Terbiyesiz koca

Konusmazsin sadece surat yaparsin
Bu kadar havaya gerek yok dusmez kalkmaz bir Allah
Adama bak ya demek parayi harbiden bulsa ne hale gelecek yazik yazik

eşin senin memur olmamanı komplesk yapmış içinde ..
bunun arkadaşlarının eşleri memursa
böyle söylemesi kırıcı .. sarhoşken söylenen sözler ayıkken düşünülmüştür diye bir laf var çok inanırım ..
memur olunca kendini einstein sanmış yazık ona ..

Bence öfke anında söylediği sözleri gerçek fikriymiş gibi kabul etmeyin. Gerçekte eğer g. zekalı (çok af edersiniz) olduğunuzu düşünseydi sizi eş olarak seçmezdi. Bu açıdan bakmak bence daha mantıklı gibi. Sizi çok değerli ve diğer bütün kadınlardan farklı ve de güzel bulmuş ki sizinle ömür geçirmeye karar vermiş. Bunu unutmadan ona kırıldığınızı söylemelisiniz bence. Ama hakaret etmeden çünkü ilişkilerde sorun bir kişi hata yaptığında diğeri de hata yaptığı için daha da büyüyebiliyor. Ben öfke anında verilen tepkilerden sonradan çok pişmanlık yarattığını düşünürüm ve bu nedenle de öfke anında ciddi kararlar vermemeye özen gösteririm. Her iki taraf ta sakinleştiğinde olayı ve olayda nelere üzüldüğümüzü anlatmak daha iyi olabiliyor. Umarım en iyi şekilde çözümlersiniz. :KK5:

Tesekkur ederim fikirleriniz icin..Ama cok zor bi surecteyiz..Bende ona memursan benim parami alma ben ozelde calisiuorum dedim..(dersanede)
Oda yemin etti..Cok mutsuzum

memur mu kocan?
Memur un havasi buysa :KK14::KK14::KK14:

Adam gibi zenginler napsin? Hepimizi bocek gibi ezssin :KK20::KK20::KK20:

Esin eve gelince bisey deme bence "he" de gec .
Cok ciddiyim,

Baska zaman soylersin soyleyeceklerini.

Dogru soze ne denir ki katiliyorum herkes haddini bilsin hic meslegin olmasankac yazar o ne oyle cocuk gibi baak benim arabam var senin yok kiii der gibi ne sacma cocuk valla bu erkekler ya yetiskin vucutlu cocuklar resmen

Bence öfke anında söylediği sözleri gerçek fikriymiş gibi kabul etmeyin. Gerçekte eğer g. zekalı (çok af edersiniz) olduğunuzu düşünseydi sizi eş olarak seçmezdi. Bu açıdan bakmak bence daha mantıklı gibi. Sizi çok değerli ve diğer bütün kadınlardan farklı ve de güzel bulmuş ki sizinle ömür geçirmeye karar vermiş. Bunu unutmadan ona kırıldığınızı söylemelisiniz bence. Ama hakaret etmeden çünkü ilişkilerde sorun bir kişi hata yaptığında diğeri de hata yaptığı için daha da büyüyebiliyor. Ben öfke anında verilen tepkilerden sonradan çok pişmanlık yarattığını düşünürüm ve bu nedenle de öfke anında ciddi kararlar vermemeye özen gösteririm. Her iki taraf ta sakinleştiğinde olayı ve olayda nelere üzüldüğümüzü anlatmak daha iyi olabiliyor. Umarım en iyi şekilde çözümlersiniz. :KK5:

Bu arkadass ta cok dogru demis benim esim de kendinden geciyor sinirlenince desem burda herkes yok artik der ama sonra ozurler vs davranista hediyeler bilmm neler pisman oluyor ama o an canimi yakmak icin yapmadigi kalmaz sozel olarak.

Memur derken bakan falan mı bu abi, milletvekili mi nedir yani:KK48: memurlar kan ağlıyor geçinemiyor derler bide, e forsundan geçilmiyormuş ya meğer :KK48:

Bugun bende sabahtan beri cok kirginim ve kizginom kizlar aglamakli oluyorum gozlerim dolu dolu oluyor ama yapamiyorum .sebebine gelince anneler gunu iki kizim ve esim bana bir anneler gunun kutlu olsun demediler.heryerde ama heryerdebangir bangir bagiriliyor hediye istemiyorum asla boyle bir beklenti ic8nde oldugum icin degil sadecw bir cift soz sadece inanin.esim biraz bu tur ozel gunleri kurlama ahlaki yok saygi duyuyorum.ama taki annesini arayipta boyle seylere karsiyim ama yinede anneler gunun kutlu olsun diyene kadar.ben anne degilmiyim surat asinca ne yapiyim olum benm8 diyecem sana kizlarin desin sana demesi cok zoruma gitti.simdi hic kimseyle konusmak icimden gelmiyo hic bisey istemiyorum. Birde yine kusecek bisey buldun deyip uste cikiyor ve benim kirildigim ve uzuldugum suani gereksiz ve luzumsuzmu

