" de gec .
Cok ciddiyim,
Baska zaman soylersin soyleyeceklerini.
Bence öfke anında söylediği sözleri gerçek fikriymiş gibi kabul etmeyin. Gerçekte eğer g. zekalı (çok af edersiniz) olduğunuzu düşünseydi sizi eş olarak seçmezdi. Bu açıdan bakmak bence daha mantıklı gibi. Sizi çok değerli ve diğer bütün kadınlardan farklı ve de güzel bulmuş ki sizinle ömür geçirmeye karar vermiş. Bunu unutmadan ona kırıldığınızı söylemelisiniz bence. Ama hakaret etmeden çünkü ilişkilerde sorun bir kişi hata yaptığında diğeri de hata yaptığı için daha da büyüyebiliyor. Ben öfke anında verilen tepkilerden sonradan çok pişmanlık yarattığını düşünürüm ve bu nedenle de öfke anında ciddi kararlar vermemeye özen gösteririm. Her iki taraf ta sakinleştiğinde olayı ve olayda nelere üzüldüğümüzü anlatmak daha iyi olabiliyor. Umarım en iyi şekilde çözümlersiniz.
Bugun bende sabahtan beri cok kirginim ve kizginom kizlar aglamakli oluyorum gozlerim dolu dolu oluyor ama yapamiyorum .sebebine gelince anneler gunu iki kizim ve esim bana bir anneler gunun kutlu olsun demediler.heryerde ama heryerdebangir bangir bagiriliyor hediye istemiyorum asla boyle bir beklenti ic8nde oldugum icin degil sadecw bir cift soz sadece inanin.esim biraz bu tur ozel gunleri kurlama ahlaki yok saygi duyuyorum.ama taki annesini arayipta boyle seylere karsiyim ama yinede anneler gunun kutlu olsun diyene kadar.ben anne degilmiyim surat asinca ne yapiyim olum benm8 diyecem sana kizlarin desin sana demesi cok zoruma gitti.simdi hic kimseyle konusmak icimden gelmiyo hic bisey istemiyorum. Birde yine kusecek bisey buldun deyip uste cikiyor ve benim kirildigim ve uzuldugum suani gereksiz ve luzumsuz
kızlarınız kaç yaşındalar bilmiyorum ama küçüklükten bazı şeyleri aşılamak gerek.benim oğlum 5 yaşında sabah babasını uyalandırıp çiçek almaya gitmişler.d.günleri evlilik vs.bizim için önemli ilerde o da eşine yapsın diye oğluma önemini anlatıyorum.sizde karşınıza alıp anlatın belli ki eşiniz yapmıyor ama en azından çocuklarınız belki babalarını ikna ederlerBugun bende sabahtan beri cok kirginim ve kizginom kizlar aglamakli oluyorum gozlerim dolu dolu oluyor ama yapamiyorum .sebebine gelince anneler gunu iki kizim ve esim bana bir anneler gunun kutlu olsun demediler.heryerde ama heryerdebangir bangir bagiriliyor hediye istemiyorum asla boyle bir beklenti ic8nde oldugum icin degil sadecw bir cift soz sadece inanin.esim biraz bu tur ozel gunleri kurlama ahlaki yok saygi duyuyorum.ama taki annesini arayipta boyle seylere karsiyim ama yinede anneler gunun kutlu olsun diyene kadar.ben anne degilmiyim surat asinca ne yapiyim olum benm8 diyecem sana kizlarin desin sana demesi cok zoruma gitti.simdi hic kimseyle konusmak icimden gelmiyo hic bisey istemiyorum. Birde yine kusecek bisey buldun deyip uste cikiyor ve benim kirildigim ve uzuldugum suani gereksiz ve luzumsuz
ayyy kotu olmus. kizlariniz kac yasinda, kucuklerse eger bisey diyemeyiz zaten. ama esinizin yaptigi gercekten ayip. 2 tane evlat vermis anne yapmissiniz onu. neyse ya rulariniz yerine ben kutliyim :) Anneler gununuz kutlu olsun.
y gülsürdün benihele bende memurum neyin cakasını satayım diye gittim bir aynada baktım kendime ıh vallahi bulamadım
Kocana demişinde Sende az terbiyesiz degilmisin hani ablacım :)Ne desem bilmiyorum cok ama cok kirgin bir o kadarda kizginim..
Esimle tartistim (suan cok hassas zamandayim cok sinirliyim) ona sert ciktim beni cileden cikaran bir davranislari var.suan ikimizde ozel bir sebepten zorlu surecteyiz..Bana
g.zekali dedi bende ona bu ve buna benzer laflar ettim..Asil sorun bu degil..
bana 'kimin g
zekali oldugu belli benim meslegim var ama senin yok' dedi.. oyle zoruma gittiki cok uzuldum..Bende calisiuorum uni.mezunuyum illa 657 ye tabii mi olmak gerek..
cok kirildim ve eve gelince seninle goruscez diyip telefonu kapattim
eve gelince ne yapmaliuyim?