Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazilerin En Büyük Ortak Özelliği Bence Bu.. Sizce ?

unutkan değilimdir. Özel günleri aylar öncesinden hesaplar ve planlar yaparım.
Bence terazi burcunun en belirgin özelliği haksızlıklara asla tahammülünün olmaması...

Karasızlık ve mükemmelliyetçilik Offf of bişey almak için en az yarım saat oyalanıyorum. Hazrlanırkende öyle kafamçokkarıştı

aşkımda terazi çok unutkan...ona bana nasıl aşık oldun diye sorduğumda hatırlamıyorum dio.ne zmn aşık oldun diyorum hatırlamıyorum dio...ama onu her haliyle çok seviyorum...

Karasızlık ve mükemmelliyetçilik Offf of bişey almak için en az yarım saat oyalanıyorum. Hazrlanırkende öyle kafamçokkarıştı

eeeeee kolay değil en en en güzeli olmalı yerimseniben bu vakit alır tabii.ne yapalım teraziyiz işte

bende de kararsızlık ön planda
bazen yoldan karşıya geçerken ha geçim diyorum ha kalsın
bir gün arabanın altında kalırım heralde bu gidişle:)))

unutkan değilimdir. Özel günleri aylar öncesinden hesaplar ve planlar yaparım.
Bence terazi burcunun en belirgin özelliği haksızlıklara asla tahammülünün olmaması...

her kelimene katiliyorum..bende hic unutkan degilim aksine kolay kolay bir sey unutmam.. annem unuttugu seyleri hep bana sorar..
ve dedigin gibi haksizliga hic ama hic hic hic gelemem
:1no2:

Teraziyim ( 9-ekim doğum günüm:),yükselenimde terazi hakiki teraziyim yani:)))))) :),unutkanım,kararsızım,haksızlığa gelemem,insanlarla kafama uyarsa hemen kaynaşırım,neşeliyim,mutluyum çünkü teraziyim.....

ben de teraziyim, ama hava burçlarıyla hiç anlaşamam, ikizler koç daha beter benim için. en iyi arkadaşlarıma dikkat ettim genelde oğlak, yengeç, akrep ve başak. sonra bir ara haritama baktım nette, çoğunlukla akrep ve başak doluymuş bende:) aslında kendimi teraziden çok akrep gibi hissetmem ondan sanırım. zor ama ay, mars, venüs, bilimum gezegenlerinin akrepte olması. şekerle kaplanmış akrep gibi oluyor bazen

Bende teraziyim...(9 ekim doğum günüm) ...hiç unutkan değilim..aksine çok kuvvetli bir hafızam vardır...yıllar önce söylenen bişey bile kazınmıştır resmen beynime...
ama kararsızlık ((( çok kötü bir huy..ya bi saçımı boyatmaya kaç ayda karar verdim...kuaföre gidipte vazgeçip çıkmışlığım bile var...herşey mükemmel olsun istiyorum....bir aldığımı bikaç kez değiştirdiğim olmuştur...içime kolay kolay bişey sinmiyooo....
birde diğer terazilerde benim gibi bilmiyorum ama aşırııııı kıskancım...bu huyumdan nefret ediyorum resmen...kıskançlık yaptığım durumun hiç mantıklı bir nedeni olamsa dahii sevdiğim adamı çok kıskanıyorum....(((
çok uzun yazdım ama bunu eklemeden geçemeyeceğim...terazi burçlarıyla iyi anlaşırım...ama etrafımdaki terazilerin en belirgin özlliğii kendini aşırı beğenme...başka bu kadar kendinle barışık burç varmı bilmiyorum ama terazi burcu olupta çirkin olanı görmedim ben :))))

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

bende tam bir teraziyim çok kararsızım ,özellıkle kıyafet konusunda bitürlü karar veremem aslında bunun nedenide fazla mükemmeliyetçi olmasından kaynaklanıyo bence ,herşeyin en güzeli olsun isterim

ben unutkan degilim aksine beynim iyi çalışır hiç birşeyi unutmam.yükselenimde ikizler düşünün artık beni offff...

yok asla unutmam kafam dalmadığı sürece bir Terazi olaraktan sadece zor karar veririm

7 EKİM 1986 :)))/B]

bence en büyük özelliğimiz mükemmeliyetçi olmamız ve bazen aşırıya kaçan adalet duygusu. kesinlikle hiçbir haksızlığa dayanamıyorum.klava:

ya hem mükemmeliyetçiyiz hem kararsız bide kendimizi aşrı beğeniyoruz.gerçi gerçekten hiç çirkin bir terazi görmedim ben ama.bide kendi adıma ne zaman ne yapacağım ne hissedeceğim hiç belli olmuyo hayatım sürekli iklem içinde her an her şeyi yapabilir teraziler bence.ve ayrıca ne olursa olsun dünya daki bütün güzelliklere bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…