Bugun bende sabahtan beri cok kirginim ve kizginom kizlar aglamakli oluyorum gozlerim dolu dolu oluyor ama yapamiyorum .sebebine gelince anneler gunu iki kizim ve esim bana bir anneler gunun kutlu olsun demediler.heryerde ama heryerdebangir bangir bagiriliyor hediye istemiyorum asla boyle bir beklenti ic8nde oldugum icin degil sadecw bir cift soz sadece inanin.esim biraz bu tur ozel gunleri kurlama ahlaki yok saygi duyuyorum.ama taki annesini arayipta boyle seylere karsiyim ama yinede anneler gunun kutlu olsun diyene kadar.ben anne degilmiyim surat asinca ne yapiyim olum benm8 diyecem sana kizlarin desin sana demesi cok zoruma gitti.simdi hic kimseyle konusmak icimden gelmiyo hic bisey istemiyorum. Birde yine kusecek bisey buldun deyip uste cikiyor ve benim kirildigim ve uzuldugum suani gereksiz ve luzumsuz

esiniz sizden özür dileyene kadar surat yapin konusmayin. kendinize saygi duyun ki esinizde duysun, ilkokul meznu olsaniz bile size böyle bir kelime sarf etmeye hakki yoktur. evlilik dedigin bir paylasimdir ortada sevgi ve saygi var nihayetinde.
diger yandan kusura bakmayin ama esiniz bulundugu yeri hazdememis, ki bizim milletin genel hastaligi bu, her sektörde bu var. önünde masasi olan kendini mühim sahsiyet saniyor :KK9::KK59:

Bugun bende sabahtan beri cok kirginim ve kizginom kizlar aglamakli oluyorum gozlerim dolu dolu oluyor ama yapamiyorum .sebebine gelince anneler gunu iki kizim ve esim bana bir anneler gunun kutlu olsun demediler.heryerde ama heryerdebangir bangir bagiriliyor hediye istemiyorum asla boyle bir beklenti ic8nde oldugum icin degil sadecw bir cift soz sadece inanin.esim biraz bu tur ozel gunleri kurlama ahlaki yok saygi duyuyorum.ama taki annesini arayipta boyle seylere karsiyim ama yinede anneler gunun kutlu olsun diyene kadar.ben anne degilmiyim surat asinca ne yapiyim olum benm8 diyecem sana kizlarin desin sana demesi cok zoruma gitti.simdi hic kimseyle konusmak icimden gelmiyo hic bisey istemiyorum. Birde yine kusecek bisey buldun deyip uste cikiyor ve benim kirildigim ve uzuldugum suani gereksiz ve luzumsuz

ayyy kotu olmus. kizlariniz kac yasinda, kucuklerse eger bisey diyemeyiz zaten. ama esinizin yaptigi gercekten ayip. 2 tane evlat vermis anne yapmissiniz onu. neyse ya rulariniz yerine ben kutliyim :) Anneler gununuz kutlu olsun.

kızlarınız kaç yaşındalar bilmiyorum ama küçüklükten bazı şeyleri aşılamak gerek.benim oğlum 5 yaşında sabah babasını uyalandırıp çiçek almaya gitmişler.d.günleri evlilik vs.bizim için önemli ilerde o da eşine yapsın diye oğluma önemini anlatıyorum.sizde karşınıza alıp anlatın belli ki eşiniz yapmıyor ama en azından çocuklarınız belki babalarını ikna ederler

Kizlarim 9 ve 16 yasindalar.cocuklar kucuklukten alismadilar bisey diyemiyorum onlara fakat buyudukce kendileri akil ederler diye umutorum ama 16 yasindaki kizim. O yasa geldi ama yok.

Ne desem bilmiyorum cok ama cok kirgin bir o kadarda kizginim..
Esimle tartistim (suan cok hassas zamandayim cok sinirliyim) ona sert ciktim beni cileden cikaran bir davranislari var.suan ikimizde ozel bir sebepten zorlu surecteyiz..Bana
g.zekali dedi bende ona bu ve buna benzer laflar ettim..Asil sorun bu degil..
bana 'kimin g
zekali oldugu belli benim meslegim var ama senin yok' dedi.. oyle zoruma gittiki cok uzuldum..Bende calisiuorum uni.mezunuyum illa 657 ye tabii mi olmak gerek..
cok kirildim ve eve gelince seninle goruscez diyip telefonu kapattim
eve gelince ne yapmaliuyim?
Kocana demişinde Sende az terbiyesiz degilmisin hani ablacım :)

Terbiyesizlikte zirveyi kimseye kaptırmayan bir kocam değil ama bir sevgilim var. Sizinki ni size mumla arattirir, bu konuda tecrübe sahibi olarak bu denli geçerli fikir sunmak Istemezdim ama Hayat. Herneyse. Demem o ki; ona kendisini kötü hissettirdiginiz an bittiği andır. Sizi akıllı görmedigini dille getirebilicek currete sahip bir adama karşılık olarak tavrınız, "sadece" fikirlerini onemsicegim kadar yeterli beyine sahip değilsin imajı cizmek. Keşke eve gelince gorusucez demek yerine bi kahkaha patlatsaydiniz. Psikolojik baskı olayında doktora yaptım resmen bu iliskimde çok şükür. "Ulan o kadar mı sacmaladim acaba" dediği an, rahat bi kaç ay giklari çıkamıyor. Hadsizler.

X